İndex Problemi ve 0 İzlenimler

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Çeşitli index alma yöntemleriyle de çözülmeyen garip inatçı bir youtube video index sorunu var

15-20 görselden oluşan, arka planda da şarkı çalan bir video hazırlayıp deneyin bakalım para kazanma aktif olacak mı?

üstad para kazanma da sorun yok ... Videolar index almıyor ve buna bağlı olarak da izlenim almıyor yapılan çalışma farketmiyor ister özgün ister spam olsun yinede index almıyor ve izlenme olmuyor .... Son 1 haftadır devam ediyor . Tabi bu durumu yaşamayan bilemiyor klasik sorun muş gibi geliyor. Ama sıkıntı klasik değil onlarda bizim gibi zamanı gelince anlayacaklar .
tc1r2.gif

Bazı kanallara rastlıyorum youtube da index alıyorlar yeni olmalarına rağmen biz niye alamıyoruz hayret gerçekten

Bende , ayni kanalda ayni zamanda atilan videolarin bazisi hemen index aliyor bazisi gunler suruyor index almasi.

Arkadaşlar indexten ziyade bugün hakikaten bir anormallik var.İzlenimler olsun tıklar olsun.İndexte de %100 olmasa da sorunlar var yine.Allah sonumuzu hayretsin.

partner kanallar index sorunu yaşıor mu ?

Hala atmamış index 10 saat uyudum hala atmamış elim kolum bağlı bekliyorum

Kimse de çıkıp demiyor ki aga sorunun çözümü bu

9 saat önce 70 video attım kanala hepsi bıraktığım gibi duruyor. Sinir bozmaya başladı bu index problemi.

9 saat önce 70 video attım kanala hepsi bıraktığım gibi duruyor. Sinir bozmaya başladı bu index problemi.

Benim de 6-7 saat once yukledigim videolar da sifir izlenim var. Video basligini kopyalayip baska bir hesabimdan arama yapiyorum ama bulunamiyor video :(

Benim basima ilk defa boyle birsey geldi. Genel bir sorun mu acaba, ayni durumla karsilasanlar varmi?

---------- Mesaj saat 05:10:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:49:22 civarında gönderildi. ----------

Aksam bir ara video yuklerken saatlerce beklemistim. Saatler sonra yuklenmislerdi. O donemde yukledigim videolarin hicbirisi aramalarda cikmiyor :(

Saatlerde bekledim birde simdi yuklediklerim hicbir ise yaramadim. Daha sonraki saatlerde yuklediklerim cikiyor...

Benim de 6-7 saat once yukledigim videolar da sifir izlenim var. Video basligini kopyalayip baska bir hesabimdan arama yapiyorum ama bulunamiyor video :(

Benim basima ilk defa boyle birsey geldi. Genel bir sorun mu acaba, ayni durumla karsilasanlar varmi?

---------- Mesaj saat 05:10:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:49:22 civarında gönderildi. ----------

Aksam bir ara video yuklerken saatlerce beklemistim. Saatler sonra yuklenmislerdi. O donemde yukledigim videolarin hicbirisi aramalarda cikmiyor :(

Saatlerde bekledim birde simdi yuklediklerim hicbir ise yaramadim. Daha sonraki saatlerde yuklediklerim cikiyor...

Arkadaşlar sanırım ''bu beklenenden uzun sürecek videonuzu sıraya aldık'' adlı hata gelince index almıyor.

Şuanda iki adet kanalıma video attım. Farklı farklı videolar index almıyor. Daha farklı tarzda videolarda attım onlarda index almıyor sadece bende mi bu sorun ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri