İnsanlar neden partnere geçiyor ?

• Kullanıcı dreadlord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

dreadlord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar, acemiyim. Acemi olduğum içinde çok merak etmişimdir.

İnsanların bazıları neden adsense değilde partner ile çalışıyor ? İnsanların partnere geçme sebebi sadece 200 lira çok yüksek para olduğu için mi yani ?

Yani Partner, adsense ye göre daha mı iyi ?

Son düzenleme:
1. sebebi adsense banlanıyor.
2. sebebi adsensede bir kanal spama düşünce tüm kanalların tek hamlede kapanma riski var.
3. garanti para yani kapananı ödüyorsa gözün arkada kalmaz partnerde.
4. sebebi izlenim daha fazla gelebiliyor.

adsense çalışmak kolay değil çünkü o yüzden

not: partner asla çalışmam

Son düzenleme:
Peki eğer benim bir kanalım partnerde kapanırsa, aynı banka numarası ve aynı isim soy isimle farklı bir kanal için tekrar başvursam o partner kabul eder mi ?

Adsense kabul etmiyor çünkü.

Son düzenleme:
Partnerde ödemelerin geciktiği zaman kendime sorduğum soru " İnsanlar neden partnere geçiyor ? "

kaşıntıdan diyelim :)

Peki eğer benim bir kanalım partnerde kapanırsa, aynı banka numarası ve aynı isim soy isimle farklı bir kanal için tekrar başvursam o partner kabul eder mi ?

Adsense kabul etmiyor çünkü.

adsensede eder partnerde hocam zaten sizin yeni acılan kanalınızı hiçbir partner almaz adsense haricinde .... geneli adsenseye dönüş yaptı google partnerlerede birçok kurallar getirdi partnerden atılan son kanalımdan sonra bende artık partner çalışmam şu zamanda adsense candır.ileriyi bilemem :D

partner ile çalışmak daha stressiz adsense ile diken üstünde yaşıyorsun gelcek mi gitti mi banlancam mı öyle mi böyle mi hele bi de giden büyükse ağır geliyor insana... gidende hepsini götürüyor para gidiyor kanalların hepsi gidiyo vs vs...

arkadaşlar genel açıklamayı yapmılar.
Bende bikaç bişey söylicem.

iyi bir partner bulursan...
1-özgün kanalın varsa partner senin içeriğini korur (başkasına telif veya eşlesen vs.. atarsın)
2-videonu bazı ülkelerde gösterip bazı üklerde göstermeye bilirsin.
3-videoların önerilerde daha çok çıkar.
4-bazı partner firmaları videonu destekler ve iyi bir izleyici kitlesine sahip olursun.

-ama spam çalışıyorsan içeriğin ifşa olabilir
-hadi kapattık değip senin parana el koyabilirler
-ödeme zamanlarını kendileri belirler süründürebilirler
-ödeme günü kesintiyi kafasına göre yapıp ödeyebilirler

yani çeşit çok çoğuda meraktan girer o ayrı dava :)

ama bana sorarsan sistemli ve temiz çalışırsan yine adsense den gerisi hikaye bana göre (bende hiç partner çalışmadım)

Kıymetli arkadaşlarım, hepinizin eline yüreğine sağlık. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aslına bakılırsa bende meraktan girecektim ama iyi ki de buraya konu olarak açmışım .. Adsense daha iyiymiş..

Keşke adsense de de bizler için telif atmak gibi bişey olsa, sonuçta resimlerle slayt yapıyorum başkası alıp paylaşıyor. Telif göndermeye kalkıyorum google uyarı yazısında;

"yanlış telif gönderirseniz hesabınız askıya alınır" gibisinden bir yazı ile karşılaşıp vazgeçiyorum ve Allahından bul demekle yetiniyorum ..

Adsense nin telif olayını bizler için geliştirmesi gerektiğine inanıyorum.

Tekrardan yüreğinize elinize sağlık. Çok teşekkür ederim.

S.a arkadaşlar, acemiyim. Acemi olduğum içinde çok merak etmişimdir.

İnsanların bazıları neden adsense değilde partner ile çalışıyor ? İnsanların partnere geçme sebebi sadece 200 lira çok yüksek para olduğu için mi yani ?

Yani Partner, adsense ye göre daha mı iyi ?

kim demiş onu ben 15 partner kanalı çıkardım adsenseye geçtim :) sebeb kategori ile alakalı.

ne kadar sıkıntıda çıkarsa adsense candır

Cevap veriyorum :D forumda üstüne alınanlar olabilor :D
Cevabım yerli partnermi Asla ama Asla :)
Yurt dışı partner Belki :)
Yurt dışı Türkiyede az bilinen kesinlikle tercih edilir :)
Adsense candır :) Partner gerçekten heyecan :) Cok araştırma yapmaya bakar.Partnerlere uygun kanalllar yapacaksında, aynı zamanda partner arayışı icerisinde olacaksında neler neler :)

Sunuda belirtmek isterimki yurt dışı bircok mcn büyük mcn lerde dahil Günlük 100k hite sahip Sağlam spam kanalları asla kacirmazlar :)
Hatta biliyorumki birçok Baba MCN ler sen bizim MCNye grme ama şu alt kolumuz olan MCNye sizi alalım teklifinde bulunurlar :)
Eee bu devirde günlük 100k bgbg 15, 30 olan kanal tutturmakta büyük mesele :)
Yok demeyin :) 1 haftada 15 milyon hit alanlar var biliyorum, biliyorsunuz :)
İşin özeti günlük böyle 100k hiti olan adamlar adsense bandan korktukları için Hatta sonucunun kesin ban olddüğünü bildiği için. Partner arayışında olup Doğru partneri buldukları anda kacirmazlar :)

Yorumları okudum herkes kendi bakış açısından fikirlerini sunmuş şahsen özgün içerikte bir sıkıntıya uğramadım partnerde bir çok özelliğinden de faydalanmıyorum açık konuşuyorum genelde videom 10+ dakika olduğu zaman daha çok reklam koymak işime geliyor bazı gerekli eklentilerde destek sağlıyor. Üretmeye çalıştığım içeriği koruyor tabi karşılıksız yapmıyor onu biliyoruz da yine de benim tercihim partnerden yana sizlerin görüşleri nedir arkadaşlar?

günlerdir youtube'un kanalımı açmasını bekliyorum. cevap bile vermediler, partnere girmeyen kafama tüküreyim. başka da bir şey demiyorum.

1- adsense banlanıyor
2- adsensede 4 partnerde (en azından bizimkinde) 6 reklam çeşidi var)
3- adsense spama düşerse tüm kanalların para kazanması gidiyor partnerde kanal kapanırsa tek kanal gidiyor.
4- özgün iseniz adsesneden iletişim kurmak zor , partnerde partner sizin adınıza ilgileniyor.

saysak bi 4-5 madde daha cıkar sanırım ama ilk etapta aklıma gelenler bunlar abi :)

cünkü kafan cok daha rahat quiz döneminde ne kiyakti. hep öyle devam edicek bir partner bulunursa adsense ile hiç ugraşmaya degmez. önemli olannn güzel bir partner bulabilmek spam kabul edenn adam gibi ödemelerini yapan cakallık peşinde koşmayacak bir partner

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri