İlker Buhan Bot [FİNAL] - [Süper Özellikler]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu refçiler yüzünden adamlar para kazanamıyorlar yahuu :)))

Hayatımda ilk defa bir yazılım için referans aldım neden tüm referans alanlara "bedavacılar" manasında laf giydiriyorsun ? Onu geçtim bir başkasının muhasebesi neden seni ilgilendiriyor ? Refçiler diye tabir ettiğin kişiler kimler onu anlamadım lütfen açıklarmısın ? Benim ref almam onun kazancını etkiliyorsa zaten ref verilmese de o yazılım iş yapmayacak demektir..

Bot denedim çerez temizlemeyi çok hızlı yapıyor..cleanera göre baz alarak söylüyorum..Daha da geliştirilebilir ancak şimdilik kanal takip çerez temizleme dns vb işlemler için çok kullanışlı..

Hayatımda ilk defa bir yazılım için referans aldım neden tüm referans alanlara "bedavacılar" manasında laf giydiriyorsun ? Onu geçtim bir başkasının muhasebesi neden seni ilgilendiriyor ? Refçiler diye tabir ettiğin kişiler kimler onu anlamadım lütfen açıklarmısın ? Benim ref almam onun kazancını etkiliyorsa zaten ref verilmese de o yazılım iş yapmayacak demektir..

Bot denedim çerez temizlemeyi çok hızlı yapıyor..cleanera göre baz alarak söylüyorum..Daha da geliştirilebilir ancak şimdilik kanal takip çerez temizleme dns vb işlemler için çok kullanışlı..

Şimdi sana cevap vermeli miyim?

Bende arkadasdan 1 hafta felan önce yazmaya başladım ben 2 adet çıkardım biri diğerinin sürümü gibiydi fazla satilmadi biliyodum satilmayacagini zaten dedimki piyasanın altında bot cikaracagima 3-4 ay uğraşır iyi bişi çıkaralım bu arada ortagimda var neyse ilk botu yazdigimida ilker skypden ekledi vs. Ortak olalolalım dedi ortağımin olduğunu belirttim bu süreçte arkadaş 2 adet bot çıkardı ve her çıkardığı bot diğerinin kopyası gibi her seferinde belirttim banada bu sırada sürekli boş mi oturuyorsun b
vb. Mesajlar attı programlarına bazı özelliklerinde çalışmadığı gözüme çarptı neyse konu baltalamak gibi olmadı inş. Sadece dediğimi yap diye yazdım hergün bot cikaracagina 1 tane adam akıllı çıkar mobil yazdım hatam olduysa k.b bu arada inanmayan veya yalanlayanlara yarın ekran görüntüleri ile cevap verebilirim tekrardan h.o

Bizene arkadaş adam gibi bot yap dediğinden adama ?Bunları neden anlatıyosun ? Ne anlattığını da anlamadık ki ? Adam yapmış güzelde olmuş ama biraz daha uğraşması lazım gibi anlıyorum yorumlardan; sen neler yazıosun...

:rolleyes:kıskanma hocam

Bizene arkadaş adam gibi bot yap dediğinden adama ?Bunları neden anlatıyosun ? Ne anlattığını da anlamadık ki ? Adam yapmış güzelde olmuş ama biraz daha uğraşması lazım gibi anlıyorum yorumlardan; sen neler yazıosun...

Sonunda Beni Anlayan Biri Çıktıı :D :D

bu yoruma sapka cıkartırım, bi an kendi yorumumu görür gibi oldum :D
ama ben atamıyorum bole yorum cabuk göze batıoz, sen enim yerime ara da yorum at :D

herkesde bir kıskançlık hakim arkadaş herkes bi laf dalaşında herkes bi çıkar peşinde

bu yoruma sapka cıkartırım, bi an kendi yorumumu görür gibi oldum :D
ama ben atamıyorum bole yorum cabuk göze batıoz, sen enim yerime ara da yorum at :D

Müdür sen bana pm atarsın coştururum ben, sen sıkıntı etme doğruya doğru ...
Eğri ye eğri forum zaten iyice yaşı düştü...

Dostum eli F5 de olup da ref için konu bekleyenler var. Sen öyle olmayabilirsin ama bu şekilde baya insan var.

Dostum eli F5 de olup da ref için konu bekleyenler var. Sen öyle olmayabilirsin ama bu şekilde baya insan var.

Daha önceki örnekleri baz alıp önyargıyla yaklaşmış arkadaş..Keşke fantastik cevabı yerine bunu söyleseydi :) Anlaşılan bu forumda ref almayacağız öğrenmiş olduk :)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Moderatör tarafında düzenlendi:
reflerden birini kaptım :) forumda aldığım 2. ref heralde neyse botun sahibi ilkerbuhan arkadaşa teşekkür ediyorum,inşallah programı geliştirip kendi adına güzel bir yerlere getirir

Bende Ref Aldım Yarın Bakıcam Teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 02:20 ---------- Önceki Mesaj 02:15 ----------

truva atı var diyor hocam fynloski.AA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri