İndex sorunu yaşamayan var mı ?

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende birkaç gün önce vardı o sorun ama şuan düzeldi bir kanalımda izlemeler artmaya başlıyor yavaş yavaş.

oh be, sorun sadece bana özgün değilmiş :)
dedim acaba YT'den gizli ban falan mı yedik, 2 gündür açtığım kanalların hiçbir videosu izlenmiyordu.

bide ünlemler sanki arttı mı bana mı öyle geliyor arkadaşlar ?
toplu kapanmalardan önce bir kanaldan komple videolarını araklamıştım, 100 videodan 5 tane ünlem yemişti o zamanlar... Şimdi aynı kanalı farklı hesap ile tekrar kopyaladım, %70'in üzerinde ünlem aldım.

oh be, sorun sadece bana özgün değilmiş :)
dedim acaba YT'den gizli ban falan mı yedik, 2 gündür açtığım kanalların hiçbir videosu izlenmiyordu.

bide ünlemler sanki arttı mı bana mı öyle geliyor arkadaşlar ?
toplu kapanmalardan önce bir kanaldan komple videolarını araklamıştım, 100 videodan 5 tane ünlem yemişti o zamanlar... Şimdi aynı kanalı farklı hesap ile tekrar kopyaladım, %70'in üzerinde ünlem aldım.

evet arttı tek tek geçeceksin hocam yapacak başka bir şey yok.

Yt şuan 3 koldan bizimle uğraşıyo ünlem , kanal kapanması ve son olarak genel olmazsa büyük ölçüde index sorunu Türklerle uğraşmak kolay değil :D

Hocam kastırmadan her gün bir video yükleyeceksiniz 10 videodan sonra spama düşürüyo youtube test edilmiştir.

adamın yaklaşımını görmüyormusun?
şans eseriymiş diyor. sende konuya gelip yaw he he diyorsun.

ya arkadaşım anlamakmı istemiyorsun orda ben indexlenenlerin şans eseri indexlendiği belirtmek istedim bu dediğimde ne var?

Takılmayın bu kadar fressher in genel üslubu böyle. Bana verdiiği bi cevap seninkiyle kıyasla. Şikayetçi değilim amaan diyorum geçiyorum:)
yav hocam daha üye olalı 20 gün olmuş gelmiş millete akıl veriyorsun komik gerçekten.

He 20 günde koskoca youtube u çözdün de millete akıl ver :D Bi git işine yav....

Le havle...

[MENTION=9299]Fressher[/MENTION] hep aynı fressher girdiği konuda tartışma ortamı yaratır sonra kenara çekilir :)
Sizde alışın çünkü kapıdan kovuluyor bacadan geri geliyor.

Konu saptırmanı ban cezası oldunu hatırlatmak istiyorum. Yeni üyelik sistemi ile beraber daha önceki cezaları göz önüne alınarak süresiz ban atılıcak!

Telaş yapmaya gerek yok arkadaşlar
İndex sorunu youtube ve google da arada olur.
Ama geç indexlendiği zaman indexlendikten sonra yüksek izlenim alırsınız.

Konu saptırmanı ban cezası oldunu hatırlatmak istiyorum. Yeni üyelik sistemi ile beraber daha önceki cezaları göz önüne alınarak süresiz ban atılıcak!

hocam siz bir yorum yapın arkadaşlar vdsyle yüklemiş index almamış botla yüklemiş index almamış yakın arkadaşlarımdan biri 2008 kayıtlı hesapla yükledi index almadı alanlar elbet var onların şans eseri oldugunu belirttim arkadaş ordan atladı olaya

Bu index konusunda şuanda çok sıkıntı çekiyorun.Açtığım kanallar izlenim almıyor.Video atmıycam bende sorun düzelene kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri