İnsanlık Dışı :(

bu ulkede adalet hak hukuk yok olsa hesabı sorulurdu..!
(polemık yaratmak amacı ıle yazılmamıstır)

Bu ********in kafasını kesmek haktır işte.İnsafsız olana insafsız olacaksın.Hayvana eziyet eden insana eziyet etmiş gibi cezalandırılmalı.Sinirden küfür etmemek için yazmıyorum daha.

Şahsen aradım bayan açtı öyle bir kişiyi tanımadığı söyledi.. Arayan çok kişi olduğunu söyledi kendisinin makineye bağlı olduğu ve rahatsız edilmek istemediğini söyledi... Bilginize

bunun yakalanıp öldüresiye felç olacak şekilde dövülmesi lazım ağzı yüzü burnu yamulmalı sağlam kemiği kalmamalı

Adamın ismini "onursuz haysiyetsiz" şeklinde bir kaç eklemeyle konu başlığında verseydiniz.
Adamın ismi de google a index alırdır

çalıştığı iş yeri şahsiyet(siz)i işten çıkartmış devamını bekliyoruz

Ben bu adama o.çocuğu desem ceza alırım ama neyse yine terbiyeli günümdeyim küfür etmeyeceğim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri