ingilizce çeviri yardım edermisiniz

kacakzamani

Yasaklanmış
Web sitesi
www.dm-para.com
merhaba arkadaşlar ingilizcem çokta iyi degil birazdan aliexpress üzerinden ceptelefonu alıcam ve gümrükte takılmasın die satıcıya msj yazmam lazım ingilizceye çevirirmisiniz lütfen rica etsem

Merhaba ürünü almak istiyorum ama gümrükte takılmasın die ürünün faturasını hediye olarak ayarlarmısınız veya 35$ olarak kesebilirsiniz siz bilirsiniz

yukardaki gibi birşey olabilir arkadaşlar :D

merhaba arkadaşlar ingilizcem çokta iyi degil birazdan aliexpress üzerinden ceptelefonu alıcam ve gümrükte takılmasın die satıcıya msj yazmam lazım ingilizceye çevirirmisiniz lütfen rica etsem

Merhaba ürünü almak istiyorum ama gümrükte takılmasın die ürünün faturasını hediye olarak ayarlarmısınız veya 35$ olarak kesebilirsiniz siz bilirsiniz

Hi, I want to buy this product. May you make the invoice as a "gift" or $35 to be not detained by customs? Thank you!

Sanırım bu yeterli olur, daha iyi bir çevirisi olan yoksa :D

Hi, I want to buy this product. May you make the invoice as a "gift" or $35 to be not detained by customs? Thank you!

bakalım :D anlamadıgım için bişey diyemem bir kaç yorum daha gelir inşallah :D sorun yoksa satıcıya göndereyim :D

bakalım :D anlamadıgım için bişey diyemem bir kaç yorum daha gelir inşallah :D sorun yoksa satıcıya göndereyim :D

Gönder kardeşim :D Yalnız adamın bir ürünü mü var?

Yani sitedeki sistemi bilmem ama "Bu ürünü almak istiyorum" dedik. Gerekiyorsa ürün kodunu falan da ekleyelim

Telefon geçiremezsiniz hocam gümrüktekiler aptal değil hediye olarak bilmiyorumda gümrükte bedelsiz ürünlere internetten fiyat bakarak yazıyorlar o ürününde 35$ olmadığını rahatlıkla anlayabilirler ki benim bildiğim kadarıyla fiyat olayı telefon için geçerli değil hiçbir şekilde geçmiyor telefon.

Tamam o zaman sorun yok. O anlar senin derdini :)

Edit: [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] 'a da bir kulak ver :) Ben o detaylardan anlamam

:D cevap gelirse sana msj atarım :D

---------- Spam Engelliyici 14:29 ---------- Önceki Mesaj 14:28 ----------

Telefon geçiremezsiniz hocam gümrüktekiler aptal değil hediye olarak bilmiyorumda gümrükte bedelsiz ürünlere internetten fiyat bakarak yazıyorlar o ürününde 35$ olmadığını rahatlıkla anlayabilirler ki benim bildiğim kadarıyla fiyat olayı telefon için geçerli değil hiçbir şekilde geçmiyor telefon.

valla hocam geçiren çok hele internette gördüklerim :D şans 174 tl ödüyorum geçerse ne mutlu geçmesse bum :D ne yapalım

Hocam cevap geldi nedemiş arkadaş tam olarak google amcaya sordum saçmaladı :D

Dear friend, we can delcare lower value for you to avoid the customs fees, please remark the detailed value you want us to declare when placing order, then we will arrange it for you, how's your diea?
Will sicnerely await your confirmation.

Hocam cevap geldi nedemiş arkadaş tam olarak google amcaya sordum saçmaladı :D

Dear friend, we can delcare lower value for you to avoid the customs fees, please remark the detailed value you want us to declare when placing order, then we will arrange it for you, how's your diea?
Will sicnerely await your confirmation.

Kabaca şunu diyor :

Gümrük ücretlerini önlemek için senin için daha düşük değeri beyan edebiliriz. Lütfen siparişi geçerken bizden beyan etmemizi istediğin ayrıntılı değeri bize bildir. Ondan sonra siparişi senin için ayarlayalım. Ne düşünüyorsun bu konuda?

Onayınızı bekliyoruz.

Hocam hangi cihazı alıyorsunuz,eğer gümrükten geçip eline gelirse bana bildir :D Forumdakilerde yararlansın :D

Hocam hangi cihazı alıyorsunuz,eğer gümrükten geçip eline gelirse bana bildir :D Forumdakilerde yararlansın :D

Umi rome die bisey hocam 64 bit islemci fln fiyatida cok uygun

---------- Spam Engelliyici 11:35 ---------- Önceki Mesaj 11:34 ----------

Kabaca şunu diyor :

Gümrük ücretlerini önlemek için senin için daha düşük değeri beyan edebiliriz. Lütfen siparişi geçerken bizden beyan etmemizi istediğin ayrıntılı değeri bize bildir. Ondan sonra siparişi senin için ayarlayalım. Ne düşünüyorsun bu konuda?

Onayınızı bekliyoruz.

Tesekkur ederim hocam

Siparişi an itibariyle verdim arkadaşlar şansıma türkiyeden destek veren bir satıcı buldum :D hadi hayırlısı bakalım dedik aldım :D

HTB1YOx.LpXXXXczXFXXq6xXFXXXt.jpg
HTB13k2gJXXXXXa0XpXXq6xXFXXX9.jpg

Ülen hiç tarihe bakmamıştım adamların yeni yıl tatili varmış kargolar ayın 15 kadar kapalı tüh neyse 1 hafta sonra artık verir kargoya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri