imparator'dan mn kanal alanlar baksın!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam sen ne okudunda ne yazıyon allahaşkına adam kanal yüklememiş ne binlerce lira zararı binlerce lira zararı olsada hem veremeyeceğimi nereden biliyorsun sen

hala şahsi algılamayın olayı.lafım size değil direk genel oalrak size ve tüm satıcılara.şuan belki bi mağduriyet yok ama ya başka ufak bi hatada daha büyük bi zarara yol açsaydı ? umarım anlaşabilmişizdir hocam.

Dostum bak Üslubuna dikkat et senden başka çığırtkanlık yapan yok burda varmı arkadaşlar başka problemi olup çözülmeyen. Ben kanal satıcısı değilim elinde bi miktar mn kanal vardı ucuza sattım faydamız olsun dedim sorun olmuş pm atanlara parasını geri verdim ve kanal isteyenere kanallarını verdim.
20 yaşında genç arkadaşımızsın. bu arada benim yaşım 42 bugüne kadar bir lokma haram boğazımdan geçmedi tek başına konu açmışsın konunda haklı olmak için hakarete varan kelimeler ediyorsun. 1 kere pm attınmı? Burda bağıracağına şimdiye on kere paranı almıştın. Bide yazmışsın banlanasını istemem falan
sanamı kalmış beni banlatmak terbiyesiz

yaş olarak büyüksün saygım var(profilinde yazana göre konuşuyorum). ben sana ne boğazından haram lokma geçti dedim ne de hakaret ettim. sen geldin burda akıllı olun vs yazıyorsun. kanallara videoları atmışım kanalların şifreleri değişmiş kategoriler uçmuş gelmişsin burda bana bir de terbiyesiz diyorsun. tekrar söylüyorum ben senden ne para istiyorum ne kanal bundan sonra senle ticaret micaret yapmam.

dikkatini çekerim ben konuda kimsenin banlanmasını istemem ayrıca bu bir şikayet konusu değildir demişim. bak burada büyüksün ama bana saygı duymasını da bileceksin. hatalısın gelmişsin bana burda hakarete varan kelimeler yazıyorsun. şu andan itibaren kanallarımı kimin aldığını bulmazsan şikayet konusu açacağım. KOLAY GELSİN!

Eğer ki benim üslubumda bir yanlışlık varsa cezasını çekmeye hazırım. Saygılar!

bir tek Spor servisinin problemidir benden 20 kanal almıştır bana problemin çözümü için konu açmamıştır. Başka problemi olan arkadaşlara paraları iade edilmiş yada karşılığında başka kanal verilmiştir. Bana pm atması durumunda parası iade olacaktır ama hala pm atmak yerine burdan yazarsa benim yapacağım bir şey yok konu kilitlenebilir

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION]n aç hocam şikayet konunu bekleme.kanal kazançsız olsa da magdur olan sensin.hem magdursun hem de laf yapıyor.hiç bir şey dememişken terbiyesiz diyecek kadar ileri gidiyor ,ben dellendim burada

bir tek Spor servisinin problemidir benden 20 kanal almıştır bana problemin çözümü için konu açmamıştır. Başka problemi olan arkadaşlara paraları iade edilmiş yada karşılığında başka kanal verilmiştir. Bana pm atması durumunda parası iade olacaktır ama hala pm atmak yerine burdan yazarsa benim yapacağım bir şey yok konu kilitlenebilir

anlamıyorsun galiba benim içinde VİDEOLAR olan kanallarım gitti.

Dostum bak Üslubuna dikkat et senden başka çığırtkanlık yapan yok burda varmı arkadaşlar başka problemi olup çözülmeyen. Ben kanal satıcısı değilim elinde bi miktar mn kanal vardı ucuza sattım faydamız olsun dedim sorun olmuş pm atanlara parasını geri verdim ve kanal isteyenere kanallarını verdim.
20 yaşında genç arkadaşımızsın. bu arada benim yaşım 42 bugüne kadar bir lokma haram boğazımdan geçmedi tek başına konu açmışsın konunda haklı olmak için hakarete varan kelimeler ediyorsun. 1 kere pm attınmı? Burda bağıracağına şimdiye on kere paranı almıştın. Bide yazmışsın banlanasını istemem falan
sanamı kalmış beni banlatmak terbiyesiz

şu konuyla zerre alakam yok yazmayayım yazmayayım diye zor tutuyodum kendimi ama şu mesajdan sonra dayanamadım ya sen 42 yaşında değilsin yada 42 yaşında olamamışsın arkadaşa terbiyesiz diyorsun ama konu başından beri terbiyesizlik yapıyorsun
yaptığın işe tek bir örnek vererek açıklıyım belki anlarsın ben iş adamıyım sen çantacısın ben çantamla senin dükkana geliyorum senden bir çanta alıyorum dosyalarımı ihaleye girdiğim evrağı çantaya koyuyorum ve başka çantalarla ilgileniyorum sen benim satın aldığım köşede duran çantamı tutup başkasına satıyosun ve benim işime mani oluyosun kazanacağım binlerce liraya engel oluyorsun ve diyosunki ben senin 2 tl lik çanta masrafını karşılıyayım ve ben şikayet edince bana terbiyesiz diyosun eğer bu mesajdan da birşey anlamadıysan kesinikle 41-42 yaşında olamazsın yada olamadın ...

Hocam sen ne okudunda ne yazıyon allahaşkına adam kanal yüklememiş ne binlerce lira zararı binlerce lira zararı olsada hem veremeyeceğimi nereden biliyorsun sen

Boşver hocam parayla karakter satın alan var aramızda 2 kuruş para görüp adam sanıyor millet kendini...(Konuyu açan arkadaşa değil lafım)

Konuyu açan arkadaşa gelirsek benim yorumum şudur.Önce ulaşmayı deneyip telafisi vs neyse durumu tam anlasaydın keşke direk şikayet konusu açmak yerine

iyi forumlar

bence bu ısın pesını bırakma,nasıl yanlıslıkla olurkı

anlamıyorsun galiba benim içinde VİDEOLAR olan kanallarım gitti.

Kardeşim bana pm attınmı at bakalım kanallarını ver ne yaparız ne olmuş beni anlamıyosun bana ulaşmadan konuşuyorsun ve benim sana terbiyesi demen bana uslüpsuz yazmandır

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:24 ----------

şu konuyla zerre alakam yok yazmayayım yazmayayım diye zor tutuyodum kendimi ama şu mesajdan sonra dayanamadım ya sen 42 yaşında değilsin yada 42 yaşında olamamışsın arkadaşa terbiyesiz diyorsun ama konu başından beri terbiyesizlik yapıyorsun
yaptığın işe tek bir örnek vererek açıklıyım belki anlarsın ben iş adamıyım sen çantacısın ben çantamla senin dükkana geliyorum senden bir çanta alıyorum dosyalarımı ihaleye girdiğim evrağı çantaya koyuyorum ve başka çantalarla ilgileniyorum sen benim satın aldığım köşede duran çantamı tutup başkasına satıyosun ve benim işime mani oluyosun kazanacağım binlerce liraya engel oluyorsun ve diyosunki ben senin 2 tl lik çanta masrafını karşılıyayım ve ben şikayet edince bana terbiyesiz diyosun eğer bu mesajdan da birşey anlamadıysan kesinikle 41-42 yaşında olamazsın yada olamadın ...

Peki terbiyesizlik yaptığım konuyu buraya yazını nedir bileyim

Kardeşim bana pm attınmı at bakalım kanallarını ver ne yaparız ne olmuş beni anlamıyosun bana ulaşmadan konuşuyorsun ve benim sana terbiyesi demen bana uslüpsuz yazmandır

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:24 ----------

Peki terbiyesizlik yaptığım konuyu buraya yazını nedir bileyim

pm atsam ne değişecek? kanal şifrelerini bilmiyorsan nasıl yardımcı olacaksın bana? Buradan kanal şifrelerini bildiğini mi anlamam gerekiyor?

Ben asla üslupsuz yazmadım konudaki terbiyesiz ben değilim.

maalesef önemli ...bizim de aldıgımız kanallarda girince bakıyoruz video yüklü oluyor.karıştığını anlayıp çıkış yapıp kanalı listeden siliyoruz,gerekirse satıcıyı uyarıyoruz.senin boş kanalın 2 kişiye satılmamış.adamın video attığı kanal satılmış.alan da şifresini değiştirmiş.alanı ortaya çıkarmaya çalışacağına yada alttan alman gerekeceği yerde kalkıp da akıllı olun yazıyorsun.

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:45 ----------

bu arada kanallara girilmemiş diyorsun ama ben girildiğini okuduğuma göre yazıyorum

Ya darall akıllı başlı adamsın şu konuştuğun revamı Allahaşkına Ben neden terbiyesiz dedim bi yazdıktan önceki konuşmasına bakarmısın. Üslüpsuz diyor. Bana 1 kere pm atmamış böyle oldu nasıl zararı temin edelim diye. Yapmayın hocam yaa

Hocam siz hiç satıcıya yazmadan direk konumu açtınız yoksa imparator adlı üyeye mesaj attınız ve geri dönüş alamayınca mı bu konuyu açtınız?

Her zaman diyorum yine söyleyeceğim akıl yaşta değil baştadır diye. Söylediğim bu atasözünü de yarası olan gocunur.

3-5 kuruş daha fazla verip düzgün satıcılardan almaya çalışın. Sonra böyle yok yaşım büyük diyip akıllı olun diyede ahkam kesip üste çıkmaya çalışmasın kimse.. Sen satışını yapıyorsan parasını alıyorsan tüm sorumluluğu da üstüne alıyorsundur. İşler ters gidince de paranı veriyim sus tarzında da konuşamazsın. Kişinin zararını ödemek cezanı da çekmek zorundasın. Adamın dediğine göre de en çok kazandıran kategorisi gitmiş. Belki günlerce aradı o kategoriyi emek var işin ucunda? Bunun zararını karşılayabilecek misin ? İşine gelenleri cevaplayıp gelmeyenleri göz ardı edemezsin konuşurken..
[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] Git şikayet konusu aç kardeşim sen uğraşma.

Hocam siz hiç satıcıya yazmadan direk konumu açtınız yoksa imparator adlı üyeye mesaj attınız ve geri dönüş alamayınca mı bu konuyu açtınız?

hocam şöyle söyleyeyim benim derdim kanalların kimde olduğunu bulmaktı. o nedenle konuyu açtım kanal satıcısını suçlamak gibi bir derdim yoktu. kanalların şifrelerini değiştiren arkadaşı bulup geri alacaktım bütün olay buydu. Daha sonra görüldüğü gibi konuşmalar böyle ilerledi...

Her zaman diyorum yine söyleyeceğim akıl yaşta değil baştadır diye. Söylediğim bu atasözünü de yarası olan gocunur.

3-5 kuruş daha fazla verip düzgün satıcılardan almaya çalışın. Sonra böyle yok yaşım büyük diyip akıllı olun diyede ahkam kesip üste çıkmaya çalışmasın kimse.. Sen satışını yapıyorsan parasını alıyorsan tüm sorumluluğu da üstüne alıyorsundur. İşler ters gidince de paranı veriyim sus tarzında da konuşamazsın. Kişinin zararını ödemek cezanı da çekmek zorundasın. Adamın dediğine göre de en çok kazandıran kategorisi gitmiş. Belki günlerce aradı o kategoriyi emek var işin ucunda? Bunun zararını karşılayabilecek misin ? İşine gelenleri cevaplayıp gelmeyenleri göz ardı edemezsin konuşurken..

[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] Git şikayet konusu aç kardeşim sen uğraşma.
Hocam Bunun zararını karşılayamayacağımı nerden biliyorsunuz konuyu baştan aşağı takip etmediğiniz belli baç kere yazdım bekliyorum hala arkadaş bana ulaşsın uzlaşalım diye

[MENTION=13132]imparator[/MENTION] konu senin kişiliğinle ilgili değil zaten...adam bakmış ki kanallara giremiyor o heyecanla bu mailleri başka kim aldı diye aceleyle konusunu açmış.sende hemen savunmaya geçeceğine ''dur ben zaten herkese kanal satmadım,kime sattıysam ufak bir incelemeyle çıkar '' demedin.

burda kafa kafaya verip şu şifreleri değiştireni bulmanız lazım boşuna laf yapıyorsunuz.

hocam şöyle söyleyeyim benim derdim kanalların kimde olduğunu bulmaktı. o nedenle konuyu açtım kanal satıcısını suçlamak gibi bir derdim yoktu. kanalların şifrelerini değiştiren arkadaşı bulup geri alacaktım bütün olay buydu. Daha sonra görüldüğü gibi konuşmalar böyle ilerledi...

Eh be abim bekliyorum bak kanalları pm atsana bana bakalım

bende 20 kaal almisdim / hepsinin sifresi yanlisdi / iki gun once arkadasdan yeni sifreler aldim . icine bi bakayim ne var ne yok diye

[MENTION=13132]imparator[/MENTION] konu senin kişiliğinle ilgili değil zaten...adam bakmış ki kanallara giremiyor o heyecanla bu mailleri başka kim aldı diye aceleyle konusunu açmış.sende hemen savunmaya geçeceğine ''dur ben zaten herkese kanal satmadım,kime sattıysam ufak bir incelemeyle çıkar '' demedin.

burda kafa kafaya verip şu şifreleri değiştireni bulmanız lazım boşuna laf yapıyorsunuz.

Benim kızdığım benden aldıysa bana ulaşsın beraber çözelim bu kadar arkadaş girdi çıktı sinirler gerildi hepimiz aklı başında adamlarız çocuk değiliz ki ben sadece uslüpsuz yazınca kızdım sanada senden 22 yaş ufak biri böyle dese sinirlenmezmisin. Ama önce pm atması gerektiğini öğrenmiş oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri