Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam ben 8 aydır ingilizce kursu alıyorum 6 sınıf var ben 5. sınıftayım bu upper oluyor.Genel olarak tüm ingilizce kursları günde 3 saat ile maksimum 4 saat arası ders veriyorlar. Sadece hafta sonu ders veren kurslar var. sabah , öğlen ve akşam grupları.Hafta içi hergün verenlerde var. Eğer ingilizce öğrenecekseniz konuşma olarak bunu internetten öğrenemezsiniz. öğrendim diyen de bence yalan söyler çünkü yabancı dil öyle birşey ki konuşmazsanız unutuyorsunuz yani birisiyle veya birileriyle sürekli konuşmalısınız buda ancak kurslarda oluyor uygulama indiriyim konuşuyum falan onlar hikaye yanlışlarınızı düzeltemiyosunuz. Ayrıca kursta belli bir seviyeden sonra sınıfta sadece ingilizce konuşuyosunuz buda sınıf arkadaşlarından olsun hocadan olsun iyice geliştirmeye yarıyor. Kurslarda genel olarak tüm zamanları öğretiyolar geçmiş zaman dan gelecek zamana kadar olan süreyi. Tavsiyem internete oraya buraya para vermeyin. Ayda 250 tl gibi rakamlara kurslarda eğitim alabilirsiniz. Ha vaktiniz yoksa tavsiyem az olan vaktinizi internette ingilizce öğrenmeye harcamayın. Birde farzedelim kursa yazıldınız bir süre geçti cümle kurmayı öğrendiniz. o zamanda size kelime bilgisi gerekecek. O yüzden elinizden geldiği kadar önce fiil kelimeleri öğrenmeye çalışın çok zordur ama günlük uğraştığınız şeylerin ingilizcesini öğrenirseniz aklınızda kalıcı olur öyle öyle büyür. Şimdi ben mesela 8 aylık eğitimle ingilizce konuşarak videolar çekiyorum. Biraz komik oluyor ama anlaşılıyor. Tavsiyelerim bunlar.
Görün Görün Youtube Neler yaptırıyor
Bence sizin öğrenmeniz de en büyük etken İngilizce öğrenmek için kendine göre güçlü bir nedeninizin olması.
videolarınız özel değilse izlemek isterim. bir de bahsettiğiniz kurs nerde bilgi verebilir misiniz?hocam ben 8 aydır ingilizce kursu alıyorum 6 sınıf var ben 5. sınıftayım bu upper oluyor.Genel olarak tüm ingilizce kursları günde 3 saat ile maksimum 4 saat arası ders veriyorlar. Sadece hafta sonu ders veren kurslar var. sabah , öğlen ve akşam grupları.Hafta içi hergün verenlerde var. Eğer ingilizce öğrenecekseniz konuşma olarak bunu internetten öğrenemezsiniz. öğrendim diyen de bence yalan söyler çünkü yabancı dil öyle birşey ki konuşmazsanız unutuyorsunuz yani birisiyle veya birileriyle sürekli konuşmalısınız buda ancak kurslarda oluyor uygulama indiriyim konuşuyum falan onlar hikaye yanlışlarınızı düzeltemiyosunuz. Ayrıca kursta belli bir seviyeden sonra sınıfta sadece ingilizce konuşuyosunuz buda sınıf arkadaşlarından olsun hocadan olsun iyice geliştirmeye yarıyor. Kurslarda genel olarak tüm zamanları öğretiyolar geçmiş zaman dan gelecek zamana kadar olan süreyi. Tavsiyem internete oraya buraya para vermeyin. Ayda 250 tl gibi rakamlara kurslarda eğitim alabilirsiniz. Ha vaktiniz yoksa tavsiyem az olan vaktinizi internette ingilizce öğrenmeye harcamayın. Birde farzedelim kursa yazıldınız bir süre geçti cümle kurmayı öğrendiniz. o zamanda size kelime bilgisi gerekecek. O yüzden elinizden geldiği kadar önce fiil kelimeleri öğrenmeye çalışın çok zordur ama günlük uğraştığınız şeylerin ingilizcesini öğrenirseniz aklınızda kalıcı olur öyle öyle büyür. Şimdi ben mesela 8 aylık eğitimle ingilizce konuşarak videolar çekiyorum. Biraz komik oluyor ama anlaşılıyor. Tavsiyelerim bunlar.
Herhangi bir dil öğrenmeye başlamadan önce ana dilinizi de iyi bilmeniz gerekiyor lakin çekim ekleri birleşik yazılır ve başlıkta olması gereken doğru kullanım "İngilizceyi" dir. Böyle basit bir hatayı gözden kaçırabiliyorken İngilizce öğrenmeye başlamanızı pek tavsiye etmem. İlk olarak Türkçeyi öğrenmelisiniz
Görün Görün Youtube Neler yaptırıyor
Bence sizin öğrenmeniz de en büyük etken İngilizce öğrenmek için kendine göre güçlü bir nedeninizin olması.
Rosetta stone başladım bende yeni yeni, kullanan varsa sizce etkili midir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam almadım w. a. rezSeti nasıl temin ettiniz hocam siteden aldıysanız link atarmisiniz
Rosetta stone başladım bende yeni yeni, kullanan varsa sizce etkili midir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.