İnceleniyor Sorunu

ChaosAngeL

Kayıtlı Üye
Beyler bu gün attığım 10 videodan 1 tanesinde $ işareti yandı, yinemi inceleniyor sorunu yaşıyoruz. Ne yaptıysam aşamadım 5 saattir.

aynı sorun bugun bendede var

Açıkçası bu konuyu görünce biraz rahatladım.
Çünkü yavaş yavaş spam işine girmeye başladım.
Dünden beri bende de aynı sorun hatta yeşil yanmadıktan sonra kanala zarar gelmesin diye siliyordum. Demek ki sorunun genel olma ihtimali var. Bekleyelim bir kaç kişi daha yazarsa sorun genel olabilir.

genelde hemen yanmıyor biraz bekleyince yanıyor.yada videoların para kazanma kapatıp tekrar açınca yanıyor.Uzun sürerse zaten eşleşen fln veriyo bence fazla bekletmemekde yarar var

Bilseydim o kadar videoyu silmezdim vay arkadaş ya

o zaman bende silmeyeyim bekleyeyim, tam silecektim silmeden foruma bir bakayım dedim, iyiki bakmışım

bir dakikalık video attım sıkıntı olmadı.uzun bi video attım hala inceleniyor

Videoyu neden siliyorsunuz? Bu kadar aç olmayın bırakın dursun köşede video sadece para kazanmasını kapatın. :D

alakasız etiketleri kaldırıp olması gerken etiketleri ve fazla olmayacak şekilde deneyen oldumu aranızda

daha önce forumda anlatılan şekliyle para kazanmayı aktif ettim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri