İnceleniyor Tarihe Karışıcak :)

• Kullanıcı AyyildizCs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
[MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ikinizin taktiğide işe yaramadı :D :D ama şöyle diyim 10 videomu açtım bir tane videomu açamadım ikinizin taktiğini 4 5 sefer denedim olmadı bazı videolar var açılmıyor yapcak birşey yok [MENTION=2149]thetex[/MENTION] arkadaşın da olmamış

Konuyu Toplam 50 Üye okuyor. (50 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
ahzem, dared85, bayburt16, KaiKiseN, Dehşetengiz, KemalAslan, Acoustic, kalender2013, thetex, defusegs, askbahcesii, qDuW, HellRider, aligul46, freekevin, odabas40, Engin55, Ali Tahsin, Barnabas, sysroot, root10, Alex, STR, Ceo, Rigatomik, burakkoz, SerdarOzkan, azat_usta, BY_TURKER, Fantasma, karahisar, Cyberless, slayfer, atsats2, sende, Muratt1997, nsk1984, cburak, ttugrul, yt video maker, EnemyHunter, HarbiKomedi, SelcukAKKUS, Web_Scripti, mesut74, Tahir, siirtsporlu, erkan1236, Hmzslymn, hotnews

Yani açılmıyorsa açılmıyordur. Burada yapamamışsındır diyerek milleti aptal yerine koymaya gerek yok. Yapamayacak bir şey değil.
Bazı videolara işlemiyor. Bu sizin sucunuz değil alınmayın yani.

Evet, Tartıya koyup bakmak lazım 40 kilo çeker mi diye değeri, e-book değil zaten e-sayfa aslında doğrusu :D

Hocam, uyarılarımı dikkate alıp bir özür bile dilemediniz. Kusura bakmayınız. Hala ciddiyet dışı davranışlar içerisindesiniz. Sizin için dinlenme talep ediyorum

hocam on numarasınız çok teşekkürler yaktım ışıkları.

Basliga aciklamaya ve etikete title yerine youtube taramasina takilmayacak herhangi bir kelimede girseniz oluyor bu yontem forumun ilk acildigi gunlerde soylenen bir yontem zaten ben genelde rakam yazarim ama burda konu basligi hatali tarih olacak diye birsey yok bi ara youtube bu yöntemle aktif etmeyi kapatmisti forum gecmisi eski olanlar bilir her an yine kapatabilir yinede ugrasilmis paylasilmis emege saygi

@AyyildizCs @Alex ikinizin taktiğide işe yaramadı :D :D ama şöyle diyim 10 videomu açtım bir tane videomu açamadım ikinizin taktiğini 4 5 sefer denedim olmadı bazı videolar var açılmıyor yapcak birşey yok @thetex arkadaşın da olmamış
kardes ilk bende yapamadım bak baslıgı yaz aynen bekle 10dk sonra bak sonra ayarla baslıgı ve gerisini ayarlıysa dokunma baslıgı yaz yeter

[MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ikinizin taktiğide işe yaramadı :D :D ama şöyle diyim 10 videomu açtım bir tane videomu açamadım ikinizin taktiğini 4 5 sefer denedim olmadı bazı videolar var açılmıyor yapcak birşey yok [MENTION=2149]thetex[/MENTION] arkadaşın da olmamış

acılmayan videonu asdasdas yap ismini kategori deiştir ve liste dışı yap kapat f5le tekrar ac 1-2 kere dene bu şekildeyken %90 acılır.

@AyyildizCs @Alex ikinizin taktiğide işe yaramadı :D :D ama şöyle diyim 10 videomu açtım bir tane videomu açamadım ikinizin taktiğini 4 5 sefer denedim olmadı bazı videolar var açılmıyor yapcak birşey yok @thetex arkadaşın da olmamış
kardes bak video yı para kazanmaya kapat sonra gizle 1 dk bekle sonra adını Title yap kaydet 10dk bekle sonra adını degiş para kazanmayı ac genel yap izlenimi geçmiş olsun. :D

kardes bak video yı para kazanmaya kapat sonra gizle 1 dk bekle sonra adını Title yap kaydet 10dk bekle sonra adını degiş para kazanmayı ac genel yap izlenimi geçmiş olsun. :D

canım kardeşim abim :D bende onu yapıyorum zaten tekrar denicem ginede sağol

---------- Mesaj saat 04:32:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:21:34 civarında gönderildi. ----------

acılmayan videonu asdasdas yap ismini kategori deiştir ve liste dışı yap kapat f5le tekrar ac 1-2 kere dene bu şekildeyken %90 acılır.

yok abim buda işe yaramadı :D

Saolasın kardeşim büyük bi sıkıntıdan kurtardın :)

canım kardeşim abim :D bende onu yapıyorum zaten tekrar denicem ginede sağol

---------- Mesaj saat 04:32:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:21:34 civarında gönderildi. ----------

yok abim buda işe yaramadı :D

Hocam sen 1453 ve 1071 dene anahtar kelimede girme. Cevabını bekliyorum

Evet özellikle dizilerde. Bir türlü düzeltemedim. Görüntüyü termal falan yapıyorum yine aynı yine aynı. Bir türlü açamıyorum bazılarını ) Var mı yöntemin

kanala daha önce telif vs yaşadıysan yada alt kanalına kesin oyüzdendir.

bundan 5 ay önce youtube işine başlayacağım zaman bir arkadaşım söylemişti. çoğu kişinin bildiğini zannediyordum konuyu görünce şaşkınlık içinde yorumları okudum :)

Ticari kullanım hakkını ispatlayın çıkıyordu bir videoda bu yöntemle para kazanma aktif oldu.Bakalım tekrar pasif olacak mı.Bilgi için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri