İndex Sorunu [TEK KONU]

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaşlar deliricem valla, adam 2 saatte 2. sıraya çıkıyor çok güçlü bir kelimede, ben utanmasam kendim kelime üretecem yine çıkmıyor yine çıkmıyor. Ping, google submit, etiket kanal adı ne varsa yaptım olmuyor. Nedir bu adamların index mantığı var mı yardımcı olabilecek.

Arkadaşlar deliricem valla, adam 2 saatte 2. sıraya çıkıyor çok güçlü bir kelimede, ben utanmasam kendim kelime üretecem yine çıkmıyor yine çıkmıyor. Ping, google submit, etiket kanal adı ne varsa yaptım olmuyor. Nedir bu adamların index mantığı var mı yardımcı olabilecek.

Ben de bunu farkettim geçenlerde. Kanal kalitesine bakıyorum 0, kanalın açılma tarihine bakıyorum 1-2 günlük, açıklama etiket vs. bakıyorum tırt, yaptığı renderlara videoya fln bakıyorum fark çok az ve bilindik şeyler. Peki nereden çıkıyor o sıraya bu kişiler?

Özellikle fake film videolarında var bu. Hani şu, film 1 saat görünüyor ama videoda sadece izlemek için aşağıdaki linke tıklayın yazan videolar.

Aklıma ilk gelen, adamlar otoriter sitelerden youtube linkini paylaşıyor olabilirler. Kendi film sitelerinde linkleri gömerek üste çıkıyor olabilirler.

Detaylı bir çalışmayla ne şekilde yükselttiklerini çözebiliriz diye düşünüyorum.

http://www.ahrefs.com/

Buradan youtube videosunun backlinklerini sorgulayarak başlayabiliriz araştırmaya.

Bugün attığım video görünmüyor aramalarda sabahtan beri böyle benden başka sorun olan varmı?

1 hafta - 10 gündür indexte büyük sorun yaşıyorum. çok yavaş güncelleniyor. eskiden hemen her gün güncellenirdi videolarımın indexleri şimdi haftada bir güncelleniyor. indexte yükselmek 1 ayı bulacak böyle giderse. sizde durumlar nasıl? sanki index algoritmasında bir güncelleme yapılmış gibi geldi bana

1 hafta - 10 gündür indexte büyük sorun yaşıyorum. çok yavaş güncelleniyor. eskiden hemen her gün güncellenirdi videolarımın indexleri şimdi haftada bir güncelleniyor. indexte yükselmek 1 ayı bulacak böyle giderse. sizde durumlar nasıl? sanki index algoritmasında bir güncelleme yapılmış gibi geldi bana

Bende tam tersi nerden bulup buluşturuyorlarsa daha izlenim kasmadan izleniyor video. Bir ay önceden izlenim kasmadınmı ömür billah 1 izlenim almazdı bende.

Bu akşam bir ara yaşadım sonra çözüldü şu an varmı bilmiyorum.

kanala girmeden index takibi nasıl yapılır. Bio33 ün linkinde dosya silinmiş.

Youtube işinde neredeyse 3 yılı doldurucam hala bu index problemi yaşadığınızı nasıl anlıyorsunuz inanın bilmiyorum. Benim attığım videolar zaten 1 ayda üst sıralara taşınmıyorlar :)

Nasıl kontrol ediyorsunuz siz bunu

Abilier index sorunu yaşayan var mı ? Çalıştığım kategorilerde 1-2 hafta öncesine kadar en az 5 sayfa kolpa video olurdu , şimdi 1 sayfa var , en az 5-6 tane o kategoriyi yükleyen olurdu şimdi hiç yok.. Videoyu yüklüyorum , 1 saat kalıyo izleniyo sonrasında kayboluyo , topluluk vs gelmese bile aramada çıkmıyo , anladığım kadarıyla diğer yükleyenlerde de durum böyle çünkü 4-5 farklı kategoride aynı şeyi yaşıyorum..

arkadaşlar bsey sorcam
bi video yuklyorm bi kaç dakıka ust sıralarda sonra bakıyorm sonlara dusuyor bu sorunu yasayan varmı ? ve ya çozumu varmı

index sorunu yasayan varmı arkdaşlar 2 haftadır doknmamıstım yt ye sımdı bi kac vıdeo yukleyeyım dedm videolar son 1 saatte var ama aramalarda çıkmıyor nasıl çozucem bu durumu :(

son 2 3 saattir index sorunu olan varmı video url aratıncada hiç bi şekilde çıkmıyor

videoları yayınladıktan 10 dakika sonra youtube aramalar ve google arama index kayboldu. index kaybolmadan önce gelen trafik

PlglBN.png

Son düzenleme:
son 1.5 saattir index problemi yaşayan var mı? bi video yüklemiştim saat 8 gibi 1 saat izlendi index almıştı, sonrasında indexten düştü, rakiplere baktım onlarınki de düşmüş. yeni başka video yükledim o da index almadı. kanal çöp olsa rakip kanalların ki gözükürdü. çözemeddim genel sorun mu başka problem yaşayan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri