Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15-20 görselden oluşan, arka planda da şarkı çalan bir video hazırlayıp deneyin bakalım para kazanma aktif olacak mı?
Hala atmamış index 10 saat uyudum hala atmamış elim kolum bağlı bekliyorum
hocam hiçbir video mu index almıyor ?
Alıyor almasına da 1-2 gün sonra alıyor 200 video atıyorsam 50-60 tanesi hiç index almıyor
eğer spam yapıyorsan bu oran çok çok iyi
Her videonun 1-2 gün sonra index almasının nesi iyi![]()
9 saat önce 70 video attım kanala hepsi bıraktığım gibi duruyor. Sinir bozmaya başladı bu index problemi.
Benim de 6-7 saat once yukledigim videolar da sifir izlenim var. Video basligini kopyalayip baska bir hesabimdan arama yapiyorum ama bulunamiyor video
Benim basima ilk defa boyle birsey geldi. Genel bir sorun mu acaba, ayni durumla karsilasanlar varmi?
---------- Mesaj saat 05:10:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:49:22 civarında gönderildi. ----------
Aksam bir ara video yuklerken saatlerce beklemistim. Saatler sonra yuklenmislerdi. O donemde yukledigim videolarin hicbirisi aramalarda cikmiyor
Saatlerde bekledim birde simdi yuklediklerim hicbir ise yaramadim. Daha sonraki saatlerde yuklediklerim cikiyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.