İnstagram'da fenomen olun! Hile yok, Panel yok, TAMAMEN ORGANİK!

Konuda bir sürü olumlu yorum var demişsiniz benden önce yazılmış 59 adet mesajı tek tek okudum ama kimse henüz "şöyle oldu, şu sonucu aldım, bu kadar takipçi, beğeni vs geldi" falan dememiş. Sadece satın alan kişilerin temennileri var.

Eve gideyim herkese yazdırayım hocam :) Ondan sonra tekrardan editlesiniz :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eve gideyim herkese yazdırayım hocam :) Ondan sonra tekrardan editlesiniz :)

Editleyecek bir şey yok dostum. Millet yazsın, alacak kişiler ona göre hareket etsin. Haksız mıyım? Yanlış anlama sakın, konu baltalama amacı taşımıyor bu yazdıklarım.

Editleyecek bir şey yok dostum. Millet yazsın, alacak kişiler ona göre hareket etsin. Haksız mıyım? Yanlış anlama sakın, konu baltalama amacı taşımıyor bu yazdıklarım.

Tabii ki haklısınız ama şunu da düşünebilirsiniz. Bunca kişi kitap almış? Halen de satılıyor acaba yanlış birşey olss bu kadar alırlar mı vs. Eve gittiğim de tüm müşterilerimle tek tek görüşüp mesaj attıracağım konuya. Estağfurullah konu baltalamak değil amacınız. Diğer tüm arkadaşların sorularına PC geçince cevaplayacağım..

Tabii ki haklısınız ama şunu da düşünebilirsiniz. Bunca kişi kitap almış? Halen de satılıyor acaba yanlış birşey olss bu kadar alırlar mı vs.

İşte bu düşünce çok yanlış. Daha önce forumda nice kitaplar yazıldı, çizildi ve tonlarca kişi satın aldı. (Demek ki iyi kitap diyerekten). Ama sonra ben de dahil bir çok kişi şikayet konusu açmıştık. O yüzden sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesini normal karşılamak lazım.

Neyse dediğim gibi olumlu-olumsuz yorumlar konuya eklenirse daha sağlıklı olur. Hayırlı satışlar.

Ödeme sabah yapıldı kitabı bekliyorum hocam

Arkadasla ticaretimiz oldu. sagolsun cok yardımcı oldu. team ile baglanıp gerekli hesap ayarlamalrını yaptı. Sadece TW'den 1 dakikada birkaç kişi takip etti, sayfa yeniledik kendi hesabımız 10 takip arttı, halen taktiği deniyorum işe yarayacagını düşünüyorum. :)

1 günde 5k takipci kasılır desem şuan için yalan olur ama bu yontemle calsıldıgında hesap belli bir seviyeye ulasıldıgında günlük 10k takip de görür begeni de alır diye düşünüyorum.hergün ilgilenildiği muddetce illa işe yarayacaktır. tamamen dogal bot vs kullanılmadan..

ben de kendi sitelerim için bu şekilde hesaplar acıp çalışacagım. uzun uzun yazmaya calıstım çünkü en başta benm de tereddütlerim vardı.. bu şekilde çalısacak arkadaslar umarım emegınızn karsılıgını kısa zmanda alırsınız..

Konuya deneyen arkadaşımız mesaj attı.

---------- Spam Engelliyici 02:03 ---------- Önceki Mesaj 02:02 ----------

İşte bu düşünce çok yanlış. Daha önce forumda nice kitaplar yazıldı, çizildi ve tonlarca kişi satın aldı. (Demek ki iyi kitap diyerekten). Ama sonra ben de dahil bir çok kişi şikayet konusu açmıştık. O yüzden sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesini normal karşılamak lazım.

Neyse dediğim gibi olumlu-olumsuz yorumlar konuya eklenirse daha sağlıklı olur. Hayırlı satışlar.
Konuya referans eklendi ve eklenmeye devam edecektir.

---------- Spam Engelliyici 02:06 ---------- Önceki Mesaj 02:03 ----------

alan arkadaşlardan net bir yorum göremedik. yorum olursa almayı düşünürüm.
Net yorum eklendi..

Aldım gayet iyi bilgiler var 2 günde 1,5k takipçi kazandım alacak arkadaşlar düzenli bir şekilde maddeleri uygulamaları yeterli olur

Mobilden uygulayabiliyormuyuz bu taktiği kolay bi şeymi hocam

Mobilden uygulayabiliyormuyuz bu taktiği kolay bi şeymi hocam

Mobilden de uygulanmaktadr.

---------- Spam Engelliyici 11:16 ---------- Önceki Mesaj 10:52 ----------

Konu güncel

Deneyenler objektif bir şekilde yorumlarını paylaşabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri