İngilizce çocuk sektörü hakkında bilgilendirme

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
1-2 video trende girerer milyonluk izlenim alırsa diğerleri gerisi çorap söküğü gibi gelir bence zor diye bir şey yoktur çok büyütüyorsunuz.

Gidipde aynı projeyi 30 kişi alıpda herkes aynı şeyi yaparsa tabi kazanamaz. O kadar kolay mı para kazanması. Farklı bişiyler yapıcaksın uğraş ve emek vericeksin, en önemlisi izlenebilir olucak bak o zaman nasıl kazanıyorsun.

Merhaba Sefer, sırayla alt alta cevaplayacağım.

Öncelikle amacım kimsenin işine çomak sokmak değil yada kimsenin ekmeğiyle oynamak değil.

Estağfurullah. Siz sonuçta önerilerinizi ve tavsiylerinizi paylaşmışsınız.

Konuyu açma amacım olayın ne kadar zor olduğudur.

Özgün de belli bir yere gelmek çok zordur.Ciddi bilgi birikimi ister. (spam olayından o kadar farklı ki)Öncelikle bunu bilelim.

Özellikle ingilizce sektöründe, ingilizce sektöründe de ÇOCUK VİDEOLARI.

Konuyu açma sebebimde bu forumda bir çok arkadaş çocuk videoları hazırlıyorlar satıyorlar falan filan..

Bu kategoriye girecekseniz açık söyliyeyim %95 niz başarısız olacak.Rekabetin çok yüksek olduğu, şirketlerin firmaların
ciddi yatırımlar yaparak girdiği bir sektör burası.Bir nevi kurtlar sofrası.
Ve siz tek başınıza üzgünüm büyük çoğunluğunuz başarısız olacak.(keşke herkes başarılı olsa)

Olayları o kadar çok gözünüzde büyütüyorsunuz ki. Gerçekten öyle düşündüğünüz kadar zor bir şey değil.

Yakında İngilizce ve Almanca kanal açmayı da düşünüyoruz. Yapılması gerekenler belli. Her gün düzenli olarak günde 4-5 video yükleyeceksin. Yabancı dilde çalışıyorsanız günde 5-10 arası video atabilirsiniz. Çünkü ne kadar çok video atarsanız o kadar çok önerilen videolara girme şansınız olur. Bu da haliyle zamanla kanalın büyümesini sağlar.

Şirketler, firmalar diyorum ya gözünüzde çok bütüyorsunuz. 3-4 aylık Türkçe kanalda hiçbir reklam çalışması olmadan günlük düzenli olarak 3-5 video atıldı. Zamanla daha da arttırdık. Kanal büyüdü ve youtube trende girdi ve 3 gün boyunca kaldı.

Yani şirketler, firmalar, reklamlar hiçbirisi yoktu. Sıfırdan oluşan bir kanal bu şekilde oluştuysa biz yaptıysak düzenli ve planlı çalışan herkes yapabilir.

Youtube ile google adwords reklamı tabi ki verilmesin. Düzenli olarak planlı çalışmayla organik olarak büyüme sağlansın istiyoruz.

Ama para kazanmadan önce, öncelikle olarak ufak bir yatırım yapmak gerekiyor. Bu şekilde istenilen kadar video oluşturma şansına sahip olunuyor.

Neyse ben daha fazla yazmayayım. Sizlere de hayatınızda başarılar ve bol kazançlar diliyorum.

Umut tacirliği daha önce bunları çok gördük, her bi darbede ortaya bir şeylerle birileri çıkıyor. silip süpürüp gidiyorlar. Parayı alabilen alıyor, alamayan üstüne su içiyor. Neyin ne olduğun belli aklınızda varsa böyle bir şey kendiniz deneyin.

Bu kategoriye girecekseniz açık söyliyeyim %95 niz başarısız olacak.Rekabetin çok yüksek olduğu, şirketlerin firmaların

yazdıklarınız %100 doğru. çocuk kanalı yapıp kendi kendine tutmasını beklemeyi umuyorsan 70 yaşında bile umduğunu bulamayabilirsin. ancak çok yoğun emek sarfedip kanalı sosyal medyada popüler haline getirirsen kanal büyür.
edit: ingilizce dili için yazdıklarım geçerli

Merhaba Sefer, sırayla alt alta cevaplayacağım.

Öncelikle amacım kimsenin işine çomak sokmak değil yada kimsenin ekmeğiyle oynamak değil.

Estağfurullah. Siz sonuçta önerilerinizi ve tavsiylerinizi paylaşmışsınız.

Konuyu açma amacım olayın ne kadar zor olduğudur.

Özgün de belli bir yere gelmek çok zordur.Ciddi bilgi birikimi ister. (spam olayından o kadar farklı ki)Öncelikle bunu bilelim.

Özellikle ingilizce sektöründe, ingilizce sektöründe de ÇOCUK VİDEOLARI.

Konuyu açma sebebimde bu forumda bir çok arkadaş çocuk videoları hazırlıyorlar satıyorlar falan filan..

Ve siz tek başınıza üzgünüm büyük çoğunluğunuz başarısız olacak.(keşke herkes başarılı olsa)

Olayları o kadar çok gözünüzde büyütüyorsunuz ki. Gerçekten öyle düşündüğünüz kadar zor bir şey değil.

Yakında İngilizce ve Almanca kanal açmayı da düşünüyoruz. Yapılması gerekenler belli. Her gün düzenli olarak günde 4-5 video yükleyeceksin. Yabancı dilde çalışıyorsanız günde 5-10 arası video atabilirsiniz. Çünkü ne kadar çok video atarsanız o kadar çok önerilen videolara girme şansınız olur. Bu da haliyle zamanla kanalın büyümesini sağlar.

Şirketler, firmalar diyorum ya gözünüzde çok bütüyorsunuz. 3-4 aylık Türkçe kanalda hiçbir reklam çalışması olmadan günlük düzenli olarak 3-5 video atıldı. Zamanla daha da arttırdık. Kanal büyüdü ve youtube trende girdi ve 3 gün boyunca kaldı.

Yani şirketler, firmalar, reklamlar hiçbirisi yoktu. Sıfırdan oluşan bir kanal bu şekilde oluştuysa biz yaptıysak düzenli ve planlı çalışan herkes yapabilir.

Youtube ile google adwords reklamı tabi ki verilmesin. Düzenli olarak planlı çalışmayla organik olarak büyüme sağlansın istiyoruz.

Ama para kazanmadan önce, öncelikle olarak ufak bir yatırım yapmak gerekiyor. Bu şekilde istenilen kadar video oluşturma şansına sahip olunuyor.

Neyse ben daha fazla yazmayayım. Sizlere de hayatınızda başarılar ve bol kazançlar diliyorum.

Günde 4-5 demişiniz, ben başka bi yerde özgün kanala günlük 3 düzenli video dan fazlası zarar diye..Diğre söylediklerinize katılıyorum, ilk söylediğim kafamı karıştırdı, açıklarsınız memnun olurum.

3 aydır denediğim ve günde 3 farklı video attığım (projeler kendime ait, satın almadım ve yaklaşık 90 proje var elimde ürettiğim senaryo olarak.) fakat izlenimler arkadaşın dediği gibi 40 50 yi geçmiyor günde, bu da artık motivasyon bırakmıyor insanda. ( Kanal açılış tarihi 3 Mart 2017 - Toplam izlenim 282k )
İlk başlarda kolay gibi görünebilir fakat, aldığınız projelerin senaryoları hep aynı, kaldı ki sizden başkası da aynı projeyi alıyor,bu da demek ki 1 video projesini 100 kişi alsa 100 tane aynı senaryo video, peki bunun spamdan ne farkı kalıyor?

Arkadaşın dediklerine katılıyorum ve ciddi ciddi bu işe giren büyük kanallar var, sadece 2d değil 3d hatta çizgi film şeklinde yapanlar var. onlarla rekabet etmeyi bırakın videolarının altında bile çıkmak imkansıza yakın. Bazı arkadaşlar abartıyorsunuz vs demiş, denemesi bedava ama konuyu açan arkadaşın da dediği gibi fazla para gömmek çok ama çok riskli.

Son düzenleme:
Günde 4-5 demişiniz, ben başka bi yerde özgün kanala günlük 3 düzenli video dan fazlası zarar diye..Diğre söylediklerinize katılıyorum, ilk söylediğim kafamı karıştırdı, açıklarsınız memnun olurum.

Merhaba doganuzun, ben başka bi yerde özgün kanala günlük 3 düzenli video dan fazlası zarar diye bunu kim soylediyse yanlış bir bilgisi olduğunu düşünüyorum. Eğer bu dedikleriniz olsaydı. Yt trendde olan kanallar günde onlarca video yuklemezdi ve trendde olmazlardı.

Özgün olarak yüklenen videolarda, günde istediğin kadar videolar yukleyebilirsin ve hiçbir şekilde kanala zararı olmaz aksine daha fazla kitleye ulaşıp kazancını da arttırırsın.

Ancak şöyle bir şey var bu senin zamanınla doğru orantılıdır. Yani kanala ya da kanallarına ne kadar çok vakit harcarsan ve videolar yuklersen daha kısa zamanda hedeflediklerine ulaşabilirsin ama benim zamanım kısıtlı ben günde 10-15 video yukleyemem dersen de o zaman daha uzun zaman aralığına hedeflerine ulaşabilirsin. Bu senin çalışma durumuna bağldır.

günlük 3 ten fazla olayına deyineyim kesinlikle yanlış. adamlar şirket olmuş saat başı video atıyor takibimdeki bir kaç büyük kanal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri