İnceleniyor sorunu düzeldi! Düzenleme olayı artık bitti!

greenleaf54

Yasaklanmış
Arkadaşlar artık inceleniyor sorunu düzeldi. Ancak para kazanmayı malum şekilde aktifleştirdikten sonra düzenleme yapıldığında tekrar incelemeye giriyor. Tüm camiamıza geçmiş olsun.

Kısaca artık video üzerinde düzenleme yaparsanız para kazanıyor olsa bile incelemeye düşüyor.

Dün geceden beri bende bir sıkıntı kalmamıştı, iyi oldu düzenlemede tekrar inceleniyor ancak onun haricinde attığım her video onaylandı beklemeden

son 3 gündür bu konuyla alakalı cok konu acıldı herkezin bilgisi mevcut.

hocam maluk şekilde derken ?
Bende sorun devam ediyor .aktifleştiriyorum videoda para kazanmayı fakat incelemeye düşüyor.

Allahım kriz geçirecem. Harbi bende bir şey var ben ne zaman bir işe başlasam bir cacık oluyor.

aslında aynı konulardaki postları okursan herkez düzenleme yapılmadan dogrudan yükleme yapıp incelemenin bitmesi konusunda tavsiye veriyor.

O şekilde de problem vardı. Şuan 10 15 sn içinde inceleme bitip aktif oluyor. Neden anlamamakta diretiyorsunuz anlam veremiyorum.

O şekilde de problem vardı. Şuan 10 15 sn içinde inceleme bitip aktif oluyor. Neden anlamamakta diretiyorsunuz anlam veremiyorum.

sen diger konuları okumakta neden ısrar ediyorsun peki?
amac yeni konu acıp post kasmaksa eyvallah dicemde.

söyledigin herşey aynı kapıya cıkıyor. 2 gün önce geceden beri malum konularda direkt olarak videolardaki incelemenin bittigini vurguayan 10 tane insan mevcut. az okuyalım okuyalım. ezbere konusmayalım.

sen diger konuları okumakta neden ısrar ediyorsun peki?
amac yeni konu acıp post kasmaksa eyvallah dicemde.

söyledigin herşey aynı kapıya cıkıyor. 2 gün önce geceden beri malum konularda direkt olarak videolardaki incelemenin bittigini vurguayan 10 tane insan mevcut. az okuyalım okuyalım. ezbere konusmayalım.

Aptal mısın nesin ya. Post kassam nolur kasmasam nolur. Sayıylamı veriyorlar senin gibileri anlamadım gitti. Senin gibilere iyilik yaramaz.

kardeşim benim 2 gün önce yüklediğim videom hit aldı ama para kazanma aktif değil herşeyi yaptım halen inceleniyor

Beyler şimd yüklerken varsayılanardan para kazanmayı aktifleştirerek mi yapacağız yoksa yükledikten, tüm başlık etiket ayarlarını yaptıktan sonra mı para kazanmayı aktifleştireceğiz?

isim etiket acıklamaları gir beklemede kal kısa süre sonra acılıyor para kazanma herhangi bir sıkıntı yoksa videoda.

videoyu yüklerken isim ,açıklama ,etiket giriyoruz sonra kaydediyoruz.sonra para kazanmayı aktifleştiriyoruz ama incelemeden çıkmıyor.burda yanlış bişey varmı?

videoyu yüklerken isim ,açıklama ,etiket giriyoruz sonra kaydediyoruz.sonra para kazanmayı aktifleştiriyoruz ama incelemeden çıkmıyor.burda yanlış bişey varmı?

hayır herhangi bir sorun yok söyle anlatayım.

dünden beri 3 tane 2şer saatlik videolar attım. isim-etiket acıklama herşeyi yazdım.

1 tanesi 5-10 saniye sonra digerleride 2-3 saat sonra para kazanma aktif oldu.

ama bazı videolarda yani içinde logo veya banner olan videolarda uzuyor diye biliyorum . sıkıntı oluyor o tür videolar.

Bende kendi deneyimlerimden bazılarını yazayım,

Videolar eğer dinlemeyi gerektiren bir video değilse sadece izleme yeterliyse (örn maç, gol videoları), sesi tamamen iptal edip videoyu atıyorum olabildiğince videoyu kısaltıp öz haline getiriyorum, bi 5dk içerisinde onaylanıyor.

Diğer videolarda ise normal yüklemeyi yapıyorum açıklama ve etiket kısmında olabildiğince şarkı, müzik vb telif gerektirebilecek kelimeleri girmiyorum diğerlerini girip yüklüyorum 2 3 dk içerisinde onaylanıyor. Sorunun çıktığı ilk günden beri böyle yapıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri