İndex sorunu yaşamayan var mı ?

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
index sorununu fressher cozdu her video index aliyor artik uzun ugraslar sonucunda cozume ulastik ama kesinlikle bunu paylasmayacam dedi, cok sevdigim bi abime ytkazan konusunda yapilan haksizliktan dolayi.

Kısaca bu sorun degilmis tamamen onlem artik boyle yani kalici.

Eger oyleyse bunu buraya yazmaninda bi mantigi yok. Aklinizca insanlari mi cezalandiriyosunuz yani?

bu tepki neden ? ne alaka ? dikkat edersen konu sahibi kendisiydi o yuzden buraya yazdim suresiz ban yedi.

Ne yazmissin bak bakalim.

index sorununu fressher cozdu her video index aliyor artik uzun ugraslar sonucunda cozume ulastik ama kesinlikle bunu paylasmayacam dedi, cok sevdigim bi abime ytkazan konusunda yapilan haksizliktan dolayi.

Paylasmayacaksa bunu burada cozumunu bulduk diye yazmanizinda bi mantigi yok.

İndex sorunu kalıcı gibi durmakta sanırım artık kanalın geçmişine özgünlüğüne ve eskiğine bakıyorlar sanırım Google Algoritmaları Youtube de devam edecek gibi zor günler bekliyor bizi hakkımızda hayırlısı olsun

[MENTION=9253]Enes[/MENTION] kardeşim doğru söylüyor gerçekten bulmuş :) denedim oldu.. (maalesef sözümden dolayı ben de açıklayamam)

kimsenin dogru yanlış sölyedigi kimsenin umrunda olmamaz burası bir forum ben biliyorum ama söylemem evet o arkadaş biliyor ama söylemiyorum şu bu gibi yorumları yazanların yöneticiler tarafından önlenmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

kimsenin dogru yanlış sölyedigi kimsenin umrunda olmamaz burası bir forum ben biliyorum ama söylemem evet o arkadaş biliyor ama söylemiyorum şu bu gibi yorumları yazanların yöneticiler tarafından önlenmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
[MENTION=13806]zztrk[/MENTION] canım kardeşim benim.. demek istediğimi keşke anlayabilsen de bu işin sorun değil çözümü olabilen bir şey olduğunu ve burada laf yetiştireceğine bunun çözümü için birşeyler yapman gerektiğini bir düşünebilsen? ben toplu kanalların kapanmasına çözüm buldum [MENTION=9299]Fressher[/MENTION] da bunu çözmüş ama söylemiyor.. bende bunu açıklıyorum yani ÇÖZÜMÜ var diyorum.. elimde olsa söylerim zaten.. mantığı anlayabilmişsindir umarım güzel kardeşim..

1.film atıp pingleme yaptım index aldı
2.eski bir kanala çizgi film attım index almadı
3.aynı çizgi filme yayınlanma saati ayarlayıp yayınladım index almış ki izlenim aldı.
---------------------------------------------
kesinlik olmamakla beraber denemeler yapmaya devam.

1 haftalık boş kanala 1 tane özgün video attım index almadı... sorun karmaşık gibi..

az önce bir kaç deneme yaptım. ilk denemelerimde şans eseri mi oldu bilmiyorum ama video düzenlemede görüntü iyileştirme işlemini yapıp kaydettiğimde videolarım arama sonuçlarında görünmeye başladı ancak son bir kaç denememde bunu başaramadım. bu yolu deneyip başarı sağlayan var mı?

index problemini Çözdüm sonunda Bende bunun yanında ünlemide tam anlamıyla videoyu bozmadan mozaik çevirme vs kullanmadan onuda geçmeyi başardım index sorunu sayesinde

Çözen sırf siz değilsiniz. Madem yöntemi paylaşmayacaksınız, niye yazıyorsunuz...

"ama soylemem" demeyi unutmussun :D

yok yok bunlarda yeni türedi çözdüm ettim yaptım dünya engelini geçtim ünlemi çözdüm indexi çözdüm bir yerde bir şey yok şov şov şov paylaşmak zorunda değilsinde söyleyip bari tepki toplama mübarek ya

Diyorumki yeni bir kategori açalım. Adını da Gövde Gösterisi yapalım. Egosunu tatmin etmek isteyenlerde oraya yazsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri