hocam hayalleriniz bir film şeridi gibi gözünüzün önünden mi geçti
Aynen hocam. İlk başladığım yıllar 2005 di intertet kafede html yada free siteler yapardık. Sonra bir gün adsense ile tanıştıydım. Sonra 2010da black hat seo vb pc ye yatkınlığım yüksek derecede olduğu için herşeyi görmemle öğrenmem bir oluyordu. O ara oto blog sistemi kurmuştum şahini o sayede aldım

. (Teşekkürler
SiyahŞapkalı)
Yaş geldi geçiyor bir dikiş tutturamadık iş konusunda. Kurumsal firmalar 27 üstünü almıyor yaş oldu 29. Yeni yeni dil kursuna başladım işi en azından profesyonelliğe dönüştürmek için. Şimdi birde AdWords eğitimi alacağım bir arkadaşımdan. Belki onunda belgesini alabilirsem alırım.
Html, php, asp yada başka bir bilgisayar dili hakkında bilgim yok. Hatta bir iş görüşmesinde işyeri sahibi sormuştu. Hangi dilleri biliyorsun diye

. Cevap az ingilizce olmuştu. Şaka gibiydi adam hangi bilgisayar dillerini soruyormuş. Yaptığım en güzel şey işsiz olduğum dönemde para kazanmak zorunda olmamın verdiği baskı ile gerçekten para kazanabilmem. Yoksa bana kalsa farklı kültürleri görmek ve gezmek isterim. Çok param, malım,mülküm olmasada olur. Olur aslında ama hayat yaşadığımız şehir bizi para kazanmaya zorluyor

. Çok rahat bir adamım sanırım.
Bu işten kazandığın paranın %50 sini yatırım yapmalı ki devamlılığı olsun. Ben kendime yatırım yapıyorum, dil öğrenme gibi.
İnsan sevdiği işi yapmalı ve ben bu işi seviyorum. Sosyal yaşam standartlarını veren bir işe sahip olsaydım (ki bu memurluk oluyor sanırım) o zaman da mutlu olabilirdim sanırım.
Neyse çok konuştum hocam. Fakat şu var genelde buradan kazanılan para ertesi gün fatura ve kart borçlarına gidiyor, kalan para ile yemek yiyoruz vb belki bir çoğumuzun ki böyledir