İngiltere Adsenseleriniz İçin Pin Sağlanır

• Kullanıcı Queen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Pin teslim alınmıştır.Teşekkürler.12 Mart pini.

İngilterenin gözünü seveyim 3 güne pin geliyor. Türkiye de en erken 20 gün o da postacı getirirse. Pin elime ulaştı :)

pinim geldi 3. gün pin almak güzel duyguymuş :D

Umarım memnun kaşmışsınızdır birazdan teslimat devam edecek

---------- Spam Engelliyici 02:02 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

10 adet pinin sahibi çıkmadı 37 adet teslim edildi.. bu gecelik bu kadar yarın devam ederiz adres satışı günceldir..

her zamanki gibi hızlı ve sorunsuz teslimat... :)

13 mart pinlerinden birini teslim aldım birini alamadım henüz türkiyeye oranlar çok hızlı geliyor pinler.tşkler queen.nikin The King olaydı daha iyi olacaktı galiba:))

13 mart pinlerinden birini teslim aldım birini alamadım henüz türkiyeye oranlar çok hızlı geliyor pinler.tşkler queen.nikin The King olaydı daha iyi olacaktı galiba:))

kız arkadaşım almıştı hesabı kullanmak bana nasip oldu :) inşallah diğer pinde gelecektir hocam.

yaklaşık 12 Saate 30 adet adres tükendi arkadaşlar alcak olanlar ulaşsın son 10 adet var şuan için..

Son düzenleme:
Pin geldi işini hakkıyla yapan biri herkese tavsiye ederim

Pin geldi . Gerçekten ilgilenen ve yardım eden birisi. Kendisine teşekkür ederim. :)

2. sefer çalışıldı pinler 4 gün sonra alındı teşekkürler :)

pin dağıtımı yarın devam edecektir bugünlük 14 adet dağıtıldı toplamda +60 dağıtım oldu :)
SAtışımız günceldir arkadaşlar fırsatları kaçırmayın :)

Kusursuz Adres hizmetinin tek Adresisin artık :D

Sağol Varol :)

3 hesap 2si geldi. 1 tanesi beklemede :) Oda yarın kesin gelir :D

ben hepinize tşekkür ediyorum arkadaşlar :) gelmeyenler bana adları ve isimleri bildirsin bazı problemler var çözelim devamlılığı sağlamak için :9

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri