İlk Özgün Gameplay Kanalım

• Kullanıcı Godoman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Katılıyorum ses tonun gayet iyi, çok uygun bu tip şeylere. Başarılı olacağını düşünüyorum, umarım olursun.

güzel beğendim ses tonu iyi anlatım güzel. başarıların devamını dilerim

herkesin oynadığı oyunu oynayıp abone beklemen saçma olur bence ama bir çok oyuncunun istediği ve çok az sayıda çekilen gameplay olursa ilk önce abone kasarsın ve o zaman minecrafta başlarsın

ama sen şuan kafanda oluşturuduğun yolda devam et olmassa benim fikrimi değerlendir derim

Son düzenleme:
Ses tonunuz güzel ama çok emek vermenız lazım özgünün tutması için.Ayrıca hocam minecraft indirmek ücretsizmi ? ücretliyse ücreti nekadar yeğenim tutturdu minecraft bulamadım oyunu.

Ses tonunuz güzel ama çok emek vermenız lazım özgünün tutması için.Ayrıca hocam minecraft indirmek ücretsizmi ? ücretliyse ücreti nekadar yeğenim tutturdu minecraft bulamadım oyunu.

İnternette ücretsiz sürümleri var hocam :) tamindir'den felanda indirebilirsiniz

sesini ben de beğendim,bence oyunlarla vakit kaybetme derim küfür de etmiyorsun(çok iyi) adam gibi adam farklı kategorilerde kendini geliştir başarılar...

Ses iyi. Bir konsol alıp en son çıkan oyunları hemen çekip yüklersen hemen yükselirsin.Yeni oyunlar ps4 e çıkar bundan sonra.Hem ps4 ün kayıt özelliği var.Kayıt cihazına da para vermemiş olursun.

Ses iyi. Bir konsol alıp en son çıkan oyunları hemen çekip yüklersen hemen yükselirsin.Yeni oyunlar ps4 e çıkar bundan sonra.Hem ps4 ün kayıt özelliği var.Kayıt cihazına da para vermemiş olursun.

Mantılıklı zaten düşünüyorum PS4 Hocam diğer gelen kanalların geliriyle elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışacagım teşekkürler

Çok güzel. bu oyunu hep merak ederdim indirdim şimdi videoyu izledikten sonra takipteyim :)

kayıtta kullandığın program ve mikrofon özelliğini öğrenebilir miyim. videonu beğendim :)

Özellikle mikrofon bilgisi alabilir miyim?

Sesini çok beğendim hocam ama bu sesini minecraft ile çürütme derim. Yeni çıkan oyunları bulup oynamaya çalış iyi yerlere gelmek istiyorsan eski oyunlar ile gündeme gelebilmen çok ama çok zor malasef.

oh be sonunda küfürden kurtulabilmiş bir vatandaş vala tebrik ederim diğer ergen küfürcülere sağlam bir rakip olursun umarım

[MENTION=22823]Godoman[/MENTION] game player kriterlerine uygunsunuz hocam ama farklı oyunlarda denemenizi tavsiye ederim minecraft çok rakibi olan bir kategori ama tabi herkesten farklı olmayı başarırsanız sıkıntı olmaz Başarılarrr :)

[MENTION=22823]Godoman[/MENTION] game player kriterlerine uygunsunuz hocam ama farklı oyunlarda denemenizi tavsiye ederim minecraft çok rakibi olan bir kategori ama tabi herkesten farklı olmayı başarırsanız sıkıntı olmaz Başarılarrr :)

Evet hocam herkesden aynı mesajı aldım minecraft videoları çekmeye devam edeceğim fakat yanı sıra seri halinde farklı yeni çıkmış oyunlarlada video çekmeye başlayacagım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri