İlk Kanalım ve Ben

• Kullanıcı HoffnungTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

HoffnungTR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.r10.net
Merhaba arkadaşlar, Youtubeye ilk başladığım hatta ilk attığım video patlayıp 2 ay sonra 3. taraf verdiğinde bu kanal ile ilgilenmeyi kesmiştim. Videoyu silmemiştim çünkü deli gibi izlenme ve abone getiriyor. Kanala geçtiğimiz gün bir bakıyım dedim ve kanalın izlenmesini ve abonesinin oldukca fazla olduğunu gördüm. Kanal müzik kanalı ingilizce içerik. Bilindiği gibi müzik videolarına çok telif veya 3. taraf geliyor. Sizce bu kanalımı nasıl değerlendirebilirim. Kanalda 11 video var ve aylık kazancı çok düşük 3. taraf gelince ilgilenmemiştim bu kanalımla. Selçuk Bey'e skype üzerinden danışmıştım bana karışık video at demişti. Bende karışık video yükleyecektim ama birde buradan konu açarak danışmak istedim.

kanalın yeni hali: 24 Eylül 2013
MWdFUON.png

Eski görüntü hali: 11.06.2013 http://img42.imageshack.us/img42/7857/lgt2e03.png

Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın arkadaşlar

Videoların iyi hit alıyorsa -ki alıyordur- abone ol butonları ekleyip yeni kanalınıza abone çekebilirsiniz.

Her video açıklamasına güncel ve dikkat çekecek diğer para kazanmanın aktif olduğu video linklerini yayınlayabilirsiniz

Videoların iyi hit alıyorsa -ki alıyordur- abone ol butonları ekleyip yeni kanalınıza abone çekebilirsiniz.

Her video açıklamasına güncel ve dikkat çekecek diğer para kazanmanın aktif olduğu video linklerini yayınlayabilirsiniz

hocam sizin yorum attıgınızı görünce hep diyorumki " aha yine bir konu kilitlendi" :D :D

valla bende kötü izlenim kaldı :D :D
her zaman sınıfa girdiğinde altıma yapma, ıkınma gelir ya işte o sınıfa giren hocasınız benim için :D

Hocam kanal iyi aboneleri diger kanallara yonlendirebiilirsiniz..

diger kanalina yonlendir aboneleri yeni videolarla.

Hocam kanal iyi aboneleri diger kanallara yonlendirebiilirsiniz..

Kanalda telif vs yok sadece bu işe ilk başladığım video hayla izleniyor ama 3. taraf uyarısı var. Aboneler bu video sayesinde geliyor. Bu durumda bu kanal üzerinden devam etmem doğru olmazmı ? Birde her videomun altına paravan blogumun adresini ekliyorum günlük 7-10 tıklama + olarak bu blogdan geliyor. Bloga sadece youtube üzerinden ziyaretci geliyor.

Tam araştırmadım ama iyiyse kanal şu seçeneğide değerlendirebilrisin Apple - iTunes - Partner Programs - Affiliates

Teşekkür ederim inceleyeceğim.

bence kanalın isim ve kategorisini değiştirip devam et kimse abonelikten çıkmaz anlayıpta :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri