SeaNoNe
Yasaklanmış
Arkadaşlar son zamanlarda çok satılan scriptlerden birisini uzun bir süre önce satın almıştım. Ben satın aldığımda scriptte bazı problemler vardı ancak 1 aydır son derece stabil çalışmakta. Kendi hesaplarımı kontrol ediyorum benim için yeterli oluyor.
Site paylaşımlı hosting üzerindeydi, VPS server üzerine taşıdım ve anlık işlem hızı son derece yükseldi. Bu sebeple ben de forumdaki arkadaşlara yardımcı olabilmek için üye olan ilk 50 kişinin üyeliklerini 1 yıl ücretsiz karşılayabilirim. Ücretsiz paket 5 hesap yönetimi yapabileceğiniz pakettir.
Özellikleri:
PC üzerinden Instagram hesap Yönetimi
Zamanlanabilen post girebilme
Zamanlanabilen video post
Aynı anda bir tüm hesaplarınıza post girebilme
Oto Takip
Oto Takip Bırakma
Oto DM
Oto Repost
Oto Beğeni
Oto Yorum
Sistem tam bir deck görevi görmese de hızlı bir şekilde hesap yönetimine izin verir.
Script satın alınmış ve w.rez bir script değildir. Herhangi bir açık yoktur. En önemli özelliklerinden birisi sistem altyapısal olarak siz hiçbirşey yapmadan mobil API altyapısını kullanmaktadır. Hesap eklerken internette bulabileceğiniz proxy ekleyebilirsiniz bu şekilde hesaplarınız hiç bir şekilde onaya düşmez. En azından benim 25 hesaptan 1 tanesi bile onaya düşmedi.
Benim bu hizmetten şu an hiçbir faydam yok. Sadece sistemi tanıtmak ve üye olup memnun olan arkadaşların bir ihtimal servisimi diğer kişilere tanıtmasını amaçlayabilirim. Daha önce kurduğum sistem de yaklaşık 90 civarı üye vardı. Paylaşımlı hostingte herhangi bir sorun yaşamamıştım fakay şu an son derece güçlü bir makinaya geçtiğim için benim için sorun teşkil etmemekte.
Üyelik için: https://www.instagramdeck.com
Üyelik sonrası lütfen üye olduğunuz mail adresini bana pm olarak gönderin. Yada isim soyisim kısmında soyisminizi YTPara olarak girin ben üyeliklerinizi tanımlarım..
ÖNEMLİ NOT
Hesaplarınızı eklerken hesap ekleme alanında proxy bölümünü lütfen kullanınız. Güncel proxy lere https://free-proxy-list.net/ bu adresten ulaşabilirsiniz. Proxy ile API verdikten sonra herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Modüllerin tamamını very fast olarak kullanırsanız verim alamazsınız. Önerim; mesela bir modülü very fast olarak kullanıyorsanız diğer modülü slow olarak kullanmanız. İnstagram sorgu yapısında çok fazla sorgu yapan hesapları filtreye sokar, fakat hepsini normalde kullanırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. Modülleri bir terazi gibi kullanın, herhangi bir hesap sorunu yaşamadan hesaplarınızı tek bir panelden kullanmanın keyfini yaşayın
Son düzenleme: