İnsan Para İçin Nekadar Küçülebilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zamanla izleye izleye eğlenceli geliyor insana. ilk gördüğüm zamanlarda banada özürlüce gelmişdi fakat adamı tanısanız bu işi para için yapmadığını anlarsınız.

Bazıları para için kendini satıyor. Son bir aydır iş yerinden bir kızla ilgileniyordum çok hoşuma gitmişti (aşk derecesinde). Kıza sorduğumda evli olduğunu söyledi. Aradan bir kaç gün geçti. Baktım iş yeri sahibinin oğluyla takılıyor. :) Hani derler ya bu adama bu kız gider mi diye? Parası olana gidiyor kardeşim.. O güzeller güzeli kız anında gözümde en aşağılık insan oldu.. Yani millet para için kendini satıyor artık. Millet video çekip kendini rezil etmiş çok değil..

Millet paranın kölesi olmuş. Daha doğrusu köpeği olmuş.

zamanla izleye izleye eğlenceli geliyor insana. ilk gördüğüm zamanlarda banada özürlüce gelmişdi fakat adamı tanısanız bu işi para için yapmadığını anlarsınız.

ben olaya para ıcın yada degıl gıbı bakmıyorum hareketlerı tam şuursuzca yapılan hareketler aklı selım bır ınsanın yapıcagı haraketler degıl tuhaf thaf sesler cıkartıyo falan

Herkesin karakteri ve kişiliği farklıdır. Dünyada çok ünlü olan kişilerde çok akıllı olanlarda var delimi lan bu denilenlerde var.

Harlem Shake FAIL - YouTube

Yabancılar yapınca komik biz yapınca rezil ?

Adam hayatını mutlu geçiyorsa bu kimseyi ilgilendirmez.Adamın zaten mal varlığı ciddi anlamda var.Zengin bir insan.Yotubenin 3 kuruşuna kalacağını düşmüyorum.Kendine ofis açtı bilmem neler yaptı youtubeden gelen 2-3 bin dolarlamı yapacak bunları ? Kimse kimseyi kıskanmasın arkadaş.

ben olaya para ıcın yada degıl gıbı bakmıyorum hareketlerı tam şuursuzca yapılan hareketler aklı selım bır ınsanın yapıcagı haraketler degıl tuhaf thaf sesler cıkartıyo falan

kardeş izleyici kısmı 8-10 yaş altı olunca mecbur onlara hitap etme amaçlı abuk subuk hareketler yapıyo. sonrada bunları izleyen nesil inci sözlükdeki veletler gibi oluyo o ayrı :)

Adam keyif alıyor beğenirsiniz,beğenmezsiniz izleyen kitleside vardır elbet.Küçülme olayını ben de göremedim.Tek söyleyeceğim özgünlükte sınır tanımıyor :D

Bence konuyu açan ve olumsuz yorum yapanlar daha küçüldü benim gözümde. Adam işini yapıyor milleti eğlendiriyorsa ne hoş. Sana ne kardeşim. Kimi çöpçülük yapar, kimi patronluk? İnsan helalinden kazanıyorsa gerisini boşvereceksin. Allah bilir milletin emeğiyle para kazanıyorsundur youtube'da. neyse...

kahkaha attım :D tükürülmüş bide tuvalete atılmış ha :D

tuvalerin içine sokulmadı da fayanslarınra falan gezdirildi. dahası da var yazmak zor geldi. sınıfta herkes üstne bastı hatta kıllı bi çocuğun göğüs kılı bile kondu içine. ama ozaman büyük iddaydi 10 tl en büyük paraydı ozamanlar..

izleyici kitlesi vardır herkesin olduğu gibi bize çok saçma geliyor ama howtobasic kanalı dünyanın parasını kazanıyor salak salak şeyler yaparak bazı videolarına gülüyorum bazılarındada midem bulanıyor ama izleyicisi var kitlesi var beğenenleri vardır bizden birileri yapsa öyle israf sağa sola dökse bişileri annesi komaya sokar eminim :D:D:D

bana ne kadar itici gelsede bünyeme ağır gelsede bu arkadaşında bi kitlesi vardır ben asla izlemem ama bu haraketleri de yapıyorsa yaşına rağmen emin olun bir bildiği vardır diye düşünüyorum.

bizde utanma var sıkılma var yabancılar birçok şeyi yapıyor izliyoruz gülüyoruz ama kaç kişi öyle videolar çekip koyarki :D

kimseyi kınamayın arkadaşlar birgün bir bakmışssınız siz o tarz şeyler yapıyor olursunuz...

Ben küçülmelik bir durum göremedim cesareti olan varsa yapar, uğraşır. Asıl hakkıyla bir şeylere uğraşan insanları aşağılayanlar küçüktür. Kaç tane oyun kanalı var birisi ağır küfürcü ve oldukça da yapmacık ama o bile orijinal. Adamlar kendi kendilerine iş yapıyor neyin çekememezliği bu?

ben hep şunu merak ediyorum bu gevşeklerin ilerde çoluğu çocugu oldugunda çocuğum bunu görür veya karım bunları izler demiyorlarmı nasıl kendilerine yedirebiliyorlar böyle gevşek hareketleri

Son yorumlar seviyesizleşmiş baya ne kadar beğenip beğenmesende adam uyuşturucu satmıyo normal yoldan işini yapıyo, tarzı sizi ilgilendirmez.
Emin olun bu konu sadece türkler arasında tartışılır birbirimizi çekememe konusunda üstümüze yok..

ben hep şunu merak ediyorum bu gevşeklerin ilerde çoluğu çocugu oldugunda çocuğum bunu görür veya karım bunları izler demiyorlarmı nasıl kendilerine yedirebiliyorlar böyle gevşek hareketleri

İşte onları düşünmediği için sap geziyor ve 12, 13 yaşındaki çocuklardan para kazanmak için garip garip hareketler yapıyor. Zaten izleyici kitlesi belli Oğusss abeeee diye salya sümük gezen bir kitlesi var. Adamın olayı şu 14 yaşındaki çocuk 15 yaşına girince bu beyni yamuğu izlemeyi bırakıyor 9 yaşındaki de 10 yaşına girince bunu izlemeye başlıyor adam dengesiz ama iyi bir döngü yakalamış. :D

Üretim hatasından dolayı özürlileriz...

ok_prezervatif_logo_o.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri