edittt
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Sefer, sırayla alt alta cevaplayacağım.
Öncelikle amacım kimsenin işine çomak sokmak değil yada kimsenin ekmeğiyle oynamak değil.
Estağfurullah. Siz sonuçta önerilerinizi ve tavsiylerinizi paylaşmışsınız.
Konuyu açma amacım olayın ne kadar zor olduğudur.
Özgün de belli bir yere gelmek çok zordur.Ciddi bilgi birikimi ister. (spam olayından o kadar farklı ki)Öncelikle bunu bilelim.
Özellikle ingilizce sektöründe, ingilizce sektöründe de ÇOCUK VİDEOLARI.
Konuyu açma sebebimde bu forumda bir çok arkadaş çocuk videoları hazırlıyorlar satıyorlar falan filan..
Bu kategoriye girecekseniz açık söyliyeyim %95 niz başarısız olacak.Rekabetin çok yüksek olduğu, şirketlerin firmaların
ciddi yatırımlar yaparak girdiği bir sektör burası.Bir nevi kurtlar sofrası.
Ve siz tek başınıza üzgünüm büyük çoğunluğunuz başarısız olacak.(keşke herkes başarılı olsa)
Olayları o kadar çok gözünüzde büyütüyorsunuz ki. Gerçekten öyle düşündüğünüz kadar zor bir şey değil.
Yakında İngilizce ve Almanca kanal açmayı da düşünüyoruz. Yapılması gerekenler belli. Her gün düzenli olarak günde 4-5 video yükleyeceksin. Yabancı dilde çalışıyorsanız günde 5-10 arası video atabilirsiniz. Çünkü ne kadar çok video atarsanız o kadar çok önerilen videolara girme şansınız olur. Bu da haliyle zamanla kanalın büyümesini sağlar.
Şirketler, firmalar diyorum ya gözünüzde çok bütüyorsunuz. 3-4 aylık Türkçe kanalda hiçbir reklam çalışması olmadan günlük düzenli olarak 3-5 video atıldı. Zamanla daha da arttırdık. Kanal büyüdü ve youtube trende girdi ve 3 gün boyunca kaldı.
Yani şirketler, firmalar, reklamlar hiçbirisi yoktu. Sıfırdan oluşan bir kanal bu şekilde oluştuysa biz yaptıysak düzenli ve planlı çalışan herkes yapabilir.
Youtube ile google adwords reklamı tabi ki verilmesin. Düzenli olarak planlı çalışmayla organik olarak büyüme sağlansın istiyoruz.
Ama para kazanmadan önce, öncelikle olarak ufak bir yatırım yapmak gerekiyor. Bu şekilde istenilen kadar video oluşturma şansına sahip olunuyor.
Neyse ben daha fazla yazmayayım. Sizlere de hayatınızda başarılar ve bol kazançlar diliyorum.
Günde 4-5 demişiniz, ben başka bi yerde özgün kanala günlük 3 düzenli video dan fazlası zarar diye..Diğre söylediklerinize katılıyorum, ilk söylediğim kafamı karıştırdı, açıklarsınız memnun olurum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.