İngiltere Lokasyon 1 Gbps Vds Sunucu Paketleri - SAS Disk Performansı - Vds Yönetim Paneli - Güçlü CPU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türkiyede Bir İlk! 750 Mbps Upload Hızı Garantisi /60k RPM SAS Disk / Pro-Rate ile SADECE 10 TL

Merhaba,

lütfen müşteri panelinize girip destek bildirimi oluştururmusunuz

mahsum çelik hocam ben vps ladım fakat 2-3 günrür giremiyorum sisteme skype den de ulaşamadım yardımcı olur musunuz

Cevap: Türkiyede Bir İlk! 750 Mbps Upload Hızı Garantisi /60k RPM SAS Disk / Pro-Rate ile SADECE 10 TL

Bayram öncesi Sadece 3 stok

hocam ticket attım acil dönüş bekliyorum

Bayram sonrası yeni stoklar eklenmiştir

Bende Sunucu ile yükleme yapmak istiyorum.Teamwiever benzeri programla mı bağlanıyoruz?

Çalışma mantığı birebir teamviewer gibi tek farkı uzak masaüstü sihirbazı ile bağlanıyorsunuz ve teamviewerdan çok daha fazla kullanışlı

Bende Sunucu ile yükleme yapmak istiyorum.Teamwiever benzeri programla mı bağlanıyoruz?

Hocam Ben denemek isterim ödemeyi paypal ile yapacağım skype ekledim dönüş yaparsanız sevinirim.

Merhaba,

demo hesabı malesef sağlıyamamaktayız skype aktif şuan dilerseniz detay verebilrim

Hocam Ben denemek isterim ödemeyi paypal ile yapacağım skype ekledim dönüş yaparsanız sevinirim.

Kendisinden Dedicated Sunucu aldim. Her konuda verdigi destekten dolayi kendisine tesekkur ederim. Isini duzgun yapan ender insanlardan birisi..VDS ve Server tedarigi konusunda kararsiz kalan arkadaslara siddetle tavsiye ederim...

Gönül ister böyle sistemlerle çalışalım zamandan tasarruf edelim ama VDS ile çalışmak biraz riskli geliyor bana spam tehlikesi dolayısı ile.

Siz daha iyi bilirsiniz bu konuları yinede belirtmek isterim klaiteli paylaşımlar olduktan sonra spam sorunu olmucaktır.

Gönül ister böyle sistemlerle çalışalım zamandan tasarruf edelim ama VDS ile çalışmak biraz riskli geliyor bana spam tehlikesi dolayısı ile.

hocam 10 tl den başlayan fiyatlar ile diyo 10 tl ye ne var :D

Acaba diyorum bıraksakta bu işleri bizdemi başlasak upload işine :)
Gec bile kaldin :) Saka saka en iyi is bildigin isdir bosver sen bu sektorde isini iyi yapan dostlarin arasindasin..

Bunun tadı başka abi =). İnsan mutlu olduğu yerde kazanır

tzndl.jpg

Gec bile kaldin :) Saka saka en iyi is bildigin isdir bosver sen bu sektorde isini iyi yapan dostlarin arasindasin..

1adet sipariş verilmiştir :D

---------- Mesaj saat 18:16:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:00:04 civarında gönderildi. ----------

Tarafımca 1vds alınmıştır :D

Mahsum bey cuma gunu vdsyi aldım akşamı bı sorun çıktı paranızı gerı verelım dediniz tamam dedım yapı kredı hesap no adımı soyadımı aldınız cumaretsı sabah 9da yatar dedınız cumartesı gunu 2kere gıttım yatmamıstı Eft oldugu için Pazartesimi yatar acaba?

Kusura bakmayın skypden yazdım açık değilsiniz 2gundur Siteden yazdım maıl e donmedınız bıde burdan şansımı deniyim dedim

Merhaba,

iade sebebini buraya taşımak istemiyorum çünkü insan rencide etmeyi sevmiyorum.

Mail atıpta cevap alamayan tek kullanıcı gösterin bana 1 yıllık ücretsiz DEDİCATED hizmeti sağlıyalım.

SKYPE DAN SADECE KOCAMAN SATIŞ ÖNCESİ TEKNİK DESTEK YAZIYOR. burdan da yazmak istiyorum skype bizim destek verdiğimiz bir sistem değil. Ofis telefonumuz ofisimiz destek sistemimiz açık. Para hesabınıza ulaştı demiştiniz varsa uylaşmamazlık haberin verin kontrolünü sağlıyım.

Mahsum bey cuma gunu vdsyi aldım akşamı bı sorun çıktı paranızı gerı verelım dediniz tamam dedım yapı kredı hesap no adımı soyadımı aldınız cumaretsı sabah 9da yatar dedınız cumartesı gunu 2kere gıttım yatmamıstı Eft oldugu için Pazartesimi yatar acaba?

Kusura bakmayın skypden yazdım açık değilsiniz 2gundur Siteden yazdım maıl e donmedınız bıde burdan şansımı deniyim dedim

mahsum bey 1 adet satın almak istiyorum skypede ekledim sizi,
telefonlarınızda sıkıntı var sanırım.

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri