İlk kazancımı çektim :) (Yaş 14)

helal olsun diyorum başka da bir şey demiyorum tebrik ederim. bu hırsının olması güzel ama inşallah dengeli ilerlersin. kazanma demem hatta çok kazan ben daha kazanamadım benim yerime de şu an kazan ama dengeli olarak çok kazan.

Tebrik Ederim kardeşim ama sakın kendini kaptırma hırs yapma çok fazla hayatınla ilgilen.

ilk kazancın hayırlı olsun kardeşim ben senin yaşındayken ptc sitelerinde takılıyordum :D sana tek tavsiyem youtube yüzünden asla derslerini aksatma :)

aferin :D
gidip de okulda hava atacağım diye youtube işi yapıyorum deme.
bütün okulu başımıza sarma :D

Helal olsun kardeşim, umarım daha fazlasını kazanıp aileni gururlandırırsın ve para seni bozmaz.

Hiç gençliğini yaşayamayacaksın falan diyenlere takılma, ne yani lisede para kazanmakla uğraşmak yerine arkadaşlarla sigara içmeye gitmek, sokaklarda zaman geçirmek daha mı iyi? Paranı kazan geleceğini kur ama abartma elbette. Kolay gelsin.

Helal olsun kardeşim, umarım daha fazlasını kazanıp aileni gururlandırırsın ve para seni bozmaz.

Hiç gençliğini yaşayamayacaksın falan diyenlere takılma, ne yani lisede para kazanmakla uğraşmak yerine arkadaşlarla sigara içmeye gitmek, sokaklarda zaman geçirmek daha mı iyi? Paranı kazan geleceğini kur ama abartma elbette. Kolay gelsin.

Doğru söylüyosunuz hocam çok istediğim şey iyi arkadaş çevresi edinmek.

Okulda kazaniyorum deme kanki cikarlar :) gule gule harca kardesim :)

Discovery cihazımdan gönderildi

hocam ağzınıza sağlık güzel bir yazı olmuş.Sadece bu işle uğraşmak insanı normal hayattan koparıyor ve gözünü para hırsı bürüyor.
Resim yüklemişsin sanırım ama gözükmüyor..

Bu şekilde yılmadan devam edersen daha fazla kazanacaksın kardeşim merak etme :) Ama şunu unutma aylık 50.000 de kazansan kesinlikle okulunu boşlama, param var üniversite okumama gerek yok deme. Asıl paran varsa üniversite okuman gerekiyor :)

Hatta ders konusunda da küçük bir tüyo vereyim, yarından itibaren günde 20 soru çöz en fazla 15 dakikanı alır günlük, yatmadan önce 20 dakika da kitap oku. Başlarda faydasız görünecek sana ama emin ol ilerde çoooook çok faydasını göreceksin.

Pişman olmazsın.

İşin sonuna geldiğinde arkadaşların günlük 500 - 1000 soru çözmek için uğraşırken sen en fazla 100 soru falan çözersin :)

Umarım bu tavsiyemi dinlersin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri