İndex sorunu yaşamayan var mı ?

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videoyap'ın özgün video oluştur seçeneği ile hazırladığım videolar index alıyor fakat spam yapılan videolar index almıyor.Umarım spam için böyle bir çözüm geliştirmiş olmasınlar.

Uyuyorum uyanıyorum düzelme yok mu hala

Bir kaç gündür bende index sorunu yaşıyorum. Bir kaç saat sonra kendiliğinden index alıyor.

Berkan gereksiz yorum yapma istersen

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Berkan gereksiz yorum yapma istersen

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

insanlar ile alıp veremediğin nedir, sürekli rapor ediliyorsun, biraz çeki düzen ver kendine istersen. Forum burası, insanların paylaşımda bulunacağı yer, ancak seviyeli bir şekilde. Kafana göre ona buna dalaşıp at koşturabileceğin bir yer değil.

Ceza versem banlanıcaksın, uyarı olarak geçiyorum tekrarı cezaya dönüşecek, puanlarını tüketmişsin.

Son düzenleme:
index sorunu geçiciyse bu kanalarımız daha sonra hit alabilir mi? kalıcıysa sorun olmaz zaten de :D

Arkadaşlar index sorunu 1-2 ay arayla olağan bişey . Sorun 1-2 günede düzelecektir .

Arkadaşlar index sorunu 1-2 ay arayla olağan bişey . Sorun 1-2 günede düzelecektir .

bence yanlış kesinlikle yanlış aynı videolar süresi aynı içeriği aynı olan index almıyor polemik yaratmak istemiyorum ama inşallah senin dediğin gibidir ama nafile

beyler evet sorun geçici.çünkü ben 2 gün önceki kanalımın aynısnı toplu çekmeye ayarlıyorum kanalın adını okumuyor.yani youtube sisteminde bi sıkıntı var.çözülür yakın zamanda dert etmeyin

2 gün önce açtığım kanallar hala index almadı

her soruna gecicidiyoruz ama hiç birisi gecici olmadı hepsi kalaıcı oldu demekki hazirandada index olayı ile ilgili ugrasacagız

her soruna gecicidiyoruz ama hiç birisi gecici olmadı hepsi kalaıcı oldu demekki hazirandada index olayı ile ilgili ugrasacagız

Kendini bilmez türk ve yabancı spamcılar yüzünden bunların hepsi oldu 1 kanala 300 500 video atılırsa yt ne yapsın öyle boş boş beklesin mi adamlar çözüm arıyacak tabi arama algoritmasını değiştirdiler ve onun için bu sorun oluştu hadi genel sorun diyelim yt de güncel olaylara bakan yok mu videolar index almayınca nasıl olucak acaba herşey tıkanmaz mı sencede ?

Yabancılar da bu sorunu yaşıyor şuanda, atılan videoların indexlenmiyor olması mantığa aykırı o yüzden düzelecektir.

Açılan kanalların kapanması da mantığa aykırı ama düzelmedi :) hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri