İndex sorunu yaşamayan var mı ?

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar index alamayanlar benim gibi kanalıma girip baktığınızda video gözüküyormu bende gözükmüyor yöneticiye geliyorum videolar gözüküyor gizlide değil videolar

birde video girip link kopyalayıp arama moturuna yapıştırın yine çıkmıyor başka bir video deniyorum çıkıyor Çok garip çözemedim

Son düzenleme:
Paint terk :D
LPNvOz.png

Kanal yeni videoyu vds den yükledim başlığı falan değiştirdim ve index aldı demekki sadece şans değil.

Düzeldi mi İndex problemi, deneyen oldu mu ?

Youtube saçmalıklarının ardı arkası kesilmiyor şimdi de index sorunu başladı. Yaşamayan var mı ? Bıktırdılar artık...:mad:

ayni sorun bendede vardi.ama birde soyle bir durum var kiyimdan sag kalan kanallar var partnere bagli suan felaket goruntuleme aliyor bazi videolar 50k yi gecti. ayni gmaile bagli kanallara yeni yukleme yapiyorum tek goruntuleme almiyor videoyu aratiyorum video bile yok kanal dahi gozukmuyor.. yeni gmail acarak deneme asamasindayim .. bu konuyu takipteyim

ben yeni kanal actım sabahtan beri atıyorum gene düşmüyor youtube yani index sorunu devam adsense kullanıyorum partner değil

ayni sorun bendede vardi.ama birde soyle bir durum var kiyimdan sag kalan kanallar var partnere bagli suan felaket goruntuleme aliyor bazi videolar 50k yi gecti. ayni gmaile bagli kanallara yeni yukleme yapiyorum tek goruntuleme almiyor videoyu aratiyorum video bile yok kanal dahi gozukmuyor.. yeni gmail acarak deneme asamasindayim .. bu konuyu takipteyim

anladım hocam

Youtube saçmalıklarının ardı arkası kesilmiyor şimdi de index sorunu başladı. Yaşamayan var mı ? Bıktırdılar artık...:mad:

dünden beri 2 ayrı kanal açtım 70 er videoluk kanallar ve videoları kopyaladığım videolar 10k üzeri videolardı şimdiye dek 2-3 izlenm almışım ne olacak bu durum?

Her souna gecici yakında gecer diyoruz ama daha gecen hiçbirsey yok youtube ne yaptıysa hepsi kalıcı oldu bununda kalıcı oldugunu düşünüyorum

yeni kanal açıp da video index sorunu olmayan var mı bnm videolar hiç izlenmior anlamadıım gitti bu da mı acaba videoyaptan kaynaklanıyor

HTML:
yeni kanal açıp da video index sorunu olmayan var mı bnm videolar hiç izlenmior anlamadıım gitti bu da mı acaba videoyaptan kaynaklanıyor

Hayır videoyapa eklemediğim 5k aboneli kanalımda dahi index almıyor videolar ve aboneler dışında kimse izlemiyor!

Editt..

Arkadaşlar ben vds ile yükledikten sonra kendi bilgisayarımdan giriş yaptım herkes nasıl yüklediğini söylerse belki beyin fırtınasıyla çözebiliriz.

Son düzenleme:
arkadaşlar bulan yokmu suanda video atmanın mantığı yok nezaman düzelcek diye bekliyoruz sadece

ohoo sabahtan beri actıgım kanallar 1 kere bile izlenmemiş yandık bittik

yahu bilen biri varsa özeldenflan yazsın kafayı yiycem dunden beri attığım video izlenmiyor youtubeda bile çıkmıyor
Yeni kanal açtım olmadı
Mac adresi değiştirdim olmadı
modem resetledim olmadı
Modem resetledim kanal açtım olmadı
Başka yerden kanal açtım gene olmadı
Botsuz attım gene olmadı eeeee sorun nerde şimdi bir allahın kulu yokmu budur diyen youtube sorunuysa tamamdır ama bakıyorum millet cayır cayır video paylaşıyor onlarınki index alıyorda bizim sorunumuz ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri