İlk Ayımdaki Kazanç Tablom

• Kullanıcı HouseMd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

HouseMd

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese selamlar

Uzun zamandır foruma üye olmaya çalışıyordum dün geceye kısmetmiş.1 ay önce Muslera06 nın 1 saat 20 dakikalık videosunu izledim ve direkt youtube ve adsense hesabı açtım.malum öğrenciyim para lazım :) sonra video yükledim falan ve nasıl şanslıysam bir videom anında patladı.o videodan sonra çok az video yükledim para gitcek korkusundan :D başladığımdan beri tek kanalım var ve görüldüğü gibi tek videodan bu kadar para kazandım.

Serkan abi gerek youtubeden gerekse forumdan daha önce sana ulaşmaya çalıştım.Kısmetse elime bir miktar para geçecek senin sayende.yaptıkların kesinlikle unutulmaz.İnşallah misli misli kazanırsın maddi ve manevi olarak.

169inciw7806384.jpg

bazı sorularım var.şimdi başka ana kanal açıp onu bu adsenseye bağlasam herhangi bir kanal kapanma durumunda burdaki para gider mi?ne yapmamı önerirsiniz bu kanalı riske atmak istemiyorum.

not : forum kurallarına göre gövde gösterisi gibi sunmamak gerekiyormuş haklı olarak.ben güncel türkçe haber videoları üzerinde çalıştım şimdiye kadar.patlattığım video da bu türden ve youtube a ilk ben yükledim :)

Herkese bol kazançlar

Merhaba;
Başka bir ana kanalı birden fazla kanalın bağlı olduğu bağlar isen, adsense ye bağlı herhangi bir kanalın para kazanması kapanır ise değişik yöntemlere açmaya çalışabilirsin. Fakat adsensedeki ücretin belli bir orandaki kesintiyle para kazanması kapanmış olsa bile ödendiği biliniyor.

vay be ben görebildiğim haber videoları youtube ilk koyuyorum hiç bir şey yok :D geçen hafta dizi den kazandım diziye ara vermek istiyorum haber paylaşmak istiyorum dünden beri paylaşıyorum ama hiç bir şey yok :D

vay be ben görebildiğim haber videoları youtube ilk koyuyorum hiç bir şey yok :D geçen hafta dizi den kazandım diziye ara vermek istiyorum haber paylaşmak istiyorum dünden beri paylaşıyorum ama hiç bir şey yok :D

biraz da gündem ile alakalı.mesela Muharrem İnce'nin daha önceden konuşma saati belli oldu.bize düşen o saatte tvden kendimiz çekip direkt atmak.sadece haber olarak da düşünmemek lazım.

fena bi düşüş var hocam + o kadar heyecan yaptıysan bekle bu parayı al sora spam yapmaya başlarsın

bu kanalın neyini korumak istedin pek anlam veremedim zaten düşüşte he parayı korumak istiyorsan şimdilik bir partner kanala gir oradan devam et eğer telifsiz videolar paylaşıyorum diyorsan yeni bir kanal açıp adsenseye bağlamanda sıkıntı yok

fena bi düşüş var hocam + o kadar heyecan yaptıysan bekle bu parayı al sora spam yapmaya başlarsın

hocam düşüş normal çünkü patlattığım videonun üstüne 1 ayda toplasan 10 video falan yükledim.bu parayı almam biraz uzun sürcek çünkü pin yok daha ortada.

ayrıca 25 kasımda başladım fakat resim çekemedim tek sayfada :D 5 günde 4.5 lira kesinleştirebilmiştim :)

---------- Mesaj saat 14:57:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:54:46 civarında gönderildi. ----------

bu kanalın neyini korumak istedin pek anlam veremedim zaten düşüşte he parayı korumak istiyorsan şimdilik bir partner kanala gir oradan devam et eğer telifsiz videolar paylaşıyorum diyorsan yeni bir kanal açıp adsenseye bağlamanda sıkıntı yok

kanal korumaktan kastım para kazanması giderse para gitmesin diye.kafamda bir proje var spam çalışmıcam tamamen kendi yapcağım bir video serisi olcak ama etkiler mi burdaki parayı emin olamıyorum.evet biraz pinpirikliyim :)

kanal korumaktan kastım para kazanması giderse para gitmesin diye.kafamda bir proje var spam çalışmıcam tamamen kendi yapcağım bir video serisi olcak ama etkiler mi burdaki parayı emin olamıyorum.evet biraz pinpirikliyim :)

pinpirikli olmakta haklısın ozaman şöylede yapabilirsin paranın kesinleşmesini beklersin ama bence yapacagın video serisinin bir kaç videosunu adsenseye bağlamadıgın bir kanalda deneme yaparsın baktın gidiyor bağlarsın büyük ihtimal birşey olcagını dusunmuyorum ama sen bilirsin :)

hayırlı olsun.Allah inşallah hepimize ve banada nasip eder inşallah helalinden.

allah daha cok versin valla benim ilk ayım araştırmayla geçmişti sen baya hızlı yükselmişsin her ayın böyle olur inş :)

çok teşekkür ediyorum bu aralar attığım videoları indexletemiyorum indexlese yine bi patlama yaratabilirim :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri