İngiltere’nin Manchester kentinde, konser sırasında patlama oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine olan masum insanlara oldu.
Teröre açıktan desten veren ülkeler artık kendileri de zarar görmeye başladı. Bu zaten kaçınılmaz birşeydi.

Umarız bu son olur, dünyada artık bir tane silah, bomba patlamaz...

Yine olan masum insanlara oldu.
Teröre açıktan desten veren ülkeler artık kendileri de zarar görmeye başladı. Bu zaten kaçınılmaz birşeydi.

Umarız bu son olur, dünyada artık bir tane silah, bomba patlamaz...

3 gün önce abd ve suudi arabistan arasında 350 milyar dolarlık silah anlaşması yapıldı.son mu yoksa sonun başlangıçımı anlamak için gayet yeterli bir olay olmuş..

Her zaman aklımda "Terör her ülkede var neden İngiltere'de yok" diyordum.. Malum tarihte herşeyin ilkinin yapıldığı ülke

Demekki bu tiyatronun yönetmeni İngilizlerde değilmiş.

Tabi patlama kötü, üzücü, dehşet verici bir olay. Takip ettiğim sürede kaza mı saldırı mı henüz netleşmemişti. Ama ölü ve yaralıların olduğu söylentiler arasında. Umarım fazla can kaybı yokturdur.

Ama ben şu kısma takıldım, paylaşmadan da edemeyeceğim

Adamların bizzat polisi şuan hem Facebook, hem Twitter üzerinden insanları dakika dakika bilgilendiriyor. İnsanlar da yine aynı platformlar aynı sayfalar üzerinden araca ihtiyacı olan var mı, kalacak yer ihtiyacı olan var mı, kan ihtiyacı olan var mı, herhangi bir ihtiyacı olan var mı diye yardım yarışına girişmiş hiçbir engel olmadığından. Üstelik gavur taksiciler de fırsattan istifade tarifeyi yükselteyim dememiş ve insanları ücretsiz eve götürüyormuş :confused: :confused: :eek:

333333333.png

EDIT: İlk resmi açıklamaya göre maalesef 19 ölü, 50 civarında yaralı varmış > https://twitter.com/gmpolice/status/866808564316344321

Son düzenleme:
Allahın Belalırı yakında ülkemiz dede patlatıcaklardır.Onun bunun cocukları

pazar günü yapılan akp genel kongresindede patlatıcaklardı, isnabul ve ankara emniyet birimlerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda ölü ele geçirdiler, bugün haberlerde izledim

Her zaman aklımda "Terör her ülkede var neden İngiltere'de yok" diyordum.. Malum tarihte herşeyin ilkinin yapıldığı ülke

Demekki bu tiyatronun yönetmeni İngilizlerde değilmiş.

Siyasiler uluslararsı baskıdan kurtulmak için kendi halkını bombalatacak kadar acımasız olabilir. Bu hiçbir şeyi kanıtlamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri