Kaanbulut
Yasaklanmış
hangi biriyle uğraşayım 500 video![]()
Yapacak bir şey yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hangi biriyle uğraşayım 500 video![]()
Yapacak bir şey yokO zaman ver bana ben yapayım sana 500 videoyu 20 liraya
![]()
Beyler bu index sıkıntısı google arama sonuçlarında mı yoksa youtube arama sonuçlarında mı?
Yeni kanal yatırımı yapıcam ama tüm videolar 0 da kalınca boşuna gibi oluyor, birkaç gün sonra artar mı, index alır mı öylece kalır mı diye düşünüyor insan
Ayrıca normalde video yükledikçe adsense de artış olurdu 2-3 gündür hiç artış olmuyor videolar index almıyor çünkü
This video is unavailable until the review process is complete. (Bu nedir pek anlamadım?)
Yeni kanal yatırımı yapıcam ama tüm videolar 0 da kalınca boşuna gibi oluyor, birkaç gün sonra artar mı, index alır mı öylece kalır mı diye düşünüyor insan
Ayrıca normalde video yükledikçe adsense de artış olurdu 2-3 gündür hiç artış olmuyor videolar index almıyor çünkü
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.