İllegal Değil Mi Bunlar (era)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serce

Yasaklanmış
Değerli forum üyeleri ,zaman zaman konuşma üslubumdan dolayı cezalar alıyorum "benim mizahım böyle"(Bu Konu tartışılabilir haklılarda zaman zaman ) :)
forumda bugün paylaşmış olduğum bir konu yüzünden İllegal ve konuşma uslubu yüzüne konu kilit ve kaldırıldı.

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/44364-301-taktikleri-vol-1-a.html

Peki burda forum yönetcilerine bişey sormak istiyorum,

1: 3cx gibi twilio,pinger gibi yöntemlerler kullanırak +15 youtube videoları onaylatmak illegal değilmi.?

2.Bize ait olmayan videoları youtube yüklemek veya dünya engeli eşleşen ünlem gibi veren videoları render vb imacros vb yöntemlerle geçmek illegal degilmi(forumda paylaşmak)

3.Ünlem ve Dünya Engelini geçme taktikler ücretli satılan (illegal değilmi)

4.Buna benzer çok örnek çogaltabilirsiz.
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam, bu yazmış olduğum üç örneklerle,benim paylaşmış olduğum 301 taktikleri vol1 konusun arasındaki fark nedir.?

Forumun Değerli Üyelerine : Suç Kimde - YouTube

Değerli forum üyeleri ,zaman zaman konuşma üslubumdan dolayı cezalar alıyorum "benim mizahım böyle"(Bu Konu tartışılabilir haklılarda zaman zaman ) :)
forumda bugün paylaşmış olduğum bir konu yüzünden İllegal ve konuşma uslubu yüzüne konu kilit ve kaldırıldı.

1: 3cx gibi twilio,pinger gibi yöntemlerler kullanırak +15 youtube videoları onaylatmak illegal değilmi.?

2.Bize ait olmayan videoları youtube yüklemek veya dünya engeli eşleşen ünlem gibi veren videoları render vb imacros vb yöntemlerle geçmek illegal degilmi(forumda paylaşmak)

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam, bu yazmış olduğum üç örneklerle,benim paylaşmış olduğum 301 taktikleri vol1 konusun arasındaki fark nedir.?

video çok iyi olmuş :)

[MENTION=8355]serce[/MENTION] bu dediğin şeyler illegal olabilir ama adsenseye zarar vermiyor.Senin verdiğin taktik sahte izlenım oldugundan adsenseler uçabilir.Ayrıca yt bu sahte izlenimlere önlem aldı.

301 adsense kadar uzandıgı için böyle tedbirli davranıyoruz hocam :)

Ünlemi, eşleşen, d. engeli taktiklerini yaptın diye YouTube komple kanalını kapatmaz, aynı şey mail olayı içinde geçerli temiz bir şekilde yapıldığı zaman hesap gitmez.

Ama 301+ gibi illegal paylaşımları tüm youtube hesabının kapanmasına sebep olur. Yeni başlayan birisi bunu görse ve uygulasa ( izlenim alan bir kanalına )...

Kanalı kapanınca hesabını kim verecek?

Elma ile armudu birbirine karıştırma istersen.Senin o paylaşmış olduğun konu forumda defalarca tartışıldı ve adsense banlanmasına sebep olduğu için yasaklandı.

Birde sanki çok faydalı bir paylaşım yapmış gibi diğerlerini örnek olarak gösteriyorsun.Videonu o kadar 301+ ya takmak istiyorsan sürekli "F5" ya zaten 301+ ya takılır.

Forumun Değerli Üyelerine : xxxxxxxxxxxx

Konun içeriğini okumadım. Mesajını vs. ben düzenlemedim. Konunu ben kilitlemedim. Sadece yazdığınız mesaja (lagaluga,dallama vb.) gelen reportlar üzerine profilinize ceza işlemi uygulamadım.

İllegal izlenimlerle Adsense bile patlayabiliyor.
Fake izlenimlere artık önlem alındı.

Render Vb taktikler çok saçma örnek olmuş, sonuçta onlar ! geçmek için.
3cx olmasa kanal açamıcaz.
:D

Elma ile armudu birbirine karıştırma istersen.Senin o paylaşmış olduğun konu forumda defalarca tartışıldı ve adsense banlanmasına sebep olduğu için yasaklandı.

Reklamlari acmadan yaparsaniz adsenseinize hicbirsey olmaz ...

Taktik artik ise yaramiyor o da ayri bir konu.

sahte izlenim adsenseye nasıl zararlı arkadaşlar??
Ben başkasının videosuna sahte izlenim atsam onun adsensesinemi birşey olacak?
O zaman kanal flaglamak yerine direk adsense kapatalım...
böyle saçma şey olmaz bence
bence zararı yoktur

Konun içeriğini okumadım. Mesajını vs. ben düzenlemedim. Konunu ben kilitlemedim. Sadece yazdığınız mesaja (lagaluga,dallama vb.) gelen reportlar üzerine profilinize ceza işlemi uygulamadım.

konu içeriğini okumada ceza veriyosunuz, siz bir hakim olsanız enine boyuna okumadan analiz etmeden hüküm vermek doğru olurmu.

http://www.ytpara.com/539656-post14.html

Bi kanala 1000'lerce video attiniz Youtube gordu bunu unlemi getirdi...

Videolari hizlandirdiniz, kestiniz bictiniz Youtube para kazanmalari kapatti..

Simdi illegal yoldan videolari hic bir ise yaramamasina ragmen 301'e takmaya calisiyorsunuz, demek ki Adsense'inizden de vazgecmissiniz..

Sizin yerinizde olsam tum videolarima yaparim, 1 aya kalmaz Adsense'i de banlatirim.. Meydan duzgun calisanlara kalir en azindan..

301'in ne oldugunu, nasil calistigini direkt Youtube'un en yetkili isminin agzindan anlatiminin Turkce mealini paylastim.. Bi goz gezdirin de ne oldugunu anlarsiniz..

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...r/11271-301-donma-sorunu-videolu-anlatim.html

konu içeriğini okumada ceza veriyosunuz, siz bir hakim olsanız enine boyuna okumadan analiz etmeden hüküm vermek doğru olurmu.

http://www.ytpara.com/539656-post14.html

Not: Kimse lagaluga,cevaplar yazmasın,isteyen kullanabilir,yok efendim ben biliyodum yok buna ne gerek var f5 ile yenilerdim diye dallamalık yapmaya gerek yok

Bu mesajı okumak bana yetti. Mizacım böyle demişsin. Bu forumda kimse kimseye DALLAMA vs. diyemez! Senin mizacın böyle diye buna forum ortasında müsade edemeyiz.

Ayrıca konun yanlış kategoride report et taşısınlar.

Bu mesajı okumak bana yetti. Mizacım böyle demişsin. Bu forumda kimse kimseye DALLAMA vs. diyemez! Senin mizacın böyle diye buna forum ortasında müsade edemeyiz.

Ayrıca konun yanlış kategoride report et taşısınlar.

hocam ben bunu yazdım, kişileri baz alarak yazmadım, ben bunu biliyorum f5 basarak sayfayıda yenilerim gibi cevaplarda yazmayın dedim,

hocam adminsiniz vbulletin bizlerde kullandık mod, sildiği konulara adminlerin panelerinde bulunur,yedeyi sizden ricam açmış olduğum konu içerikli yazıyıda tamamı ile ekleyin böylecek kimse zan altında kalmaz.

Mizahınız değil "mizacınız" öyle.

sen dersin mizacım ,ben derim mizahım ,oda size kalmış ne anlamak isterseniz,olmadı report edersiniz yöneticiler illegal görürse gereken cezayı verirler.

.......................................................................................................................................................................................................................

Not : ben bu konuyu açmamın sebebi , işde adamlar 5-10 dakika olmuş yayınlıyalı adam +301'de videosu bunu nasıl yapıyorlar diyenler için paylaştığım konu idi konu baltanmasın diyede böyle bir not düşme gereği duydum.

Biri kalktı adsenseye yazar verir,biri kalktı komple kanalların kapatılır, nice nutuklar duydum,söylermisiniz bana para kazanmak için yaptığımız işin %90 doğrudur diyebilirmisiniz hepsi illegal,

Konuyla tam alakası yok ama yeri geldi söylemek istedim
YouTube İş Ortağı Programı: İlgi Formu
Şimdi soruyorım onca kanal açıyosunuz kanal ayarlarında Türkiye degilde neden başka ülkenin para kazanmasını açıyosunuz,(youtube bilmiyormu hesabı türkiyeden açtığını) (Tamamen Vergi Sisteminde Kaçırmak)

Şimdi bu yapılması illegal olmazmı.bunu youtube bile göz yumuyor(Çünkü İşine Geliyor),şunu anladım kimin ne işine gelirse onu güdüyor

Adsense reklamlarına vergi mi geliyor | Reklamla Kazan - Reklam Kazanç Sistemleri

Suç Kimde Doğal olarak bende, :(

hocam ben bunu yazdım, kişileri baz alarak yazmadım, ben bunu biliyorum f5 basarak sayfayıda yenilerim gibi cevaplarda yazmayın dedim,

hocam adminsiniz vbulletin bizlerde kullandık mod, sildiği konulara adminlerin panelerinde bulunur,yedeyi sizden ricam açmış olduğum konu içerikli yazıyıda tamamı ile ekleyin böylecek kimse zan altında kalmaz.

Açmış olduğunuz konudaki mesaj;
Not: Kimse lagaluga,cevaplar yazmasın,isteyen kullanabilir,yok efendim ben biliyodum yok buna ne gerek var f5 ile yenilerdim diye dallamalık yapmaya gerek yok

Forum kurallarının 6. maddesini okurmusunuz?

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir.

sahte izlenim adsenseye nasıl zararlı arkadaşlar??
Ben başkasının videosuna sahte izlenim atsam onun adsensesinemi birşey olacak?
O zaman kanal flaglamak yerine direk adsense kapatalım...
böyle saçma şey olmaz bence
bence zararı yoktur

sahte izlenimi eğer sen kendi bilgisayarından yapıyorsan google çerezlerden bulur ama bi şekilde farklı pclerden f5 ile,chrome eklentisiyle veya bir başkasından izlenim satın alma yoluyla videolarından birine izlenim sağlarsan adsense zarar gelmez diye tahmin ediyorum bu yüzden o 301 taktiğini uygulayanlar izlenim satın alarak yapıyorlar fakat kanallarındaki bütün videolara 301 taktiğini yaptıkları için kanalları kapanıyor veya flag yiyorlar ama profesyonel işi yürüten bi adamın ne kanalı kapanır nede adsensesine zarar gelir

ilk basta haklı buldum seni ama

bu cümlen olmamıs uzatmayada gerek yok her sey ortada. Sokak dili ile forum dili bir olmamalı.Dua et kkundakcının eline düsmemesin konumda biri küfür etti baskasına haklı olarak direk sınırsız banladı ne 1 hafta ne 2 hafta ..

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/44078-yaslilar-ile-dalga-gecen-cocuklar-5.html

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam madem haksızlık yaptım,ceza verilecek şuç işledim, forumda gerekilen cezamım verilmesini rica ediyorum,
Çünkü Adalet Her Zaman Lazım Bizlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri