Arkadaşlar denediğim yöntem kalmadı, çözümünde bi çare kaldım. Çözüm ve çözüm önerilerinizi bekliyorum. Beyin fırtınası yapalım 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gmail telefon onayını mı soruyorsunuz hocam ?
Ya sen CREATÖR'sün.
Real isimler kullan Fantasy name generators. Names for all your fantasy characters. burdan bulabilirsin
burdan bulduklarını kopyala yapıştır olarak alma elinle yaz.
ben kopyala yapıştır yapınca telefon istiyor böyle yavaş yavaş yazınca felan istemiyor![]()
Real isimler kullan Fantasy name generators. Names for all your fantasy characters. burdan bulabilirsin
ben kopyala yapıştır yapınca telefon istiyor böyle yavaş yavaş yazınca felan istemiyor![]()
Ccleaner ile boş alanı temizle hariç seçip temizleyin.
Daha sonra eski sürüm opera(versiyon:12.xx) ile hesap oluşturun.
Ne kadar eminsiniz hocam söylediğiniz yöntemden ?
alakası yoktur be babuş .. ne kadar eminsin bu durumdan?
emin değilim ya benim açış şeklim buhep bu şekilde açarım
telif haricinde 4 aydır kapanma yok telefon onayıda sormuyor
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 21 (17 üye ve 4 misafir) herkes bir kişinin sormasını bekliyormuş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.