İlk Oyunumu Yaptım (Yaklaşık 1 Haftada)

O şekilde de oyunun çok kolay olacağı fikrindeyim hocam. Belki w-a-s-d tuş takımı daha rahat bir şekilde oynamanıza yardımcı olabilir. Teşekkürler yorumunuz için.

senın oyunun zor olmaması oynanabılırlıgın zayıf olmasından kaynaklı.
oyununu zorlastıracaksan oynanabılırlık kolayken yap.

Oynadım çok eğlenceli hocam . mobili yaparsan indirip oynayabilirim .
2 kişilik felan olsa ayrıca baya eğlenceli olur .

eline sağlık güzel olmuş birinci sınıftan böyle projeler yapmaya başlaman kendi adına güzel. üçüncü sınıfı bitirmiş bir abin olarak ilgili olduğun alanlarda proje geliştirmeye devam etmeni öğrenmeyi bırakmamanı tavsiye ederim

eline sağlık güzel olmuş birinci sınıftan böyle projeler yapmaya başlaman kendi adına güzel. üçüncü sınıfı bitirmiş bir abin olarak ilgili olduğun alanlarda proje geliştirmeye devam etmeni öğrenmeyi bırakmamanı tavsiye ederim

Bırakmayı düşünmüyorum. Her yıl böyle 2-3 proje yapsam farklı alanlarda (web-yapay zeka vs) mezun olurken yeterli tecrübem ve bilgi birikimim olur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Çok eğlenceli olmuş. :) Arkadaşların dediği gibi mobil versiyonunu ve skor özelliği de eklersen rekabet olacağı için oyun içinde kalmalar daha da uzayacaktır.

Güzel olmuş hocam eline sağlık

Teşekkürler güzel yorumunuz için.

Çok eğlenceli olmuş. :) Arkadaşların dediği gibi mobil versiyonunu ve skor özelliği de eklersen rekabet olacağı için oyun içinde kalmalar daha da uzayacaktır.

Mobil versiyonuna başladım an itibari ile . Artı olarak bir sürü özellik (puan,envanter, daha büyük map vs) ile mobilde yayınlamayı düşünüyorum. Teşekkürler güzel yorumunuz için.

Oyun çok güzel olmuş hocam biraz daha geliştirirsen güzel yerlere gelebilir :) nasıl yaptığınızı sorabilir miyim acaba? ben de agar.io tarzı bir oyun yapmayı düşünüyorum da nasıl yapabilirim kaynak var mı acaba tavsiye edebilecğniiz ?

Oyun çok güzel olmuş hocam biraz daha geliştirirsen güzel yerlere gelebilir :) nasıl yaptığınızı sorabilir miyim acaba? ben de agar.io tarzı bir oyun yapmayı düşünüyorum da nasıl yapabilirim kaynak var mı acaba tavsiye edebilecğniiz ?

Unity ile yazıldı hocam. c# kullanıldı. Kaynak olarak youtube(brackeys vs) , stackoverflow(kendi scriptlerini yazarken yaşayacağınız sorunlar için) ve udemy (herhangi bir unity kursu başlamana yardımcı olur) tavsiye edebilirim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri