İnternet Bağlantımı İptal Ettirmeden Önce..

nescafe3in1

Yasaklanmış
Son kez size sormak istedim.

1 Nisandan beri superonline dan almış olduğum 8mbps sabit hızlı internet hizmetinde internet hızım hiç bir şekilde 5.60 mbps geçmemektedir (normalde saniyede 1mb indirmem gerekirken ben 650kb ile indiriyorum)

Neredeyse 1 haftadır müşteri hizmetleri ile aramda geçen münakaşadan dolayı telefon faturam internet faturama eş değer olacak beni 5 gün beklettiler sürekli aynı cevabı verdiler altyapım yetersizmiş ne hikmetse komşum benden kat kat hızlı download yapıyor aramızdaki tek fark onun kullandığı internet tarifesi adil kullanım kotalı, benimki adil kullanım kotasız.

en son 2 gün önce turk telekoma ulaşıp evime bağlantı problemim hakkında ekip gönderip bakılacağı söylendi dün aradım hala turk telekomdan haber almadıklarını, haber aldıkları takdirde hemen beni arayacaklarını söylediler bu sabah arayıp yeniden 5 gündür yaptıkları gibi modemime res atıp hız testi yapmamı istediler yaptım sonucun yine aynı olduğunu söyledim bu sefer yeniden bana 5 gündür verdikleri cevabı yani altyapımın yetersiz olduğunu bu konuda bir şey yapamayacaklarını söylediler ben de e hani turk telekoma başvurmuştunuz dedim (buradan anladım başvurma gereği bile duymadıklarını) ve bana dedi ki başvurduk onlar da aynı yanıtı verdiler evinizin altyapısı yetersiz bu yüzden gerekli hızı alamıyorsunuz.

Yani evime bir ekip gönderip bağlantı hızımı düzeltme, en azından sorunun nereden kaynaklandığını çözme gereği bile duymayan bu firma şimdi de 5 günlük internet kullanımım için taahhüt bedeli olarak 77tl istiyor.

Sanki 100mbps internet istiyoruz da evimizin altyapısı yetersiz vay arkadaş İzmir'de yaşıyoruz ve daha 8mbps bile internete sahip olamıyorsak vay halimize! Üstelik santrale olan uzaklığım da 1km yani orada da sorun yok. Neymiş evimdeki altyapı yetersizmiş. Bırak ya. Bir ekip yollama zahmetinde bile bulunmuyorsun yazıklar olsun vereceğiniz hizmete.

Son olarak sizin fikirlerinizi bekliyorum sinirden şimdi çıkıp hemen kapattıracağım interneti ama belki ayın sonuna kadar kullanabilirim öyle kapattırırım yani 77tl taahhüt bedelinde artış olmazsa. Deneyimli abi, kardeşlerimin cevaplarını bekliyorum.

İnternetsiz kalmak istemiyorum, tarifeme aylık 109tl ödemeye hazırım ama bu şartlar altında değil..

modemimde görünen hız, uzaklık değerleri..
5778incib5823183.jpg

iyide ttnettede 8 diye alıyorsun 6 7 falan oluyor bazen 5 oluyor.

Sabit hız olduğuna emin misin? 8 hıza kadar olmasın? Ayrıca senin kabloların falan belki sorunludur.

hadi 8 diye alıp 2 3 çıkarsa haklısın tamamda çok fazla fark yok herkesde var bu durum :)

Sabit hız olduğuna emin misin? 8 hıza kadar olmasın? Ayrıca senin kabloların falan belki sorunludur.

hadi 8 diye alıp 2 3 çıkarsa haklısın tamamda çok fazla fark yok herkesde var bu durum :)

aldığım tarifeyi resimde çizdim. herkeste var bu durum diyorsun o zaman herkesin en yavaş internete en yüksek ücreti verdiği yetmezmiş gibi şimdi de hakkı yeniyor böyle iş olmaz 8mbps yazıyorsa saniyede 1mb indireceğim arkadaş o kadar!

5402incig202421.jpg

Arkadaş haklı ya 8e kadar demiyor direk 8 diyor fotoğrafta ttnet 8e kadar alırsan 6-7 veriyor 8 almış 8 vermesi lazım

hocam süperonline kapatın gitsin yaramazlar zaten dns ile internet erişiminide engellemişler birde eğer kapatacaksan vakit kaybetme ne kadar kullanırsan o kadar taahhüt bozma cezasıda artıyor ama 77tl çıkmaması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla 1 ay kullandıysan tarife bedeli 134tl senin taahhütlü aldığın ücret 109tl ise 134-109 =25tl aradaki bu farkı ödüyorsun sana yapılan indirimi sadece geri alabilirler

hocam süperonline kapatın gitsin yaramazlar zaten dns ile internet erişiminide engellemişler birde eğer kapatacaksan vakit kaybetme ne kadar kullanırsan o kadar taahhüt bozma cezasıda artıyor ama 77tl çıkmaması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla 1 ay kullandıysan tarife bedeli 134tl senin taahhütlü aldığın ücret 109tl ise 134-109 =25tl aradaki bu farkı ödüyorsun sana yapılan indirimi sadece geri alabilirler

keşke sadece o ücreti ödesem telefonda her şey 77tlye dahil mi dediğimde en az 5 tane fatura saydı

benimde telekomda normalde 8 megabit olması gerekirken sadece 0.8 kullanıyorum benimde alt yapımda sorun varmış bizim blok olsa neyse ana giriş üç blok ötede
bırak 5,60 ı, 3 mgbt olsa razıyım, zaten ana giriştede 4 megabit ölçülüyor
sinirleniyorum ama elimden birşey gelmiyor

---------- Mesaj saat 12:43:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:41:38 civarında gönderildi. ----------

yani olması gerekenden on kat düşük benimkisi:D

benimde telekomda normalde 8 megabit olması gerekirken sadece 0.8 kullanıyorum benimde alt yapımda sorun varmış bizim blok olsa neyse ana giriş üç blok ötede
bırak 5,60 ı, 3 mgbt olsa razıyım, zaten ana giriştede 4 megabit ölçülüyor
sinirleniyorum ama elimden birşey gelmiyor

---------- Mesaj saat 12:43:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:41:38 civarında gönderildi. ----------

yani olması gerekenden on kat düşük benimkisi:D

sizinkinde sanırım kontrol edilmiş hocam yani altyapı olarak 4 megabitten fazlasını alamazsınız ama bende öyle değil turk telekomun haritasında sorguladığımda 14mbps internet alabileceğim yazıyor siz de bir bakın isterseniz

Güncel Detay | Ana Sayfa | Türk Telekom

sizinkinde sanırım kontrol edilmiş hocam yani altyapı olarak 4 megabitten fazlasını alamazsınız ama bende öyle değil turk telekomun haritasında sorguladığımda 14mbps internet alabileceğim yazıyor siz de bir bakın isterseniz

Güncel Detay | Ana Sayfa | Türk Telekom

yok kardeş burdan baktığımda bizim binada 6 mbps gözüküyr sitenin girişindede yüksek hızlı internet gözüküyor

Ben ttnet kullanıyorum gecen yıl benimde internet hızı 4mbit sabitlenmiş gibiydi. Telekomu ttneti ara ara usandım. Eni sonu ttnet sitesinden şikayet bildirimi yaptım ertesi gün 3 ekip birden geldi kapıya kadar. Hattı makinayla kontrol felan derken kabloyu daha kalın bi kabloyla değiştiler. Ogün den beri neredeyse 1mb - 950kb arası hiç şaşmıyor.

ben dsmart adsl kullanıyorum - dsmart adsl 8mbps + d-smart full paket 80tl (950kb ile indiriyorum)

Ben de Superonline kullanıyorum. 55 Tl aylık 25mb ama 2.2 mb falan iniyor yani biraz düşüğü geliyor maalesef. Ayrıca benimki 50gb akk vardı 450gb a yaklaştın hız daha düşmedi 109 Tl verilir mi be internete )

Ben ttnet kullanıyorum gecen yıl benimde internet hızı 4mbit sabitlenmiş gibiydi. Telekomu ttneti ara ara usandım. Eni sonu ttnet sitesinden şikayet bildirimi yaptım ertesi gün 3 ekip birden geldi kapıya kadar. Hattı makinayla kontrol felan derken kabloyu daha kalın bi kabloyla değiştiler. Ogün den beri neredeyse 1mb - 950kb arası hiç şaşmıyor.

işte tek isteğim bu ama ben ttnet kullanıcısı değilim hocam superonlime müş hizmetlerini aradığımda da evinize ekip gönderemiyoruz diyorlar nereden şikayet yapabilirim?

bende izmirde ttnet kullanıyorum 8mgbit e kadar paketini .600-700-800 kb gibi indiriyorum.Bence gayet iyi

Turk telekoma bizzat başvursam gelip hallederler mi arkadaşlar? En azından bir kontrol etsinler size şu hıza kadar internet sağlayabiliriz desinler.

benimde bu konularda çok sorunum vardı ttnet kullanırken sonra binaya fibernet geldi superonline o kadar rahatım ki anlatamam.. 50 mps hızı rahat rahat alıyorum hatta abzen geçiyor bile 60 ları buluyor :D keşke fiber imkanın olsada hiç uğraşmasan bunlarla

benimde bu konularda çok sorunum vardı ttnet kullanırken sonra binaya fibernet geldi superonline o kadar rahatım ki anlatamam.. 50 mps hızı rahat rahat alıyorum hatta abzen geçiyor bile 60 ları buluyor :D keşke fiber imkanın olsada hiç uğraşmasan bunlarla

+1

Bende de ttnet fiber var.Memnunum çok şükür.Sıkıntımız derdimiz olmadı maşallah.Fiber gibisi yok ne kutuya olan uzaklık derdi ne de başka bir şey.Tek problem fiber alt yapısı:p

Öncesinde 3-4 sene kadar superonline fiber kullanmıştım o zamanda şikayetim yoktu.Hatta superonline izmir de yeni yeni yaygınlaşmaya başladığında (5-6 sene önce ben kullanırken) yeni üyelere ilk 2-3 ay 100 mbps sınırsız falan veriyordu.(Benim pc o zaman hurdaydı tabi orası ayrı konu.İnternet hızı hd videoları su gibi doldururken ekran kartının gücünden dolayı videolar donuyordu:D)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri