İmkanınız olsa Almanyaya gidermiydiniz ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
tek ihtiyacın biraz cesaret. hiç fikir almana soru sormana gerek yok. imkanım olsa hiç düşünmezdim.

o berlin de öyle patladım ki hocam sıkılmaktan böyle bişey yok 10 gün kaldım ama gel bana sor :) istanbulun hareketine canlılığına alışmışız ondan öyle geliyor muhtemelen

bence yol yordam bilmediğin için öyle gelmiştir, berlini londra ile beraber avrupa da yaşanacak iki şehir gibi düşünüyorum.

bence yol yordam bilmediğin için öyle gelmiştir, berlini londra ile beraber avrupa da yaşanacak iki şehir gibi düşünüyorum.

yol yordam değil tek değildim orada, kız arkadaşım doğma büyüme orada. ama berlin istanbulun tırnağı olamaz bence

Ben Trabzon'luyum. Şu an fırsatım olsa ve Almanca bilsem 1 dakika burada durmam giderim. Şu an tanıdığım kim varsa altında son model araçlarla geziyorlar. 2 sene önce g*tünde donu olmayan kuzenim bu ay yanıma BMW 760Li ile geldikten sonra benim devreler yandı.

ben Londra ya geçen sene geldim ailemle birlikte iyiki gelmişim hayat burda, demokrasi, özgürlük, herşey, insana saygı. 8 saat çalışırsın evine gidersin. Cumartesi Pazar evdesin. Herşey çok ucuz. benzin ucuz 1.12 pound. Asgari ücret saati 7.2 pound. Arabalar da ucuz. Audi A4 2011 2.0 tdi 9000 pound.

Bunlar örnekler Almanya da benzer durumda eminim

1 Ağustosta Türkiye ye tatile geliyorum 1 aylığına ailemle. Gitmeden önce bu Avrupa lılar nasıl 1 -2 ay tatile geliyorlar kendi kendime düşünüyordum. Şimdi daha iyi anlıyorum:D

Ve de en önemlisi burda simkartları bedavaya temin edebiliyorsun.

Son düzenleme:
borusia dortmund ve bayern munchen izlemek için gidierdim bunlar olmasaydı gitmezdim ispanyaya giderdim real madrid maçlarına girmek için yada ingiltere oranın atmosferleri bir başka

ben Londra ya geçen sene geldim ailemle birlikte iyiki gelmişim hayat burda, demokrasi, özgürlük, herşey, insana saygı. 8 saat çalışırsın evine gidersin. Cumartesi Pazar evdesin. Herşey çok ucuz. benzin ucuz 1.12 pound. Asgari ücret saati 7.2 pound. Arabalar da ucuz. Audi A4 2011 2.0 tdi 9000 pound.

Bunlar örnekler Almanya da benzer durumda eminim

1 Ağustosta Türkiye ye tatile geliyorum 1 aylığına ailemle. Gitmeden önce bu Avrupa lılar nasıl 1 -2 ay tatile geliyorlar kendi kendime düşünüyordum. Şimdi daha iyi anlıyorum:D

Ve de en önemlisi burda simkartları bedavaya temin edebiliyorsun.

Hayat sana güzel be hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri