İndex Problemi Yaşayan Varmı?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Evvelden örnek olarak kürtler vadisi tek parça atanların hepsi index alırdı en çok izlenenden en aza doğru sıralanırdı. Şimdi araştıyorum 2-3 video anca çıkıyor . Ilk index alan kalıyor gerisi spam diye index almıyor heralde .
Arkadaşım yazdıkların çok doğru katılıyorum ama "kürtler vadisi" ne yaa :D:D

Kesinlikle genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Olay bence Youtube'un kara listesine girip girmemeyle alakalı. Eğer aynı mail-adsense'e bağlı kanallarınızda 1)telif-ihtar-şikayet olmuşsa 2)kanal kapanmaları olmuşsa 3)abartılı derecede spam olmuşsa artık ip'inizle google'ın blacklist'ine girmişsinizdir. Maili Adsense'i falan geçtim, sanırım ip'ler de direk kaydediliyor sisteme ve artık o ip'le ne yaparsanız yapın takip ediliyor. Banlamasalar bile 1) youtube'da videolarınızda gösterimi engellerler(indekslemezler) 2) adsense'de reklamınızı-tbm'nizi engellerler,düşürürler 3)ünlemleriniz ve gerekli-gereksiz telif haklarınız artar... Yani size zıt gitmek için ellerinden gelen gıcıklığı sergilerler, bir anlamda oynarlar, hakkınızı gaspederler. Aynen hepsi birebir başıma geldi. Saolsunlar, google ve youtube hak yemekte üstlerine yok. O adsense kara listeye girmiş bir defa. Kaçarı yok, o adsense ve kanallardan zor hayır gelir..

adsense ile alaksı olduğunu sanmıyorum bence sadece kanallar indexden düşüyor. telifli, fazla ihtar almış yada fazla ünlem almış kanallarda daha çok oluyor bu.

yok dostum hiç pingleme kullanmıyorum zaten 2günde en kötü 2000 izleniyor normalde ama bugün genel bir sorun var herhalde yakında düzelir.

genel bi sorun yok kendini avutma istersen böyle. Kopya çok yakında tarih olacak onun sinyalleri bu :D

Çok ta iyi olacak tabi ki.

Hala devam ediyor bu sorun. Acaba herkes de böyle mi ?

Full özgün bu zamana kadar hç ünleme düşmeyen videoların olduğu kanala attığım özgün videolarım index almıyor :(

Aynen beyler bende de aynı sorun var. Dün geceden beri indexlemede hala sorun var sanırım genel. Çünkü eklediğim videoyu başkalarıda yüklüyor. Keywordden arattığımda hiç kimse çıkmıyor. O yüzden sıkıntı olmucak sanırım. Dün attığım video da da index sorunu vardı o 3 saat sonra indexlenmişti.3 saat sonra indexlenmesine rağmen yinede o keywordde izlenim de ilk sıradayım.

Kesinlikle genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Olay bence Youtube'un kara listesine girip girmemeyle alakalı. Eğer aynı mail-adsense'e bağlı kanallarınızda 1)telif-ihtar-şikayet olmuşsa 2)kanal kapanmaları olmuşsa 3)abartılı derecede spam olmuşsa artık ip'inizle google'ın blacklist'ine girmişsinizdir. Maili Adsense'i falan geçtim, sanırım ip'ler de direk kaydediliyor sisteme ve artık o ip'le ne yaparsanız yapın takip ediliyor. Banlamasalar bile 1) youtube'da videolarınızda gösterimi engellerler(indekslemezler) 2) adsense'de reklamınızı-tbm'nizi engellerler,düşürürler 3)ünlemleriniz ve gerekli-gereksiz telif haklarınız artar... Yani size zıt gitmek için ellerinden gelen gıcıklığı sergilerler, bir anlamda oynarlar, hakkınızı gaspederler. Aynen hepsi birebir başıma geldi. Saolsunlar, google ve youtube hak yemekte üstlerine yok. O adsense kara listeye girmiş bir defa. Kaçarı yok, o adsense ve kanallardan zor hayır gelir..

bence genel bir sorun. Milyon izlenmeli tertemiz kanalımda bile son birkaç gündür ciddi şekilde indeks sorunu var.

beyler spam özgün farketmiyor kesinlikle genel bir sorun bence. Ara ara yapıyor youtube sonuçta o da bir yazılım ve problemler çıkacak yani.

alakası yok o zaman diğer videolar neden index alıyor? bir kanalda 20 video var son attığım video 2k izlenmiş ondan önce attığım video 0 izlenmeye sahip.. (örnek)

hele hele adsense ile hiç alakası yok partner kanallar var onlarda index almıyor..

not: dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama daha önceden kendi videomuzu izleyince sayım yapmıyordu son günlerde tekrar görmeye başladım bu olayı..

spam derecelerine göre bir sistem ve algoritma geliştirip kanal ve adsense'leri buna göre değerlemeye alıyor olabilirler.kendi tecrübelerime dayanarak bunun %90'ın üzerinde bir ihtimal olduğunu söyleyebilirim.sorunun özel olduğunu düşünerek böyle bir şeyi kastediyorum. Ayrıca da adsense'le nasıl ilgisi yok. Partnerde nasıl işler bilmem ama google'da adsense'in seceresini ilişkilendirilen kanallar belirliyor.

Son düzenleme:
hala sorun devam ediyor ya index almıyo videolar yaklaşık 1 2 saat sonra alıyor

Benimde şu an attıklarım almıyor hiç. Genel bir sorunmu yeni bir sistemmi anlayamadım. Geçende böyle oldu düzeldi sonra şimdi gene almıyor index....

sorun dünden beri aynen devam.. çözümü yok 2-3 saat sonra alıyor index..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri