İlk Özgün Denememiz

Başarılı. Kanaldaki Cami videosunu silin isterseniz hocam :)

başarılı ama konuşan arkadaşın acemi oldu cok belli ilerde daha iyi konuşmacı olcaktır.

öneri olarak:Oyun youtuber'ların yaptı gibi kesme işlemini daha profosyonel kullana bilirsiniz..İzleyici daha fazla keyif alcaktır

Son düzenleme:
başarılı ama konuşan arkadaşın acemi oldu cok belli ilerde daha iyi konuşmacı olcaktır.

öneri olarak:Oyun youtuber'ların yaptı gibi kesme işlemini daha profosyonel kullana bilirsiniz..İzleyici daha fazla keyif alcaktır

tamamdır hocam onu düzgün bi şekilde apmaya çalışırız arkadaşın ilk konuşması zaten

Bol şanslar başarılar..

Şuan fazla önerim yok ama videonun başlarında sağdan soldan beliren imajlar görüntüde hafif bozulmaya neden olmuş

eklememizi istedğiniz herhangi birşy varsa belirtirseniz sevinirim ...

Arka fona kısık seste bir müzik. Sonra dinamiklik lazım birazda. Yani direk anlatmak yerine videoda kesik kesik seri bir anlatım sağlanması lazım. Aralarda kesinti var sizdede ama hissedilmiyor.

Kızın biraz daha canlı konuşması lazım.

Arka fona kısık seste bir müzik. Sonra dinamiklik lazım birazda. Yani direk anlatmak yerine videoda kesik kesik seri bir anlatım sağlanması lazım. Aralarda kesinti var sizdede ama hissedilmiyor.

Kızın biraz daha canlı konuşması lazım.

arka fona hafif müzk o tammdır.maddeler halinde okunsun yani öyle mi hocam .bide canlı olsun :D

Mikrofondan gelen ses beni niyeyse rahatsız etti böyle hiç değişmiyor falan ya. Sanki kamera mikrofonuyla kaydedilse daha iyi olacakmış gibi geldi bana.

Benim önerim şu videoda bence bi boşluk var. Bence o da müzik, arkadaş konuşurken arkaplanda konuya uyumlu neşeli yada hüzünlü yada eğlenceli bir fon müziği olursa bu kadar boş kalmaz.

2:02 de inme indi sandım. :D
şaka bi yana gayet başarılı buldum, hele ilk konuşmasıysa gerçekten çok başarılı.
öyle amatör havası falan yok. arkada bir fon müziği olabilir. aynı ses tonuyla biraz sıkıcı olmuş. sonra video da gayet bilgilendirici beğendim şahsen. başarılar.

2:02 de inme indi sandım. :D
şaka bi yana gayet başarılı buldum, hele ilk konuşmasıysa gerçekten çok başarılı.
öyle amatör havası falan yok. arkada bir fon müziği olabilir. aynı ses tonuyla biraz sıkıcı olmuş. sonra video da gayet bilgilendirici beğendim şahsen. başarılar.

inme indi demene halen gülüyorum içeriğini filan da kendisi hazırlıyor ondan dolayı
umarım başarıya doğru yürürüz..

---------- Spam Engelliyici 12:31 ---------- Önceki Mesaj 12:30 ----------

Maddeler halinde ama arada doğaçlama da olabilir. Yani robot şeklinde de olmaması lazım :)

bu ve buna benzer içeriklerle gelmeye devam edicez hocam

Eğer böyle gündemdeki konularda bizim anlıycamız dilde anlatırsa her videoda bence ön baya acık iyi yerlere gelir kanal hocam. Not: Konusan kızın sesi biraz kızık geliyordu bence yakaya küçük bir mikrofon takıp vs sesi daha net almanızı tavsiye ederim. tabi kanalla ilerlemeyi düşünüyorsanız birde böyle gunluk gundemdeki olayları halkın anlatca dilde anlatan bir kanalla karsılasmadım devam edilirse birde yardım alınırsa iyi yerlere gelir.

Eğer böyle gündemdeki konularda bizim anlıycamız dilde anlatırsa her videoda bence ön baya acık iyi yerlere gelir kanal hocam. Not: Konusan kızın sesi biraz kızık geliyordu bence yakaya küçük bir mikrofon takıp vs sesi daha net almanızı tavsiye ederim. tabi kanalla ilerlemeyi düşünüyorsanız birde böyle gunluk gundemdeki olayları halkın anlatca dilde anlatan bir kanalla karsılasmadım devam edilirse birde yardım alınırsa iyi yerlere gelir.

hocam dikkat ederseniz zaten mikrofon var roof r1200 ama kameradan almak zorunda kaldık sesi. güncel konuları bu şekilde devamlı olarakta yayın yapılacak.
değerleri yorumun içn tşk ettim

güzel beğendim geliştirirseniz bayağı başarılı olabilir. yolunuz açık olsun.

ilk videoya nazaran baya başarılı bir çalışma olmuş...
İlerleyen zamanlarda baha başarılı videolar görürüz İnşallah...
Bu tarz videolar her ne kadar fazla olsa da bunların arasından sıyrılıp ön planda yer almanız dileğiyle...

BOL KAZANÇLAR...

ilk videoya nazaran baya başarılı bir çalışma olmuş...
İlerleyen zamanlarda baha başarılı videolar görürüz İnşallah...
Bu tarz videolar her ne kadar fazla olsa da bunların arasından sıyrılıp ön planda yer almanız dileğiyle...

BOL KAZANÇLAR...

hocam herkesin belli bi kitlesi var buna benzer bi çok video olduğu doğru fakat bizim amacımız halkın anlayabileceği dilden gündemi anlatmak geyik değil :D

dayıcığım öncelikle hayırlı olsun :) ilk baslangıç için güzel fakat eksiklerde var haliyle hemen maddeler halinde sıralıyorum :)

1. Kesinlikle müzik, müzik olmadığı için insan bi yerden sonra sıkılıyor sürekli sadece konuşma yani konuşmanın dışında tek ses efekt sesi oda çok güzel bi efekt olmasına rağmen müzik olmayınca bi anlamı olmamış

2. ışık şuan için yeterli ama sağ ve sol kenarların biraz daha aydınlatılması iyi olabilir. bunun için daha güçlü softbox yadae extra dan softbox yada direk ışık işini görebilir

3. sunucu gayet uygun konuşması mimikler vs herşey iyi ama tek bir eksik var bu direkt bilgi olmuş dikkat çekici ve izlenmesi için içini işine komedi girmesi lazım. yani videoda Volkswagen i biraz tiii ye alabilirdin :) ilerleyen videolarda yaparsın.

4. En büyük örneğin nedir kanalı evet nedir kanalının benzeri hatta aynısı olmuş olabilir. ama nedir i seven var sevmeyen var konularını seven var sevmeyen var. daha güncel ve komik videolar ile nedirin kitlesini toplayabilirsin etrafında

5. Kanal ismi ve site ismi harika bence cuk diye oturmuş. tek eksik video çıkışlarında teşekkür ve kanalımıza abone olun vs vs. birde girişte direk fragman değilde 1 kaç komik söz kelime videonun ana konusuyla video baslar ondan sonra fragman sonra tekrar video devam edebilir.

başarılı diyorum tebrik ediyorum teşekkür ediyorum :) skype da değilim skype a girince tekrar boğuşalım :D bu konuyu değerlendirelim :)

Ses boğuk gibi geldi, sanki bardağın içine konuşur gibi. Onun dışında arka planı ufak bir müzikle renklendirebilirsiniz. Başarılar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri