İnternetten Para Kazanma Hikâyeniz

Bakın o batuhan denen çocuğun yaptığı işi açıklayayım geçen sene 2011 ve 2012 yılında facebook sayfa kasma , abone , liste , askfm , vs bu tür şeylere herkesin çok merakı vardı bende biraz uğraştım ama para fln kazanma derseniz pek kazanamadım ordaki olay nasıl derseniz millet bi panel açıyodu panel'e 300 400 bin kişi çekiyodu örnek konu açıyolar 1 k beğeni 5 tl 1 k türk user beğenisi 10 tl öyle yaparak satıyolardı bazıları açtığı panele abonelik veriyodu nasıl derseniz örnek aylık 3 bin tl'ye birine üyelik veriyodu o ay içinde istediği kadar kişiye sınırsız sayfa abone liste felan çekerek oda para kazanıyodu günlüğü bin lira olan bile vardı ama biyerden sonra bitti iş sayfaya bin kişi çekiyosun 25 kuruş yani bizim millet herşeyin ... çıkarmaya hazır öyle olduğu içinde bu iş bitti şuan benim 60 bin abonem var örnek geçen yıldan kalma 1 tane daha wardı 380 bin abone ama hesap kapatıldı arkadaş bi yandan doğru söyleyebiliyo

batuhan bu nasıl işmiş ya bu kadar kazandırıken bu iş bırakılır mı hiç ?
günde 1000 tl vay be bize de öğrette bizde yapalım bari belki kazanırız bizde:)

arkadaşım bizi resmen salak yerine koyuyosun
yalan atıcaksan insan mantıklı bişey söyler
yemin ederim böyle bişey mümkün değil günlük 3bin kazanan birisinin bu işi bırakması mümkün değil
yani günlük 3 milyar ayda eder 90 milyar eder bu kazancı bir kenara bıraktın elinin tersiyle ittin neymiş ben youtubeden günde 4 5 dolar para kazanıcam ve youtubeden günlük 4 5 doların peşine düştün bunu gerçkten aklım almıyor
eski yorumlarından senin günlük youtubeden 4 5 dolar kazandığını biliyorum
arkadaş yemin ediyorum aklım almıyor yani sen aylık 90 milyarı bir kenara bırak neymiş ben youtubeden günde 4 5 dolar kazanıcam aklım almıyor vallahi
gerçkten eğer gerçkse sok oldum yok yalansa Allah seni bildiği gibi yapsın
yani bir insan nasıl aylık 90 milyar kazansın sonra bu işle ilgilenmesin ve gelsin günlük youtubeden zar zor 4 5 dolar kazansın
hayret bişeysin vallahi mademki günlük 3 milyar kazanıyosun bir insan nasıl böyle bir işi bırakır ki böyle bişey mümkün değil hemde türkiye şartlarında
vallahi aklım almıyor
sanırım sende NAR TV gibilerdensin

işte eski yorumun

şimdi gelde kızma arkadaşlar
yaw arkadaşım bunu neden yapıyorsunuz valla hiç anlamıyorum

ben günde 1.000 Tl ile 3.700 arası kazansam değil ilgilenmemek bütün gün pc başından kalkmam gerekirse 24 saat pc başında olurum saçmalığa bak

günde 1000 kazanıyormussun ve ilgilenmemissin doğru mu ?
Ben 1 sene sonra fizyoterapist olacağım.Galatasaray'a girebilirsem günde 1000 lira kazanabilirim sadece 20 yılımı bu okumaya,millet gezip tozarken ben ders calışmaya verdim kendimi ve şimdi sen 1000 kazanıp ilgilenmedin öyle mi.

konusunu bile yapmaya gerek yok 1.000 Tl ile 3.700 kazanacak ama bırakacak
ya babanın yatları katları var, öyle olsa burda olmassın, yada kötü bir yalancısın,
emin olun babasının yatları katları olan biri bile bırakmaz böyle bir işi 90 bin lira aylık,
başbakan kazanamıyor.

Bakın o batuhan denen çocuğun yaptığı işi açıklayayım geçen sene 2011 ve 2012 yılında facebook sayfa kasma , abone , liste , askfm , vs bu tür şeylere herkesin çok merakı vardı bende biraz uğraştım ama para fln kazanma derseniz pek kazanamadım ordaki olay nasıl derseniz millet bi panel açıyodu panel'e 300 400 bin kişi çekiyodu örnek konu açıyolar 1 k beğeni 5 tl 1 k türk user beğenisi 10 tl öyle yaparak satıyolardı bazıları açtığı panele abonelik veriyodu nasıl derseniz örnek aylık 3 bin tl'ye birine üyelik veriyodu o ay içinde istediği kadar kişiye sınırsız sayfa abone liste felan çekerek oda para kazanıyodu günlüğü bin lira olan bile vardı ama biyerden sonra bitti iş sayfaya bin kişi çekiyosun 25 kuruş yani bizim millet herşeyin ... çıkarmaya hazır öyle olduğu içinde bu iş bitti şuan benim 60 bin abonem var örnek geçen yıldan kalma 1 tane daha wardı 380 bin abone ama hesap kapatıldı arkadaş bi yandan doğru söyleyebiliyo

[MENTION=1098]darkblue[/MENTION], daha sert çıkan arkadaşlara yanıt veriyorum oradan anlarsın hocam, saygılar.

Arkadaşlar ben o işi yaptım, dönen paralarda doğrudur fakat Facebook iyice saçmaladı ve reklam açamadık, şöyle söyliyeyim 1 ayda olan olaydan sonra 7-8 ay reklam açamadık, zaten açamadığımız dönemde yanlış anlamayın kazandığım parayı yiyodum. O iş sabit iş olsa ben salakmıyım bırakayım? 90.000 TL'ye kim hayır der? Yani işin oluru varken merak etmeyin gece 4 te işimiz bitiyodu sabah 5.50 de kalkıyoduk, 1-2 saatlik uykuyla duruyoduk anliyacağınız.

@nicemedya Haklısın hocam, zaten yazdığım gibi durum, öyle bir şey olsa zaten şimdi milyonluktum.

Ama yalan değil arkadaşlar bunu bilin, E-ticaret, satış ortaklığı sektöründe çok para dönüyor, bazı arkadaşlar açabiliyolar halen günlük 15.000 TL reklam bütçeli FB reklam hesaplarıda mevcut.

MarshallTeach hocam senin dedğin olay ile ilgili kazananlar vardır gene ama benimki alakası yoktu o işle anlattığım gibi.

Bu arada öylesine bir konu olduğundan tam detayına inerek anlatmadım, bu kadar üstüne düşüceğinizi bilseydim detaylı anlatırdım. 7-8 aylık dönemde daha fazla üstüne gitseydik 20-30.000 TL daha bırakırdı ki nitekim arkadaşım Eylül ayında 15.000 TL kazanmıştı 2 haftada, ben tatilteydim o süreçte.

Yani arkadaşlar sonuçta bu internet ile her türlü insana ulaşabilirsiniz, tamam benimde şuan $5-10'a sevinmem bunların yanında saçma duruyor ama bu sabit bir kazanç değildi, onun yerine inanın 3-4.000 TL youtube'tan sabit kazanç kazansam cebimde para olurdu, şimdi oda yok.

---------- Mesaj saat 20:53:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:42 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar bu arada özür dilerim, üstüne bu kadar düşeceğinizi tahmin etmemiştim cidden. Ben mesela $1 kazanırken youtube'dan bugün $5-10 civarındayım 3-4 gündür, seviniyorum ama yüksek kazanç gelince işi ciddiye aldığım için önümden babamın iflasında kaybettiği paralar geliyor, çok ufacık paralar gibi gözüküyor.

Tekrar özür dilerim. Beni tanıyan tanır, yalan söyliyecek kişiliğe sahip değilim.
[MENTION=1065]Coree[/MENTION] hocam bende arkadaşlarım dışarıdayken onlarla eğlenmedim merak etme, hayatımda bir hedef var; 25 yaşına kadar maddi gelir sorununu ortadan kaldırmak. Yani şöyle ki ben 5 yıl önce başladığımdada bu hedefim vardı, halende devam ediyor. Sadece sabit iş'i bulmaya kaldı olay, ondada YouTube'u bulduk, önümüzdeki günlerde, aylarda oda belli olur.

2000 yılında başladım toplist yapıp satıyordum. Ayda birkaç milyon dolar kazanıyordum. Sonra başkaları da ekmek yesin diye bıraktım.

1 Kişiye 7-8 Kişi dalmak yakışmıyor :D

2000 yılında başladım toplist yapıp satıyordum. Ayda birkaç milyon dolar kazanıyordum. Sonra başkaları da ekmek yesin diye bıraktım.

Hemen size arkadaşı savunuyum :) muslera07 dalga geçmene gerek arkadaşın dediği harfiyen doğrudur neden dersen nerden tanıyosun vs tanımıyorum arkadaşı ama bu arkadaş gibi facebook'ta reklam açanlara facebook hesabı sattım ilk yorumumda da bunu belirtmiştim.Ben sadece facebook hesabı satarak günde 200-300 lira arası para alıyordum ve tamda arkadaşın dediği zamanlar bu iş vardı ve daha sonra facebook sistemi çözdü reklamları iptal etti kimse reklam açamaz oldu ve iş patladı.Yani şöyle düşünürsen ben 200-300 lira kazanmak için günde 200-300 hesap açıyordum.Hesap başı 1 lira alıyordum satın alan kişiler ise 30-50 lira arasında masraf yapıp hesapları 130-150 lira arasında satıyordu.Yani sana şöyle diyim bu arkadaşın kazandığı daha küçük bir miktar ;)Bende başlamak istedim bu işe tabi para tatlı geldi reklam hesabı alanların müşterileri bi şekilde bana ulaştı sen reklam çık günlük 10bin lira tıkır tıkır yatırıyım vs tabi bu iş patladı her gördüğünüze sallıyorsun vs demeyin lütfen.

Hemen size arkadaşı savunuyum :) muslera07 dalga geçmene gerek arkadaşın dediği harfiyen doğrudur neden dersen nerden tanıyosun vs tanımıyorum arkadaşı ama bu arkadaş gibi facebook'ta reklam açanlara facebook hesabı sattım ilk yorumumda da bunu belirtmiştim.Ben sadece facebook hesabı satarak günde 200-300 lira arası para alıyordum ve tamda arkadaşın dediği zamanlar bu iş vardı ve daha sonra facebook sistemi çözdü reklamları iptal etti kimse reklam açamaz oldu ve iş patladı.Yani şöyle düşünürsen ben 200-300 lira kazanmak için günde 200-300 hesap açıyordum.Hesap başı 1 lira alıyordum satın alan kişiler ise 30-50 lira arasında masraf yapıp hesapları 130-150 lira arasında satıyordu.Yani sana şöyle diyim bu arkadaşın kazandığı daha küçük bir miktar ;)Bende başlamak istedim bu işe tabi para tatlı geldi reklam hesabı alanların müşterileri bi şekilde bana ulaştı sen reklam çık günlük 10bin lira tıkır tıkır yatırıyım vs tabi bu iş patladı her gördüğünüze sallıyorsun vs demeyin lütfen.

Dostum çok mutlu oldum valla, derdimi direk anlayabilen birinin çıkması. Olayın gerçekliğini bilen birinin çıkması :D

2010 sitesinde ilk affiliate blogumdan satış yapmış ve hesapta görmüştüm. Başta dedim internetten para mı kazanılırmış, herkes bu işi yapardı dedim. Ama insanın başına gelince gerçekten inanıyor.:D Adwords patlamadan son anlara yetiştim ve biraz yolumuzu bulduk.Sonra patladı zaten. Fakat sitelerden asla zarar etmedim, aksine ihmal ettiğim sitelerim bile bırakın domain host parasını üstüne bile bıraktı daha ne yapsın? Buraya sitelere trafik çekme amaçlı üye olmuştum, ilk zamanlar. Baktım ulan youtube'dan para kazanıyor millet, deneyelim dedim ve ilk ödememi önceki ay aldım. Buradaki genç arkadaşlar çok şanslı ben bu işe geç girdim. 3-5 sene içinde 20li yaşlı arkadaşlar gelecekleri için sermaye bile yapabilirler. Yeter ki sistemli çalışın, işinize inanın, sabırlı olun. Ben bu şekilde çalışıyorum benden daha tecrübeli zehir gibi arkadaşlar var burada. Onları takipte kalın derim. Bol kazançlar.

bu işe bu sene başladım 14 yaşındayım ilk başta adsense ile başladım 3 ay önce filan içinde 140$ olan hesabım kapatıldı 140$ çöpte :) şimdi yeni kurdum içinde az miktar para var ama alamıyorum bu yüzden dolayı share2bux a kayıt oldum günde 10 dolar filan veriyor ama parayı nasıl hesabıma aktaracağım bilemiyorum :) bu siteyi bilen varsa ulaşsın :))

bu işe bu sene başladım 14 yaşındayım ilk başta adsense ile başladım 3 ay önce filan içinde 140$ olan hesabım kapatıldı 140$ çöpte :) şimdi yeni kurdum içinde az miktar para var ama alamıyorum bu yüzden dolayı share2bux a kayıt oldum günde 10 dolar filan veriyor ama parayı nasıl hesabıma aktaracağım bilemiyorum :) bu siteyi bilen varsa ulaşsın :))

bildiğimiz ptc sitesi...tıkla kazan.böyle sitelerden günde 10 usd alman çok zor bir yanlışın olmalı iyi incele istersen ancak yatırım yaparak alabilirsin..parayı çekmeyi sorarsan eğer minumuma ulaştıktan sonra paypal vb..hesaplarına çekebilirsin..

Birkaçyıldır ptc - gittigidyor gibi yerlerden al sat , gümrük, hotfile ,forex gibi şeylerle uğraştım 5 kuruş bile kazanamadım.Birkaç ay önce mükemmel bir bilgisayar topladım (üniversitede bilgisayar bölümündeyim)
ve 200-300 tl kar ile satacağımı düşünüyorudum busefer olucak dedim, bi tanıtım videosu hazırladım ve oyunlardaki fps değerleini falan videoya yerleştirdim, sıra videoyu upload ypmaya geldi youtube a atayım dedim ordan da inki gittigidyor sahaibinden, sanalpazar gibi siteler koyarım demim. upload işlemi bittikten sonra bi baktım köşede videonuzdan para kazanın yazıyor. sonra bi araştırmaya başladım muslera06 nın youtube dan para kazanmak hakkında herşey isimli videosnu izledim ve mayıs 24 te youtube işine başladım,ilk olarak oynadığım oyunları upload ettim saatlerce uğraşıp editleyip 3-4 gb videolar attım (10-15 dk) 2 hafta böyle gittim baktım günlük 1-2 cent gelio forumda biraz daha araştırma yaptım şimdi 4-5 kanalım var 2 haftadır 3, 3.5 dolar falan geliyor hergün çalışıyorum umarım zamanla artar :) temmuz ayında pin istiycem sonraki ay ilk kazancımı almış olurum umarım.işte buda benim hikayem , Bu arada topladığım bilgisyarı satmaktan da vazgeçtim video editlerken çok işime yarıyor. Kazanacağım parayı tekrar yatırım yapmayı düşünüyorum kanal alma facebook-twitter sayfa alma, birkaç wep sitesi açmak gibi. Çılgın projem ise bu kazançlarla araba almak :)...

Başka bir konu münasebetiyle yazmış olduğum mesajı aynen aktarıyorum.Belki bu işle uğraşacak arkadaşlara bir faydası olur :

Ben de ebay işiyle uğraşıyordum.Günde rahat 70-100 dolar arası kazanıyordum.Gel zaman git zaman limit artırımı için ebayi aradığımda ertesi gün baktığımda hesabımı askıya almışlar.Benden fatura istiyorlar.Neysem fatura vs de gönderdim.Güvenli olmadığı gerekçesiyle üyeliğimi askıya aldılar.Ben de feedback lerime bakmaları gerektiğini zira oranımın %99,99 olduğunu söylememe rağmen saçma prosedürlerini tatbik etme yoluna gittiler.Şimdi de youtube işine merak sardık.Hayırlısıyla ordan kazandığımızın kat kat fazlasını kazanırız.Berkan33 ün dediği gibi çalışınca ve çok isteyince Allah gerçekten veriyor.Her şey gönlünüzce olsun, vesselam.

bildiğimiz ptc sitesi...tıkla kazan.böyle sitelerden günde 10 usd alman çok zor bir yanlışın olmalı iyi incele istersen ancak yatırım yaparak alabilirsin..parayı çekmeyi sorarsan eğer minumuma ulaştıktan sonra paypal vb..hesaplarına çekebilirsin..

3 günde 30 dolar aldım parayı çekemeyince biraz sinir oldum yatırım yaparak derken ? yani bi miktar paramı yatırmam gerek ?

2012 yazında(geçen yaz) Facebook reklam işi yaptım. Günde 1.000 TL ile 3.700 TL arası kazanıyodum, toplam 30.000 TL civarı kazandım 1 ayda ondan sonra ilgilenmedim fazla.

Şimdide Youtubedayız bakalım hayırlısı. :)

Adamın söylediğinde yalan bir durum yok ki. Kbakmayın kimseyi eleştirmek açısından söylemiyorum ancak bu konuda yorum yapanların büyük kısmı bu alanda demek ki hiç iş yapmamış. Arkadaş günlük 3 bin lira kazanmışmıdır bilmiyorum ancak günlük 3 bin lira kazanılır mı diye sorarsanız daha fazla da kazanabilirdiniz.

Facebook üzerinden üye çekiminden, reklama kadar bir çok yolla bir dönem iyi kazanıldı. Daha 6 7 ay öncesine kadar da çok daha büyük rakamlar kazandırıyordu. Şu an ne durumda uzun süredir ilgilenmediğim için bilmiyorum ancak söylenen rakamlar normaldir ve facebook üzerinde reklam işinden çok daha büyük paralar kazanılmıştır.

ilk olarak knight online ve metin 2 oyunlarında karakter satışı yaparak başlamıştım

Adamın söylediğinde yalan bir durum yok ki. Kbakmayın kimseyi eleştirmek açısından söylemiyorum ancak bu konuda yorum yapanların büyük kısmı bu alanda demek ki hiç iş yapmamış. Arkadaş günlük 3 bin lira kazanmışmıdır bilmiyorum ancak günlük 3 bin lira kazanılır mı diye sorarsanız daha fazla da kazanabilirdiniz.

Facebook üzerinden üye çekiminden, reklama kadar bir çok yolla bir dönem iyi kazanıldı. Daha 6 7 ay öncesine kadar da çok daha büyük rakamlar kazandırıyordu. Şu an ne durumda uzun süredir ilgilenmediğim için bilmiyorum ancak söylenen rakamlar normaldir ve facebook üzerinde reklam işinden çok daha büyük paralar kazanılmıştır.

Saygılar. :)

Bizim reklam açtığımız adamlar 6 ile 20.000 TL arası kazanıyodu günlük. Bunu iyiki ilk mesajımda belirtmemişim. Canlı çıkamazdım herhalde.

Çocuk sayılacak yaşlarda bu işlere başladığım için ilk önce Knight online'da Gold bar, Metin2 ise "M" diye tabir edilen oyun içi kullanabilen paralardan satıyordum. Sonra 1-2 foruma üye oldum. Orada sürekli konular açıyordum. Sonra moderatör felan oldum. Sitenin sahibiyle baya bi konuştuk. O zamanlar forumda adsense reklamları vardı. Bunlar ne felan diye sormayla işe bir başladım, pir başladım. Blog sitelerimi açmadım, adult, film işleriyle mi uğraşmadım...

Şuana kadar ki bütün para kazanma sistemlerini denedim diyebilirim. Adsense, Ptc, sabit reklamlar, pop-up, splash, adcash, turbobit, hotfile, gittigidiyor,facebook sayfalarına aldığım reklamlar ve daha aklıma gelmeyen onlarca sistem. Şuan sabit olarak devam ettiğim sistemler; Adsense, Adcash, Turbobit, Sabit reklam ve satış ortaklığıdır. Allah'a çok şükür küçük yaşta başladığımdan birçok konu ile ilgili bilgim mevcut ve kazancımda iyi sayılabilecek seviyelerde. Herkese hayırlı kazançlar.

Knıght online denen oyundan gb kasıp item satıp öyle yaparak sitelere satıyordum öyle kazanç geliyo ilk kazanç dersenizde 2007'de 60 tlye char'ımı satmıştım 10 yada 11 yaşındaydım şimdide youtubeye giriştik bakalım ne olacak :D

Çocuk sayılacak yaşlarda bu işlere başladığım için ilk önce Knight online'da Gold bar, Metin2 ise "M" diye tabir edilen oyun içi kullanabilen paralardan satıyordum. Sonra 1-2 foruma üye oldum. Orada sürekli konular açıyordum. Sonra moderatör felan oldum. Sitenin sahibiyle baya bi konuştuk. O zamanlar forumda adsense reklamları vardı. Bunlar ne felan diye sormayla işe bir başladım, pir başladım. Blog sitelerimi açmadım, adult, film işleriyle mi uğraşmadım...

Şuana kadar ki bütün para kazanma sistemlerini denedim diyebilirim. Adsense, Ptc, sabit reklamlar, pop-up, splash, adcash, turbobit, hotfile, gittigidiyor,facebook sayfalarına aldığım reklamlar ve daha aklıma gelmeyen onlarca sistem. Şuan sabit olarak devam ettiğim sistemler; Adsense, Adcash, Turbobit, Sabit reklam ve satış ortaklığıdır. Allah'a çok şükür küçük yaşta başladığımdan birçok konu ile ilgili bilgim mevcut ve kazancımda iyi sayılabilecek seviyelerde. Herkese hayırlı kazançlar.

Kim Yapmadı O işi Ki :D 2006 sonlarında pvp server kurarak (cok sağlam)
basladı para kazanma savasım :D oyunda karakter editleme item satısı vs vs.. gunluqumuz olmasada haftalıqımız 1000 dolardı bizimde :)

Kim Yapmadı O işi Ki :D 2006 sonlarında pvp server kurarak (cok sağlam)
basladı para kazanma savasım :D oyunda karakter editleme item satısı vs vs.. gunluqumuz olmasada haftalıqımız 1000 dolardı bizimde :)
Kardeşim akıyon hany :) :D
Şimdi de o kadar gelmiyor mu? :)

Her neyse yapmadık iş bırakmadım.İnceledim.Uğraştım.
Ben de knight online karakteri satarak başladım.
Daha sonra üniversite için Karabük'e gittim.Orada bilgisayar mühendisi oda arkadaşım bu işlerle uğraşıyordu.Site alıp,satıyor.Kredi kartlarını falan ödüyordu.R10.net aracılığıyla.Bana davetiye yolladı ve host sağladı.İlk olarak genel blogla başladım fazla para kazanamadım.Daha sonra memleketime geçiş yaptım çok iyi bir ortalamayla.Araba alayım dedim.Fakat para bizde ne gezsin Günlük 3bin-5bin kazanalım.Bir çıkar yol ararken site alıp satımı,film sitesi vs. açtım.Hatta Muslera hocanın ekibi upload işi yaptı sitem için.Gel zaman git zaman yatırımın karşılığını alamadan kar edemeden sattım siteyi.

Şuan ne sitem var ne de gelirim.
Sadece bu ay 3 video patladı. 90 $ gibi bir para geldi... Günlük 1 dolardan da 120 $ a ulaştım.
Ne diyeyim buna da şükür.:)
Şimdi tek derdim okulum. Rahmetli babamın bir sözü vardı.

"Para doğru yere,dürüstçe emek verirsen her zaman senin olur."
Doğru yer youtube olmasa da,diğerleri gibi kazanamaksakta 30 dolar da olsa kar kardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri