İnanılmaz Ama Gerçek Şok Olacaksınız!!!

• Kullanıcı garbiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

garbiyar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Ağustos ayında başlayan zoomin hikayem bu gün mutlu bir sonla bitti... Bitti derken sadece bir kanal için. Şimdi sizinle çok önemli bir konuyu paylaşacağım.
Dediğim gibi Ağustos ayında bir kanalımı zoomine bağladım. Eylül ve Ekim aylarını tamamladım yanı kanalım açıktı, Kasım ayının 6. günü kanalım 2, Telif ve 4 Topluluk kuralı ihlalinden kapandı.
Buraya kadar herşey normal ama normal olmayan birşey vardı. Eylül'ün son 2, 3 gün kala eşleşen uyarısı veren bir videom patladı. Bu video sayesinde ortlama 8 günde 2652.82 dolar kazandığım yazıyordu. Doğal olark bu videodan kazandığım paranın bana değil asıl video sahibine gideceğini bekliyorum fakat öyle olmadı. Zoomin bu gün bana tam olarak 1.848,25 dolar gönderdi. %30 dışında 1 dolar bile kesinti yapmadan parayı aldım. Bu konudan anlamanız gereken eşleşen içerik dahi olsa zoominden kazanılan para size aktarılıyor hepinizibn bilgisi olsun.
Bu arada birşeyede açıklık getirelim, forumda baya bi tartışma konusu olmuştu bankadan ödenen paralara kesinti olur mu olmaz mı die, ilk ay ben ödememi sıfır kesinti ile bankadan aldım. 2. ay ödememi paypal dan aldım ve yaklışık 28 dolar kesinti + paypalın 150 TL civarındada kur kesintisi yapıldı. 3 ödemem aşağıdaki resimde de göründüğü gibi sıfır kesinti ile hesabıma yattı.
Hepinize bol kazançlar diliyor zoomine teşekkür ediyorum :D
KnkjV0.jpg

videomdan para kazanmak istiyorumu mu işaretlemiştiniz?

Arkadaş kim uydurdu şu paranın karşıya gitme saçmalığını ben bilmiyorum. Öyle bir şey yok olmadı da. Ne yüklersen yükle, para kazanması açıksa ücreti sana geliyor bu kadar basit.

Aynen eğer eşleşende dolar işareti var ve reklamlar çıkıyorsa para size gelir. Benimde başıma geldi ve parayı aldım

Kardeşim hayırlı olsun güle güle harca şans sana gülmüş (:

Denemekten zarar gelmez bir tane kanal açıp denemek lazım 3 eşleşenden geliyor mu diye. :)

3 eslesen videolardan Aweden bende aldim parayi dolar yanyorsa size geliyor

birde zoomin 20 % kesinti yapmiyormu?

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION], bu konuda bizi bilgilendirebilir misin?

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION], bu konuda bizi bilgilendirebilir misin?

Hangi Konuda ? Konu icerisinde 2 ayri konu var.

Eslesende bir yanlislik vardir. Dedigi gibi dolar yesil ise bir terslik yok kazanc size gelir. ama bildigimiz eslesen alir ve kazanc kapanirsa reklam cikar ancak kazanc alamazsiniz.

Kesinti orani ise ana bayide %20 bizde de %20 ancak bu bayilere recruıtter ve hublara gore degisir. %30 olabilir. Arkadas direkmi banami bir baskasinami basvurdu bilmiyoruz.

Bende zomin hakkında konu açmayı planlıyordum. En güvendiğim networklerden biri diyebilirim. Günü gününe adam gibi ödemeyi yapıyorlar.

eslesmeyı kabul edınce dolar ısaretı kayboluyo dıe bılıyorum.

Hangi Konuda ? Konu icerisinde 2 ayri konu var.

Eslesende bir yanlislik vardir. Dedigi gibi dolar yesil ise bir terslik yok kazanc size gelir. ama bildigimiz eslesen alir ve kazanc kapanirsa reklam cikar ancak kazanc alamazsiniz.

Kesinti orani ise ana bayide %20 bizde de %20 ancak bu bayilere recruıtter ve hublara gore degisir. %30 olabilir. Arkadas direkmi banami bir baskasinami basvurdu bilmiyoruz.

Sorum ilkiydi, cevabı vermişsin erdal teşekkür ederim.

---------- Mesaj saat 09:45:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:42:50 civarında gönderildi. ----------

Bu arada birşeyede açıklık getirelim, forumda baya bi tartışma konusu olmuştu bankadan ödenen paralara kesinti olur mu olmaz mı die, ilk ay ben ödememi sıfır kesinti ile bankadan aldım. 2. ay ödememi paypal dan aldım ve yaklışık 28 dolar kesinti + paypalın 150 TL civarındada kur kesintisi yapıldı.

Bildiğim kadarıyla ödemelerde paypal bir miktar kesinti yapıyor. Peki bu kur farkı ne acaba? Dikkatimi çeken bir oldu. Mesela bu aralar bizde kur 2.20 civarı ama paypal bu ayki kuru 2.12'den TL'ye çevirdi. Kur farkı dediğin bu mu? Buysa sebebi ne acaba? Birde direkt bankaya alınan ödemelerde kur farkı denen şey olmuyor mu? Eğer öyleyse direkt hesabımıza alalım daha iyi. Zoomin ödeme yaptı ancak paypal hala hesabımıza parayı göndermedi. Zaten zominden direkt hesaba alsak da ayın 15'i oluyor. Bari kesintisiz olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri