İlk amatör bir şekilde hazırladığım video :)

• Kullanıcı hazar23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

hazar23

Kayıtlı Üye
Burada bu işte bir sürü uzman arkadaş vardır ve yapmış olduğum bu video bir çoğuna amatörce çok basitmiş gibi gelebilir lakin ilk hazırlamış olduğum video. Allah nasip kısmet ederse zamanla kendimi daha da geliştirip daha iyilerini yaparım inşallah :)

Yapmış olduğum bu video hakkında detaylıca yorum, öneri ve tavsiye verirseniz çok mutlu olurum kendimi geliştirmek adına :)

https://www.youtube.com/watch?v=Ycx4S1WhUvc

Burada bu işte bir sürü uzman arkadaş vardır ve yapmış olduğum bu video bir çoğuna amatörce çok basitmiş gibi gelebilir lakin ilk hazırlamış olduğum video. Allah nasip kısmet ederse zamanla kendimi daha da geliştirip daha iyilerini yaparım inşallah :)

Yapmış olduğum bu video hakkında detaylıca yorum, öneri ve tavsiye verirseniz çok mutlu olurum kendimi geliştirmek adına :)

https://www.youtube.com/watch?v=Ycx4S1WhUvc

sesliye geçin böyle asla bi yere varamazsınız hocam

sesliye geçin böyle asla bi yere varamazsınız hocam

Teşekkürler hocam öneri için lakin sesli şeklini ilerde düşünüyorum. Şimdilik geliştirme, montaj ve kurgu aşamasını iyice öğreneyim daha sonra sesli şekline de geçmeyi düşünüyorum :)

Bu şekilde hiçbir yere varamazsın. Ayrıca kurgu da iyi değil.

Zaten amatör olduğunu belirtildiği halde neden gömülmüş arkadaş anlam veremedim.
Hatalarını belirterek iyileştirmesi önerilebilirdi.
Benim tavsiyem; Zaten millet olarak okumayı pek seven insanlar değiliz ki bu tür bilgileri de okuyarak öğrenelim :) O yüzden metinli video tutulma ihtimali yok.
Sesli başlamanız sizin için en iyisi olacaktır.

Bu şekilde hiçbir yere varamazsın. Ayrıca kurgu da iyi değil.

Teşekkürle yorum için önerilerinizi dinlemek isterim :)

---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

Zaten amatör olduğunu belirtildiği halde neden gömülmüş arkadaş anlam veremedim.
Benim tavsiyem; Zaten millet olarak okumayı pek seven insanlar değiliz ki bu tür bilgileri de okuyarak öğrenelim :) O yüzden metinli video tutulma ihtimali yok.

Teşekkürler hocam destek için :) sesli için denemeler filan yapıcam ondan sonra başlamayı düşünüyorum. Dediğim gibi bu ilk video ve geliştirme aşamasındayım böyle olması normal yani bir çoğuna göre çok basitçe gelse de :)

Sen de biliyorsun ki Amerika'yi yeniden keşfetmek saçma. Nizami seyler var. Yazı da yazacaksan belirli bir kurali var. Ben kötü olmuş demedim sadece genel şeyleri bilmesi gerekli. En azından safe margin bilmeli. Zaten yapılmış milyonlarca örnek var. Her şey iyilik için. Niye Kötülük olsun. Eksiklerini söyleyeyim doğrusunu kendi bulsun, sonra da yorum getirsin. Kuralları bilmeden kuralları yıkamazsin.

Teşekkürler hocam öneri için lakin sesli şeklini ilerde düşünüyorum. Şimdilik geliştirme, montaj ve kurgu aşamasını iyice öğreneyim daha sonra sesli şekline de geçmeyi düşünüyorum :)

Özelden nasıl video yapacağını söyleyeyim

boşuna vakit harcamışsın. Bu tür videolar seslendirme olmadıkça izlenim olmaz boşa kürek sallamış olursun.

hocam dilersen seslendirme kısmında yardımcı olabilirim http://wa.me/31687625935 ulaşabilirsin.

Teşekkürler hocam lakin kendimi alıştırıyorum ilerde ben kendim seslendirme yapıcam şimdilik bu şekilde montaj kurgu v.s. geliştirme yapıyorum

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------

boşuna vakit harcamışsın. Bu tür videolar seslendirme olmadıkça izlenim olmaz boşa kürek sallamış olursun.

Hocam başta da dediğim gibi ilk video yani daha yeniyim. Önce kurgu montaj v.s. aşamaları iyice öğrenmek istiyorum daha sonra zaten kendim seslendirmeyi de yapıcam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri