İlk yt paramı aldım ama alamıyorum :)

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
sorgulamak için müşteri no ve ek no istiyor bu bilgiler kartın üzerinde yazıyormu ?

Hocam şu kartı elinden bırak artık. Bankayı ara 444 lü numarayı iban numaranı ve hesabın bağlı oldugu şubeyi ogrenmek istiyorum de.

Arkadaşlar youtubedan ilk paramı bu ay alcam daha 20tl eşik pini gelmedi çok karışık youtube para alabikecekmiyim bilemiyorum

hesap yerine ismimi yazdım bankayı yazdım şubeyi girdim
Ziraat bankası ibanını girdim 16 numaralı kabul etmedi

Bu iban numarası hesap kartının önündeki 16 numara değilmi ?
aralarında boşluk bırakacakmıyım ?

Bu pin olayı tam nasıl 1 ay önce 20 TL eşik pinini yolladım gelmedi 2. pini istedim.
o gelmeden para alamıyormuyum ??

1.243,44 TL Ödenebilir kazanç

Bana verecekleri miktar bumu tam emin dğeilim :)

yorumlarınızı bekliyorum iyi akşamlar

uğraşma al kardeşim buradan bul İBAN numaranı ve boşluksuz gir
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bankamiz/MusteriIliskileri/Pages/IBANHesaplama.aspx

wvvVEv.gif
[MENTION=4871]Dooo[/MENTION]

ibanı halletım şimdide hesap sahibi adı yanlış diyor :)))

---------- Mesaj saat 01:36:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:33:04 civarında gönderildi. ----------

ne saçma birşey doğan altuntaş kabul etmedi dogan altuntas dedim kabul etti bankada ismim dogan altuntas olarakmı geçiyor :)

Banka hesabı ...xxxx kaydınızın kullanılabilmesi için doğrulanması gerekir. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:
2-3 gün içinde banka hesabınıza bir ödeme yapılıp yapılmadığını kontrol edin. Google, önümüzdeki 2-3 iş günü içinde bir ödeme yapacaktır.
Ödeme tutarını not edin. Banka hesabınızı doğrulamak için bu sayfayı tekrar ziyaret edin ve ödeme tutarını girin.

arkadaşlar ben de youtube ödemesini göremiyorum,
İçerik Barındırıcıları için AdSense sayfasında tahmini 58 dolar kazancım var fakat ödemeleri görüntüle dediğimde şubat ayında sadece websitemin gelirini gösteriyor youtube gelirini göstermiyor

h ttp://i.hizliresim.com/KZPpY3.jpg

Banka hesabı ...xxxx kaydınızın kullanılabilmesi için doğrulanması gerekir. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:
2-3 gün içinde banka hesabınıza bir ödeme yapılıp yapılmadığını kontrol edin. Google, önümüzdeki 2-3 iş günü içinde bir ödeme yapacaktır.
Ödeme tutarını not edin. Banka hesabınızı doğrulamak için bu sayfayı tekrar ziyaret edin ve ödeme tutarını girin.

hocam sana acıklamıs ya orda nasıl yapacagını :D 2 3 gun ıcınde google hesabına para yatıracak ırlandadan... sende o tutarı gelip buraya yazacan dogrulayacaksın hesabını

---------- Mesaj saat 01:44:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:43:15 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar ben de youtube ödemesini göremiyorum,
İçerik Barındırıcıları için AdSense sayfasında tahmini 58 dolar kazancım var fakat ödemeleri görüntüle dediğimde şubat ayında sadece websitemin gelirini gösteriyor youtube gelirini göstermiyor

h ttp://i.hizliresim.com/KZPpY3.jpg

youtube hesabın dolar oldugu ıcın senın paranın kesınlesmesı 14 15 martta olacak

3kez istedin gelmedi diyelim, kimlik fotokopisi doğrulaması ilede pin olanı yapabilirsin.

bu arada profilinde göremedim de yaşın 18 den büyüktür inş. 18 yaşından küçükler adsense kullanamaz bilgin olsun.

Arkadaşlar sorularım çözüldü hesap girdim herşeyi halletim bütün sorunlarıma cevap buldum konuyu kilitliyebilirsiniz iyi akşamllar :)

---------- Mesaj saat 01:50:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:50:16 civarında gönderildi. ----------

3kez istedin gelmedi diyelim, kimlik fotokopisi doğrulaması ilede pin olanı yapabilirsin.

bu arada profilinde göremedim de yaşın 18 den büyüktür inş. 18 yaşından küçükler adsense kullanamaz bilgin olsun.

halletim sağolun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri