Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bende durumlar düzeldi dünden beri ilk sayfada olmayan videom bırakın ilk sayfayı ilk sıraya çıktı![]()
Arkadaşlar bende durumlar düzeldi dünden beri ilk sayfada olmayan videom bırakın ilk sayfayı ilk sıraya çıktı![]()
вєякαη;403557' Alıntı:Menüel mi yüklüyordun bot ile mi ? videom dediğine göre tane tane yüklüyorsun yani menüel yüklüyorsun gibi ?
videoları ne zmn attın hocam bu aksammı ?
Nasıl yükleme yaptın hocam,bu önemli ?
Bu arada Youtube'da daha önce olmadığına emin olduğum, arattığım ve bulamadığım bazı haber videoları index aldı. Gayet de izlenim alıyor.
yttalk.com'da da böyle bir şeyden bahseden yok. Orada bu sorun yoksa böyle bir sorun yoktur. Gene de Google Discussion'a da baktım gene bahseden yok.
Sorun açık. Youtube'da olan bir videonun Youtube'a atılması sonucunda videolar indexlenmiyor. Çok gördük "sorun geçici" diyenleri bu arada. Geçici olan hiçbir şey olmadı Youtube'da nedense. İkinci yılını Youtube'da bitiren birisi olarak söylüyorum.
Sadece 1 kanalım var vds ile yüklüyorum dün akşam yükledim video az evvel bir anda en üste çıktı
Yaptığım tek değişiklik: misafirlikteydim eve geldim açıklama kısmını değiştirdim ama bu sebeple indexlendiğini düşünmüyorum daha öncede 1 2 kez index sorunu yaşamıştım 2 günden fazla sürmemişti
şu son 15gün ne kötü şeyler oldu ya 80 kanalım kapandı yeni attığım videolar izlenmiyor insan sıkılıyor valla
Blackhat'te konuşuluyor index sorunu yabancılarda da var
Link versene alex inceleyelim,bu sıradan bir konu değil,iyi araştırmamız lazım.
Mayıs çok dalgalı geçti, geleceğimiz parlak olsun.
dalgalımı geçtitsunamı oldu ne dalgası yandex kıyımı üstüne bu kıyımlar bitirdi beni
Blackhat'e gir son 2 günde açılan konuları oku.
hocam anlamak mı istemiyorsun ? Özgün videolarda index almıyor...
Blackhat'e gir son 2 günde açılan konuları oku.
Oradaki iki başlığı da okudum. Evet Blackhat'te de sorun yaşayanlar var. Olması da normal değil mi? Bizim gibi spamcı onlar da.
Fakat bu işin en büyük legal ayağı biliyorsun yttalk. Orada bir tane başlık bile yok. Bütün başlıkları inceledim son iki gündür hızlıca.
Ayrıca burada da bu sorun yok;
https://productforums.google.com/fo...-youtube/youtube-adsense-monetization-related
Bu kadar vahim bir hatada veryansın dolu olmalıydı buralar sen de takdir edersin ki. Üstüne üstlük tümü Youtube'da hiçbir parçasının olmadığına emin olduğum haber videoları ile oluşturduğum kanal izlenim alıyor.
Demek istediğim slayt ya da "özgünleştirme" hikayesi değil.
YT konusunda %100 ne ben ne kimse konuşamaz. Fakat ben bu işteki derin tecrübelerime dayanarak bu sorunun geçici falan olmadığını düşünüyorum.
Bir sürü şeye geçici dendi hiçbiri geçici falan olmadı.
Ama iyi haber şu ki bir sürü sorunun üstesinden gelme yolları da bulundu. Bunun da bulunur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.