boşver almanyayı biliyorum çok kötü
gel 5000 eu ayarla oturdugum ulkede sana oturum izni ayarlayım 2019 da avrupa pasaportunda hazır.![]()
konuyu okurken merak uyandıran tek post
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gel 5000 eu ayarla oturdugum ulkede sana oturum izni ayarlayım 2019 da avrupa pasaportunda hazır.![]()
ne is yapcaksin almanyada yani ne isde calismayi dusunuyorsun meslek varmi
Gel almanyada sabahin 5 de fabrikada almanin karsisina hazirola gecte göreyim seni. Alacagin parada ancak ev kirana yetecektir. Ayin sonu gelmeden kredi kartindan cekerek yiyeceksin. Bir ailede en az 2 kisi full time calismiyorsa zaten gecinme sansin yok gibi. Türkiye ye gelip hava atiklarina bakma sen almancilarin: bunlarin almanya da 70% iflaz etmis durumda. Polanyalilar, almanyadaki türkleirn sonunu getirdi getirecek. Öyle almanyalara geleyim, bol para kazanayim huzur icinde yasayim gecin bunlari masal bu.
Hocam günaydın, nerede yaşıyorsunuz?
Ref var mı refboşver almanyayı biliyorum çok kötü
Bildiğim kadarı ile eğer almanyada doğmadıysanız,Oturma izniniz yok ise yarı ücrete kaçak çalışırsınız.Hadi diyelim bir türk kızla (alman vatandaşı) evleneceksiniz, yine direk gidiş yok önce almanca kendini ifade edebilecek kadar konuşacaksın,ardından sınavına gireceksin,ardından gittin diyelim 6 ay çalışma izni vermiyorlar diye bilmekteyim.Yerinde olsam ABD denerdim,20 milyon'dan fazla meksikalı var yarısı kaçak ülkede seni mi bulacaklargit kırsal bölgelere ayarla bir abd'li kız evlen 5 seneye al vatandaşlığıda süper...Ayrıca diyelim mesleğin yok,veya dilin baya kötü, resmi olursan ABD'de hem kurslar bedava oluyor.Gir al belgeni canavar gibi geçinirsin.Burda sıvacı,boyacı,tesishatçı az kazanıyorken ABD'de bizim türk boyacısı,sıvacısı götürüyor parayı...
Mobil olarak gönderildi.
İdris ustadan bahsediyorsunuz sanırımBildiğim kadarı ile eğer almanyada doğmadıysanız,Oturma izniniz yok ise yarı ücrete kaçak çalışırsınız.Hadi diyelim bir türk kızla (alman vatandaşı) evleneceksiniz, yine direk gidiş yok önce almanca kendini ifade edebilecek kadar konuşacaksın,ardından sınavına gireceksin,ardından gittin diyelim 6 ay çalışma izni vermiyorlar diye bilmekteyim.Yerinde olsam ABD denerdim,20 milyon'dan fazla meksikalı var yarısı kaçak ülkede seni mi bulacaklargit kırsal bölgelere ayarla bir abd'li kız evlen 5 seneye al vatandaşlığıda süper...Ayrıca diyelim mesleğin yok,veya dilin baya kötü, resmi olursan ABD'de hem kurslar bedava oluyor.Gir al belgeni canavar gibi geçinirsin.Burda sıvacı,boyacı,tesishatçı az kazanıyorken ABD'de bizim türk boyacısı,sıvacısı götürüyor parayı...
Mobil olarak gönderildi.
Güzel Vatanım Varken Neden satıp gideyim
Gel almanyada sabahin 5 de fabrikada almanin karsisina hazirola gecte göreyim seni. Alacagin parada ancak ev kirana yetecektir. Ayin sonu gelmeden kredi kartindan cekerek yiyeceksin. Bir ailede en az 2 kisi full time calismiyorsa zaten gecinme sansin yok gibi. Türkiye ye gelip hava atiklarina bakma sen almancilarin: bunlarin almanya da 70% iflaz etmis durumda. Polanyalilar, almanyadaki türkleirn sonunu getirdi getirecek. Öyle almanyalara geleyim, bol para kazanayim huzur icinde yasayim gecin bunlari masal bu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.