İlk Özgün Gameplay Kanalım Ve İlk Videom

• Kullanıcı tokmakyus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

tokmakyus

Kayıtlı Üye
Abilerim ablalarım Gameplay kanalıma başladım. Tabi katagori yoğun oldugu için iyi bir oyun bekliyordum.

Ön sipariş ile aldığım Call of Duty: Advanced Warfare dan ilk videomu çektim.

Yeni oyunun seyircisi çok olur dedik hayırlısı bakalım.

Sizden ricam videoda gördüğünüz bütün eksiklikleri yazmanız. Bende sonraki videolarımda bunlara dikkat ederek kendimi geliştirmek istiyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=UAoHv6RfKD0

Ayrıca Bir çok güncel oyuna sahibi Güncellik sıralamasına göre hepsini de çekmeyi düşünüyorum.
https://www.youtube.com/user/FizyoterapiGameplay

Görüntü kalitesi HD değil, eğer en bilindik bir gameplay oyuncusu da olsa bu videoyu izlemezdim şahsen. HD olması çok önemli bana göre.

Biraz ileri sardım, oyun sesleri hiç yok gibi, sıkılır insan izlerken. Senin de konuşmaların az gibi sanki. En azından yüzünü koy bir köşeye, arada da konuş ki izlesin insanlar. :)

Sesini ve anlatımını beğendim ama daha kaliteli bir mikrofon lazım dip ses fazla .

Görüntü kalitesi HD değil, eğer en bilindik bir gameplay oyuncusu da olsa bu videoyu izlemezdim şahsen. HD olması çok önemli bana göre.

Biraz ileri sardım, oyun sesleri hiç yok gibi, sıkılır insan izlerken. Senin de konuşmaların az gibi sanki. En azından yüzünü koy bir köşeye, arada da konuş ki izlesin insanlar. :)

Aynı düşünceye sahibim henüz tecrübem yok denilecek kadar az konuşmada sıkıntı çektiğim oluyor doğrudur HD durumu campatasia diye bir program önerdiler 720 p render çektim ama 360 a kadar çıktı bide üstelik orjinal videoyuda silmişim :(
Diğer Videolarda Bu sıkıntıyı çözücem

---------- Spam Engelliyici 19:32 ---------- Önceki Mesaj 19:24 ----------

Sesini ve anlatımını beğendim ama daha kaliteli bir mikrofon lazım dip ses fazla .

Kulaklık aldım dün tabi oyun cıkınca biraz aceleye geldi.
marka modeli
logitech h150
Acaba ayarlarındamı sıkıntı var.

[MENTION=14225]tokmakyus[/MENTION] logitech h150 bende aldım memnun kalmadım , kaliteli ses için masaüstü mikrofon lazım . Behringer C1 veya Behringer C1-U öneririm biri 50 biri 60 dolar ama hiç pişman olmazsın .

Bence Bu tarz videolarla baslangic yapmani tavsiye etmiyorum yada baslicaksanda ileride sil geride kalanlari amator durmus 360 p kalitesi artirman 720 p en az
Profil resmi ve kapak resmini kesinlikle birine yaptir
introda yaptir
ileride reklamda verebilirsin kanalina maddi anlamda yatirim yapman lazim

açıkça söyleyim mikrofon sesini duyunca direkt kapattım. Bu işi yapacaksan kaliteli yap. bu şekilde bir videon izlense bile ikinci videon izlenmez. Öncelikle kalite olması lazım.

Sony Vegas ile videonun kenarındaki siyahlıkları kaldırmanı tavsiye ederim 1080p yüklemeye de dikkat et, başarılar :)

Çok sempatik bi konusman vay :D beğendim ben başarılar

Eğer kaliteli video kaydetmek istiyorsan kayıt programları yerine cihaz kullanırsan hem kalite kaybı yaşamazsın hem de ram ve işlemci gibi kaynaklarını zorlamamış olursun.

Örneğin bunun gibi:

Bence Bu tarz videolarla baslangic yapmani tavsiye etmiyorum yada baslicaksanda ileride sil geride kalanlari amator durmus 360 p kalitesi artirman 720 p en az
Profil resmi ve kapak resmini kesinlikle birine yaptir
introda yaptir
ileride reklamda verebilirsin kanalina maddi anlamda yatirim yapman lazim

Bende kendimi denedim biyerde tahminimce eksikleri tamamlayıp altın kalkabileceğim bir iş.

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:04 ----------

Sony Vegas ile videonun kenarındaki siyahlıkları kaldırmanı tavsiye ederim 1080p yüklemeye de dikkat et, başarılar :)

2. videoda bunları halledeeğim. 1080p olucak.
Tavsiyelerin için teşekkürler.

hayırlı olsun hocam. inşallah getirisi bol olur.

hocam arkadaşların dediği ben gamefan olarak hd yayın beklerim, muadili yayın yapan bir çok kanal hd yayın yapıyor şahsen ben hd bir çok kanal varken bu kanalın yayınını izlemem. eğer hd yayın yaparsanız anlatımın da bayağı iyi bir yerlere gelir diye düşünüyorum. başarılar..

hocam arkadaşların dediği ben gamefan olarak hd yayın beklerim, muadili yayın yapan bir çok kanal hd yayın yapıyor şahsen ben hd bir çok kanal varken bu kanalın yayınını izlemem. eğer hd yayın yaparsanız anlatımın da bayağı iyi bir yerlere gelir diye düşünüyorum. başarılar..

Evet haklısım normalde adobe programları kullanırım ama cloud şifresinde sıkıntı çıktı camtasia kullandım hd yayına göre ayarladım renderi,pc de izlerkende iyidi ama youtube a yükleyince şok oldum.......aslında ilk yayınım shadow of mordor çıkınca olucaktı öğrencilik yurt derken olmadı bunu da kaçırmak istemedim aceleye geldi ıntro ve mik sorununu bu hafta çözücem bir sonraki yayınlarım kat ve kat daha iyi olacak tavsiyen için teşşekür ederim:)

hocam verceğim en büyük tavsiye bir oyun videosu asla 360p olamaz en az 720p olmalı ki oyunun grafikleri gözüksün zevk versin

hocam verceğim en büyük tavsiye bir oyun videosu asla 360p olamaz en az 720p olmalı ki oyunun grafikleri gözüksün zevk versin

Evet hocam en az 720 p olmalı camtasia render kurbanı oldum otomatik hd render seçeneği vardı onun kurbanı oldum su an kendim ayarladım 2.bölümü upload ediyor 30 dk 4 gb boyut bakalım nasıl olucak yarın adobe geçicem.

açıkça söyleyim mikrofon sesini duyunca direkt kapattım. Bu işi yapacaksan kaliteli yap. bu şekilde bir videon izlense bile ikinci videon izlenmez. Öncelikle kalite olması lazım.

Haklısın camtasia yüzünden oldu bütün gece video renderledim uploadladım şimdi adobe programlarımın şifresini sıfırladım indiler şimdi 2.video yu upload ediyor bakalım bu sefer inşallah 720 ve 1080 p seçenekleri çıkar.

r'leri söyleyememen sempatiklik katmış :D videodaki ses dengesini ayarlarsan ve hışırtıyı kaldırırsan e bide görüntü kalitesi artarsa geri kalan oyun çektikçe güzelleşir :D

Sonuçta sesin güzel diğer faktörlerde halledilecek şeyler yani üstüne düşersen yersin ekmeğini :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri