İndex Problemi ve 0 İzlenimler

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hiç böyle bi sorunum yoktu taa ki şu konuya girene kadar :)

sorun hala devam ediyomu arkadaşlar

ben yüklemiyorum video çünkü yükleyince 0 da kalıyor indexler düzelsin devam

indexlenme probremi bende de var, genel bir sorun herhalde.

Beyler bu index sıkıntısı google arama sonuçlarında mı yoksa youtube arama sonuçlarında mı?

Ben şimdi baktım da son birkaç videom youtube arama sonuçlarında gözükmüyor ama google arama sonuçlarında ilk sayfada.

benımde 0 gozukuyo ama 6-7 saat sonra izlenim alıyoda bu olayı sorun etmenın bi anlamı yok adsense'de istatistik artıyo ve gunluk ızlenım sayacı sabit değilse hiç bi sorun yok 3 gündür bende böyle hiç kafama dahi takmadım cunku benım ıcın onemlı olan adsense'dir.spam calısmıyorum bu arada

Yeni kanal yatırımı yapıcam ama tüm videolar 0 da kalınca boşuna gibi oluyor, birkaç gün sonra artar mı, index alır mı öylece kalır mı diye düşünüyor insan

Ayrıca normalde video yükledikçe adsense de artış olurdu 2-3 gündür hiç artış olmuyor videolar index almıyor çünkü

Yeni kanal yatırımı yapıcam ama tüm videolar 0 da kalınca boşuna gibi oluyor, birkaç gün sonra artar mı, index alır mı öylece kalır mı diye düşünüyor insan

Ayrıca normalde video yükledikçe adsense de artış olurdu 2-3 gündür hiç artış olmuyor videolar index almıyor çünkü

benim öyle bi sorunum söz konusu degıl video yuklemeye baslayınca tekrar cok fazla artmaya başladı o yuzden pek sorun yaratmıyorum duzelir illaki

izlenim alması kesin olan kategoride bir kanalım var baktım şimdi 500 videodan 15-20 tanesi index almış onlar süper izlendi diğerleri 0 :)

This video is unavailable until the review process is complete. (Bu nedir pek anlamadım?)

İndex sorunu devam ediyor mu acaba

Kardeşim sen çok uğraşıyorsun çok kafa patlatıyorsun.İnan gıbta ediyorum azmine.İnşallah iyi yerlere gelirsin.(Bu arada Galatasaraylıyım :D )

Alex En çok Mesaj Atanlarda bir numara olmayı kafaya takmış belli..:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri