İleriye Yatırım Nasıl Yapma ?

En iyi yatırım aslında özgün kanal açmak , tabi youtube nereye kadar gider bilemeyiz.

Youtubedan para kazanmanın biteceğini hiç sanmıyorum.Çünkü bize kazandırdıklarından kat kat fazlasını kazanıyolar.Kimse böyle para basan biyerden vazgeçmez.

---------- Spam Engelliyici 12:32 ---------- Önceki Mesaj 12:31 ----------

BTCTurk bir borsa gibiyle hangimiz borsadan anlıyoruz ki ondan kazanıcaz?

başlık google translate gibi olmuş :)

[MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] kardeşim paran varsa sakla, mutlaka v**er*gi olayı çıkacak, ve m*a***liye geriye dönük 5 yıl için kazandığın paranın vergisini faizi ile senden isteyecek, uyarıyım dedim.

Yaniii? Yanlış anlamışımdır umarım. Dışarıdan gelen paranın vergisi de mi çıkacak. Nasıl birşey olacak bu. Aklım karıştı şimdi :D

Yaniii? Yanlış anlamışımdır umarım. Dışarıdan gelen paranın ver*gi*si de mi çıkacak. Nasıl birşey olacak bu. Aklım karıştı şimdi :D

aralara yıldız koy kardeşim :D M**al** iy*e eğer isterse 5 yıl geriye dönük fatur*a*sız kazancın ver**gisini alabiliyor. Ver**gisini veripte çalışanlar var mesela en son haber sitesi, yada örnek yazı paylaşayım, bu mutlaka başımıza gelecek, bu tür konular tartışma konusu olmuştur, ve böyle konular hep kitlendiğinden kimse farkında değil ama durum bu okuyun lütfen ;

Google Adsense Reklam Gelirlerine Vergisel Bakış
Google Adsense Vergilendirme | Entelektuel.com
https://support.google.com/adsense/answer/1714413?hl=tr&ref_topic=1727182

Rica ediyorum tartışma yaratmayın arkadaşlar. sadece bilgi amaçlı paylaştım

Son düzenleme:
İşlek bir caddede giriş katı işyeri satın al. Kiraya ver. Mülk sahibi olursun ve her ay düzenli para gelir :) küçük illerden alırsan dükkanı daha uyguna alabilirsin.

aralara yıldız koy kardeşim :D M**al** iy*e eğer isterse 5 yıl geriye dönük fatur*a*sız kazancın ver**gisini alabiliyor. Ver**gisini veripte çalışanlar var mesela en son haber sitesi, yada örnek yazı paylaşayım, bu mutlaka başımıza gelecek, bu tür konular tartışma konusu olmuştur, ve böyle konular hep kitlendiğinden kimse farkında değil ama durum bu okuyun lütfen ;

Google Adsense Reklam Gelirlerine Vergisel Bakış
Google Adsense Vergilendirme | Entelektuel.com
https://support.google.com/adsense/answer/1714413?hl=tr&ref_topic=1727182

Rica ediyorum tartışma yaratmayın arkadaşlar. sadece bilgi amaçlı paylaştım

Aman aman bakayım hele, teşekkür ediyorum.

YER YER YER Başka bir şey demiyorum. Şimdi Bak Şehir ne tarafa doğru ilerliyor, 5 10 yıl sonra nereler imara açılır? Belediyeye gidip sor 5 10 sene içindeki imar planı olan yerler neresi diye, herkese söylüyorlar zaten gizli bir şey değil. Arsa pahalı olur o yüzden Tarla al. Bir sürü Tarla al farklı yerlerden. Bugun 1 e aldığın tarla 5 sene sonra en kötü ihtimal 5 olur, şansın yaver giderse Toplu konut kentsel dönüşüm, eğlence merkezi benzeri planların olacağı yeri tutturursan o 1in 500 olma ihtimali bile var :)

mantıklı aslında
Dahada mantıklısı eğer ulaşabilirsen yeni açılacak devlet hastanelerinin yerini öğrenmeye çalış . Öğrendikten sonrada al yakınından bi dükkan. Aylık 5 bine verirsin kiraya eczacılara
Hatta 1 yıllık kirayıda peşin istersin aldığın parayı başka yere yatırım yaparsın :D

**v***e***r***g***i olacaksada öyle bir sistem getirsinlerki para bize google'dan çıkmadan önce adsense hesabımızdan çıksın ve devlete gitsin.. diğer türlü uğraş dur..

10 yıl ,5 yıl sürsün bu iş başka bi iş yapmana gerek yok zaten. bugünkü koşullarda en fazla 6 ay sürer. borsadan anlıyorsan bir yılda ikiye katlayabilirsin. çok paran varsa arsa al

altın iyi kazandırmaz mı bende yatırım düşünüyormda o kadar büyük mevduatlı değil :D

adam yatırım için soru sormuş konuyu vergiye bağlamışlar biri çıkar az sonra mahkemeye bağlar süper 2li tamamlanmış olur

hocam ne kdr kazanıyosunuz bilmiyorum varsayım olarak suana kadar 100 bin tl kazandıgınızı varsayarsakkk ; ben olsam o parayla aylık 8-10 bin tl getiren cok güzel web siteleri var yasal olarak e-ticaret , haber siteleri gibi onlardan satın alırdım

Teknoloji gerilemeye devam etmez hocam.Youtube bitmez yeni youtube ler çıkar.

bu devirde en garanti kazanç devlet tahvilinden.

Hocam takip ettiğim hisselerin 2014 getirileri aşağıdaki şekilde. Ben tüm yatırımlarımı, borsa, döviz, altın üzerine yapıyorum.

PYQVo8.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri