İngilizce'yi nasıl öğrenebilirim.

halil5498

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. İngilizce öğrenmek istiyorum. Fakat kursa gidecek vaktim yok. Akşam evde pc başında öğrenme durumum var. nette ücretsiz yararlanabilieceğim bir yol var mı? tavsiyelerinizi bekliyorum.

öncelikle öğrenmekte kararlımısınız onu değerlendirin, hevesle başlayıp çalışıp ilgilenmediğin sürece öğrenemezsiniz, her akşam belirli saat aralığında düzenli olarak çalışmanız gerekmekte benim size önereceğim sıfırdan başlayacaksanız Murat Ersin Etkili İngilizce Öğreniyorum kitabıdır açık ve sade bir şekilde çoğu konuların anlatımı var buna ek olarak yardımcı mobil uygulamalar ile kelime ezberleyip destekleyebilirsiniz online öğrenmek istiyorum dersende Ana Sayfa | Online İngilizce

Kelime ezberle , herkes önceliğini gramer'e verip hata yapıyor. Kelime bilmeden nasıl konuşucaksın.Basit hikayeleri türkçeye çeviri yap.Kelimelerin anlamlarını internetten bakma , sözlüğü aç elinle kendin bul.Sürekli çeviri yap görüceksin zaten geliştiğini.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.

hocam ben 8 aydır ingilizce kursu alıyorum 6 sınıf var ben 5. sınıftayım bu upper oluyor.Genel olarak tüm ingilizce kursları günde 3 saat ile maksimum 4 saat arası ders veriyorlar. Sadece hafta sonu ders veren kurslar var. sabah , öğlen ve akşam grupları.Hafta içi hergün verenlerde var. Eğer ingilizce öğrenecekseniz konuşma olarak bunu internetten öğrenemezsiniz. öğrendim diyen de bence yalan söyler çünkü yabancı dil öyle birşey ki konuşmazsanız unutuyorsunuz yani birisiyle veya birileriyle sürekli konuşmalısınız buda ancak kurslarda oluyor uygulama indiriyim konuşuyum falan onlar hikaye yanlışlarınızı düzeltemiyosunuz. Ayrıca kursta belli bir seviyeden sonra sınıfta sadece ingilizce konuşuyosunuz buda sınıf arkadaşlarından olsun hocadan olsun iyice geliştirmeye yarıyor. Kurslarda genel olarak tüm zamanları öğretiyolar geçmiş zaman dan gelecek zamana kadar olan süreyi. Tavsiyem internete oraya buraya para vermeyin. Ayda 250 tl gibi rakamlara kurslarda eğitim alabilirsiniz. Ha vaktiniz yoksa tavsiyem az olan vaktinizi internette ingilizce öğrenmeye harcamayın. Birde farzedelim kursa yazıldınız bir süre geçti cümle kurmayı öğrendiniz. o zamanda size kelime bilgisi gerekecek. O yüzden elinizden geldiği kadar önce fiil kelimeleri öğrenmeye çalışın çok zordur ama günlük uğraştığınız şeylerin ingilizcesini öğrenirseniz aklınızda kalıcı olur öyle öyle büyür. Şimdi ben mesela 8 aylık eğitimle ingilizce konuşarak videolar çekiyorum. Biraz komik oluyor ama anlaşılıyor :) . Tavsiyelerim bunlar.

hocam ben 8 aydır ingilizce kursu alıyorum 6 sınıf var ben 5. sınıftayım bu upper oluyor.Genel olarak tüm ingilizce kursları günde 3 saat ile maksimum 4 saat arası ders veriyorlar. Sadece hafta sonu ders veren kurslar var. sabah , öğlen ve akşam grupları.Hafta içi hergün verenlerde var. Eğer ingilizce öğrenecekseniz konuşma olarak bunu internetten öğrenemezsiniz. öğrendim diyen de bence yalan söyler çünkü yabancı dil öyle birşey ki konuşmazsanız unutuyorsunuz yani birisiyle veya birileriyle sürekli konuşmalısınız buda ancak kurslarda oluyor uygulama indiriyim konuşuyum falan onlar hikaye yanlışlarınızı düzeltemiyosunuz. Ayrıca kursta belli bir seviyeden sonra sınıfta sadece ingilizce konuşuyosunuz buda sınıf arkadaşlarından olsun hocadan olsun iyice geliştirmeye yarıyor. Kurslarda genel olarak tüm zamanları öğretiyolar geçmiş zaman dan gelecek zamana kadar olan süreyi. Tavsiyem internete oraya buraya para vermeyin. Ayda 250 tl gibi rakamlara kurslarda eğitim alabilirsiniz. Ha vaktiniz yoksa tavsiyem az olan vaktinizi internette ingilizce öğrenmeye harcamayın. Birde farzedelim kursa yazıldınız bir süre geçti cümle kurmayı öğrendiniz. o zamanda size kelime bilgisi gerekecek. O yüzden elinizden geldiği kadar önce fiil kelimeleri öğrenmeye çalışın çok zordur ama günlük uğraştığınız şeylerin ingilizcesini öğrenirseniz aklınızda kalıcı olur öyle öyle büyür. Şimdi ben mesela 8 aylık eğitimle ingilizce konuşarak videolar çekiyorum. Biraz komik oluyor ama anlaşılıyor :) . Tavsiyelerim bunlar.

Görün Görün Youtube Neler yaptırıyor :D

Bence sizin öğrenmeniz de en büyük etken İngilizce öğrenmek için kendine göre güçlü bir nedeninizin olması.

Hemen hangi kapıyı çalsanız ingilizce duvarına tosluyorsunuz bu zamanda. Bilmedimi insan kendini sağır dilsiz hissediyor. Sanki okulda arkadaşları tarafından dışlanmış ve bir türlü arkadaşlarının arasına katılamayan ezik bir öğrenci gibi hissediyor insan kendini.

---------- Spam Engelliyici 18:19 ---------- Önceki Mesaj 18:16 ----------

Bence sizin öğrenmeniz de en büyük etken İngilizce öğrenmek için kendine göre güçlü bir nedeninizin olması.

videolarınız özel değilse izlemek isterim. bir de bahsettiğiniz kurs nerde bilgi verebilir misiniz?

Herhangi bir dil öğrenmeye başlamadan önce ana dilinizi de iyi bilmeniz gerekiyor lakin çekim ekleri birleşik yazılır ve başlıkta olması gereken doğru kullanım "İngilizceyi" dir. Böyle basit bir hatayı gözden kaçırabiliyorken İngilizce öğrenmeye başlamanızı pek tavsiye etmem. İlk olarak Türkçeyi öğrenmelisiniz

Herhangi bir dil öğrenmeye başlamadan önce ana dilinizi de iyi bilmeniz gerekiyor lakin çekim ekleri birleşik yazılır ve başlıkta olması gereken doğru kullanım "İngilizceyi" dir. Böyle basit bir hatayı gözden kaçırabiliyorken İngilizce öğrenmeye başlamanızı pek tavsiye etmem. İlk olarak Türkçeyi öğrenmelisiniz

Yapıcı eleştirilenlere her zaman açığım. Eleştirini dikkate alacağım.

hocam benim ingilizce öğrenmemin iki sebebi var. Biri youtube u başladığımdan beri bir iş olarak görmem. ikincisi de türkçenin 1 e 1 verirken ingilizcenin 1 e 7 vermesi. Ekstra olarak Bir de avrupalıların emeğe saygı duyması.

Ben herkese tavsiye ediyorum. Sosyalleşiyosunuz zekayı da geliştiriyor bence birde tatile veya turistik yerlere gittiğiniz zaman hemen sohbet edecek ortamı kuruyorsunuz :)

ben yabancı dizi film izleyerek öğrendim, fakat konuşup yazamıyorum :)

Hocam ne akadar ne ogretir bilmem yani gramermi kelime agirliklimi cok bilemm ama bir ara rosetta stone programi ile calismistim biraz super bisey ogrettigini asla unutmuosun.ama skldim biraktim yoksa super deneyin

Rosetta stone başladım bende yeni yeni, kullanan varsa sizce etkili midir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rosetta stone başladım bende yeni yeni, kullanan varsa sizce etkili midir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baslayin erinmez devam ederseniz onun ogrettiklerini ASLA unutmuorsunuz mukrmmel cunku hem gorsel hem sesli hem yazim akilda kalici oluyor

önce grammeri hallet iyi bir grammer bilgisinden sonra yapman gereken sadece ingilizceyle çok vakit geçirmek küçük hikaye kitapları al kitapçılarda seviye seviye var sonra ingilizce haber sitelerini takip etmeye başla bu arada alt yazılı dizi izlmeye başla hatta bir seviyeden sonra yapabiliyosan dizi türkçe olsun alt yazı ingilizce olsun.önemli olan nokta bir yerden sonra sürekli ingilizceyle vakit geçirmek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri