Genel sorun varsa nasıl araya kaynıyoruz bence siz yapamıyorsunuzneyi yapamıyoruz dersen işte onu bende bilmiyom
![]()
şans eseri işte yazmışım orda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Genel sorun varsa nasıl araya kaynıyoruz bence siz yapamıyorsunuzneyi yapamıyoruz dersen işte onu bende bilmiyom
![]()
Şans değil hocam az önce 200 videolu bi kanal gördüm index almış sıkıntı var ama yakında düzelir diye düşünüyorum komple sorun yok.şans eseri işte yazmışım orda![]()
oh be, sorun sadece bana özgün değilmiş
dedim acaba YT'den gizli ban falan mı yedik, 2 gündür açtığım kanalların hiçbir videosu izlenmiyordu.
bide ünlemler sanki arttı mı bana mı öyle geliyor arkadaşlar ?
toplu kapanmalardan önce bir kanaldan komple videolarını araklamıştım, 100 videodan 5 tane ünlem yemişti o zamanlar... Şimdi aynı kanalı farklı hesap ile tekrar kopyaladım, %70'in üzerinde ünlem aldım.
adamın yaklaşımını görmüyormusun?
şans eseriymiş diyor. sende konuya gelip yaw he he diyorsun.
yav hocam daha üye olalı 20 gün olmuş gelmiş millete akıl veriyorsun komik gerçekten.
He 20 günde koskoca youtube u çözdün de millete akıl verBi git işine yav....
Le havle...
Yazdığını sorgulamıyorum ki ben, sana göre doğru bana göre yanlış çok önemli değil.hocam iyi de yazdığımın neresi yanlış![]()
Yazdığını sorgulamıyorum ki ben, sana göre doğru bana göre yanlış çok önemli değil.
Mesela üslup burda şikayetlerde o yönde hakkındaki , ok![]()
işine mi gelmiyor deliman yazdıklarım öyle tabi![]()
Konu saptırmanı ban cezası oldunu hatırlatmak istiyorum. Yeni üyelik sistemi ile beraber daha önceki cezaları göz önüne alınarak süresiz ban atılıcak!
Bu index konusunda şuanda çok sıkıntı çekiyorun.Açtığım kanallar izlenim almıyor.Video atmıycam bende sorun düzelene kadar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.