İndex Sorunu mu Var (2016)

Captain Price

Kayıtlı Üye
Dün yaptığım 9 kanaldan hiçbiri izlenmedi, normalde azda olsa kanallar en az biraz izlenim alması gerekirdi

Sizlerde sorun var mı

benimde günde 10-20k izlenim alan videolarım 2 gündür 1k izlenim zor aldı... indeks'ten düştü gibi bişe.. Umarım tekrar artar

Evet var gibi. 7 gündür izlenimler 3-5 arası. Hiç böyle olmazdı.

İndexte bir haftadir sikinti var. Uzun zamandir partnere bagli kanallar icinde gecerli. İzlenimler yaridan fazla düşüşte.

Yeni olan bişey değil aylardır böyle, index alsada 2-3 gün sonra yine indexten düşüyo. Anca bin tane videodan bir ikisi şansa kurtuluyo.

Arkadaşlar nisan ayındayız. Özellikle bu ay diğer aylara oranla videolarınız indexlense , izlense bile google analizi düşük çıkar ama yine de doğru analizi google tabanda yapıyor. Uzun yıllardır uğraşan arkadaşlar bilir , youtube her sene bazı aylarda kazancından %20 %30 kadar fazla para kesinleştirir. Benim hesaplamalarıma ve tecrübeme göre 5. ay kazançları böyle olacak. Kronik bir sorun gibi her sene oluyor bu.

indexlerine filan bakmadım açıkcası ama benim bikaç yt kanalım ortalama 100k izlenimden direk 2-3k ya indi bi anda.

aynı şekilde 5 web sitemden 2 tanesininde indexleri silindi.işin dahada garip bi tarafı var.sayaçtan yani yandex metricadan bakıyorum,günler önce indexleri sıfırlanan siteye googledan hit geliyor.onlarca defa arattım,site:aaa.com diye ve index hiç yok ama nasıl oluyorsa metricaya göre googleden 70-80 git geliyor 2-3 gündür.(sitenin normal hiti zaten 120 civarıydı sorun yokkende :)) ben bunu bi türlü anlamadım yani.

ayrıca;bu indexi olmayan ama googledan hit alan sitem webmastertoolsa ekli fakat sitende şöyle bi sorun var,düzeltmek için bunu bunu yap diye bişeyde yazmıyor.bu ara google komple kafayı yedi heralde :D

Son düzenleme:
Edit : günde 10-20k izlenim gelen videoma 2 gündür anca 1 k izlenim zor geliyordu..

Ve an itibari ile 1 saat içerisinde 2k izlenim geldi.. Umarım düzeliyordur..

Bi tür algoritma güncellemesi olabilir. Beklemekten ve araştırmaktan başka gözüm yok gibi.

Yıl 2016 hala googlesiz ve adsensesiz yapamıyor konumdayız. :( Google 1 ay bakıma girip kapansa o ay çoğu firma zarara girer heralde.

Dun ufak bir kipirdanma olmustu ama bugun gene ayni. Gunluk 80k wiev getiren kanallar 8-12e kadar indi. Kanallar farkli partnerlerde olduğu icin durumun partnerle ya da adsense ilgili olduğunu sanmıyorum. Bir yere baglanmamis kanallarda da durum ayni.

Dun aksam analyticsi, verileri inceledim. İzlenimde en buyuk düşüş yutup aramasindan gelişte olmuş. Gelen izlenimler onerilen videodan falan olmus. Acaba yutup arama siralamasinda bir değişiklik mi yapti bekleyip göreceğiz.

Son düzenleme:
Dün akşam attığım video 242 izlenim de kalmıştı.1 Saat önce yine baktım aynı duruyordu şimdi baktım 5k olmuş bi an da :D

bazı videolar acayip artıyor bazısı hiç artmıyor. anormallik olduğu kesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri