InstagramDeck | Instagram Hesap Kontrol Paneli

SeaNoNe

Yasaklanmış
Web sitesi
themusicbox.tv
Ma3YzQ.jpg

Arkadaşlar son zamanlarda çok satılan scriptlerden birisini uzun bir süre önce satın almıştım. Ben satın aldığımda scriptte bazı problemler vardı ancak 1 aydır son derece stabil çalışmakta. Kendi hesaplarımı kontrol ediyorum benim için yeterli oluyor.

Site paylaşımlı hosting üzerindeydi, VPS server üzerine taşıdım ve anlık işlem hızı son derece yükseldi. Bu sebeple ben de forumdaki arkadaşlara yardımcı olabilmek için üye olan ilk 50 kişinin üyeliklerini 1 yıl ücretsiz karşılayabilirim. Ücretsiz paket 5 hesap yönetimi yapabileceğiniz pakettir.

Özellikleri:
PC üzerinden Instagram hesap Yönetimi
Zamanlanabilen post girebilme
Zamanlanabilen video post
Aynı anda bir tüm hesaplarınıza post girebilme
Oto Takip
Oto Takip Bırakma
Oto DM
Oto Repost
Oto Beğeni
Oto Yorum

Sistem tam bir deck görevi görmese de hızlı bir şekilde hesap yönetimine izin verir.

Script satın alınmış ve w.rez bir script değildir. Herhangi bir açık yoktur. En önemli özelliklerinden birisi sistem altyapısal olarak siz hiçbirşey yapmadan mobil API altyapısını kullanmaktadır. Hesap eklerken internette bulabileceğiniz proxy ekleyebilirsiniz bu şekilde hesaplarınız hiç bir şekilde onaya düşmez. En azından benim 25 hesaptan 1 tanesi bile onaya düşmedi.

Benim bu hizmetten şu an hiçbir faydam yok. Sadece sistemi tanıtmak ve üye olup memnun olan arkadaşların bir ihtimal servisimi diğer kişilere tanıtmasını amaçlayabilirim. Daha önce kurduğum sistem de yaklaşık 90 civarı üye vardı. Paylaşımlı hostingte herhangi bir sorun yaşamamıştım fakay şu an son derece güçlü bir makinaya geçtiğim için benim için sorun teşkil etmemekte.

Üyelik için: https://www.instagramdeck.com

Üyelik sonrası lütfen üye olduğunuz mail adresini bana pm olarak gönderin. Yada isim soyisim kısmında soyisminizi YTPara olarak girin ben üyeliklerinizi tanımlarım..

ÖNEMLİ NOT
Hesaplarınızı eklerken hesap ekleme alanında proxy bölümünü lütfen kullanınız. Güncel proxy lere https://free-proxy-list.net/ bu adresten ulaşabilirsiniz. Proxy ile API verdikten sonra herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Modüllerin tamamını very fast olarak kullanırsanız verim alamazsınız. Önerim; mesela bir modülü very fast olarak kullanıyorsanız diğer modülü slow olarak kullanmanız. İnstagram sorgu yapısında çok fazla sorgu yapan hesapları filtreye sokar, fakat hepsini normalde kullanırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. Modülleri bir terazi gibi kullanın, herhangi bir hesap sorunu yaşamadan hesaplarınızı tek bir panelden kullanmanın keyfini yaşayın

Son düzenleme:
Üye oldum soyadım YTPara . Teşekkürler ! Birde sakıncısı yoksa script adı vb. nedir ?

toplu takipten çıkma yok galiba hocam demi

Hesaplarınız tanımlanmıştır.
Toplu takipten çıkma var modülleri şimdi kontrol edebilirsiniz. Üyeliklerinize tanımlandı. Ancak Auto Unfollow saniyeler içerisinde takipten vazgeçme şeklinde çalışmıyor. Sistem hesabınızda yapılan sorgunun miktarına göre ayarlama yapıyor.

Hesaplarınız tanımlanmıştır.
Toplu takipten çıkma var modülleri şimdi kontrol edebilirsiniz. Üyeliklerinize tanımlandı. Ancak Auto Unfollow saniyeler içerisinde takipten vazgeçme şeklinde çalışmıyor. Sistem hesabınızda yapılan sorgunun miktarına göre ayarlama yapıyor.

abi 2,9k takip ettğim var mesela onları komple silmek istiyuorum panelde hangi işlemleri yapmamız lazım auto unfololow seçip very fastte kaydettim ama galiba takip ettiklerim takipten çıkarsa çıkarıyor anlamadımki

üye olan arkadaşların paketleri tanımlanmıştır. İlk üyelikte modülleri göremiyorsunuz ancak paket tanımlandıktan sonra sol menüde modüller aktif hale gelecektir. Hesaplar için proxy kullanmanızı şiddetle öneriyorum. Olası problemlerden hizmet sorumlu değildir.

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] [email protected] mail adresi ile üye oldum hocam. Sistem mantığı followliker v.b sistemler gibi midir ?

Bir de free proxyler hesaplarda sorun yaratmaz mı ? Çünkü bu tarz sistemlerde hep özel proxyler öneriliyor , hatta direkt instagram için kullanılabilecek tanesi bir kaç dolar olan proxyler kullanılıyor diye biliyorum hesapların sağlam kalması için.

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] [email protected] mail adresi ile üye oldum hocam. Sistem mantığı followliker v.b sistemler gibi midir ?

Bir de free proxyler hesaplarda sorun yaratmaz mı ? Çünkü bu tarz sistemlerde hep özel proxyler öneriliyor , hatta direkt instagram için kullanılabilecek tanesi bir kaç dolar olan proxyler kullanılıyor diye biliyorum hesapların sağlam kalması için.

Dediğiniz sistemi tam incelemedim ancak bu sistem krediden bağımsız bir sistem. İçerisindeki modüller de otomasyon yaratımı için üretilmiş. Asıl sistemin odak noktası takvimlenebilir içerik girişini sağlamak. Üyeliğinizi aktif hale getirdim inceleyebilirsiniz modülleri.

Proxy kısmına gelirsek tabiki de ücretli proxy ler en uygun olanı. Ancak bu sistemi deneyecek arkadaşlar büyük ihtimal basit hesaplarında kullanacakları için ben ücretsiz proxy önerdim. Şimdi sistem API yi proxy ip ile alıp sonra ki işlemleri API üzerinden gerçekleştiriyor. Bu sebeple ücretli proxy alırsanız çok çok daha sağlıklı olur fakat hiç proxy kullanmamaktansa proxy ile API almak biraz daha mantıklı. Ben bir çok hesap kontrol ediyorum, hesaplarımda bu güne kadar kapanma yaşamadım. Ancak mesela hesaba onay verirken hesaba atadığım proxy ile mozilla üzerinden instagrama giriyorum. Bu şekilde hiç sorun yaşamadan işlemlerimi sağlıyorum

Dediğiniz sistemi tam incelemedim ancak bu sistem krediden bağımsız bir sistem. İçerisindeki modüller de otomasyon yaratımı için üretilmiş. Asıl sistemin odak noktası takvimlenebilir içerik girişini sağlamak. Üyeliğinizi aktif hale getirdim inceleyebilirsiniz modülleri.

Proxy kısmına gelirsek tabiki de ücretli proxy ler en uygun olanı. Ancak bu sistemi deneyecek arkadaşlar büyük ihtimal basit hesaplarında kullanacakları için ben ücretsiz proxy önerdim. Şimdi sistem API yi proxy ip ile alıp sonra ki işlemleri API üzerinden gerçekleştiriyor. Bu sebeple ücretli proxy alırsanız çok çok daha sağlıklı olur fakat hiç proxy kullanmamaktansa proxy ile API almak biraz daha mantıklı. Ben bir çok hesap kontrol ediyorum, hesaplarımda bu güne kadar kapanma yaşamadım. Ancak mesela hesaba onay verirken hesaba atadığım proxy ile mozilla üzerinden instagrama giriyorum. Bu şekilde hiç sorun yaşamadan işlemlerimi sağlıyorum

Teşekkür ederim hocam inceliyorum şimdi.

Edit: Konu ile alakalı p.m atmıştım. Detaylı görüşmek isterim müsait olduğunuzda hocam. Skype adresim californication2001

iyi forumlar , bol kazançlar.

Teşekkür ederim hocam inceliyorum şimdi.

Edit: Konu ile alakalı p.m atmıştım. Detaylı görüşmek isterim müsait olduğunuzda hocam. Skype adresim californication2001

iyi forumlar , bol kazançlar.

Teşekkürler alakanız için, şu an dışarıdayım eve geçince skype ekleyip sizinle iletişime geçmek isterim.

üye oldum soyadım öz hocam, onaylayabilirsen bende incelemek isterim.

Konuyla alakalı arkadaşa ulaşmam lazımda skype adresi olan pm atabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri