batuhan bu nasıl işmiş ya bu kadar kazandırıken bu iş bırakılır mı hiç ?
günde 1000 tl vay be bize de öğrette bizde yapalım bari belki kazanırız bizde
arkadaşım bizi resmen salak yerine koyuyosun
yalan atıcaksan insan mantıklı bişey söyler
yemin ederim böyle bişey mümkün değil günlük 3bin kazanan birisinin bu işi bırakması mümkün değil
yani günlük 3 milyar ayda eder 90 milyar eder bu kazancı bir kenara bıraktın elinin tersiyle ittin neymiş ben youtubeden günde 4 5 dolar para kazanıcam ve youtubeden günlük 4 5 doların peşine düştün bunu gerçkten aklım almıyor
eski yorumlarından senin günlük youtubeden 4 5 dolar kazandığını biliyorum
arkadaş yemin ediyorum aklım almıyor yani sen aylık 90 milyarı bir kenara bırak neymiş ben youtubeden günde 4 5 dolar kazanıcam aklım almıyor vallahi
gerçkten eğer gerçkse sok oldum yok yalansa Allah seni bildiği gibi yapsın
yani bir insan nasıl aylık 90 milyar kazansın sonra bu işle ilgilenmesin ve gelsin günlük youtubeden zar zor 4 5 dolar kazansın
hayret bişeysin vallahi mademki günlük 3 milyar kazanıyosun bir insan nasıl böyle bir işi bırakır ki böyle bişey mümkün değil hemde türkiye şartlarında
vallahi aklım almıyor
sanırım sende NAR TV gibilerdensin
işte eski yorumun
şimdi gelde kızma arkadaşlar
yaw arkadaşım bunu neden yapıyorsunuz valla hiç anlamıyorum
ben günde 1.000 Tl ile 3.700 arası kazansam değil ilgilenmemek bütün gün pc başından kalkmam gerekirse 24 saat pc başında olurum saçmalığa bak
günde 1000 kazanıyormussun ve ilgilenmemissin doğru mu ?
Ben 1 sene sonra fizyoterapist olacağım.Galatasaray'a girebilirsem günde 1000 lira kazanabilirim sadece 20 yılımı bu okumaya,millet gezip tozarken ben ders calışmaya verdim kendimi ve şimdi sen 1000 kazanıp ilgilenmedin öyle mi.
konusunu bile yapmaya gerek yok 1.000 Tl ile 3.700 kazanacak ama bırakacak
ya babanın yatları katları var, öyle olsa burda olmassın, yada kötü bir yalancısın,
emin olun babasının yatları katları olan biri bile bırakmaz böyle bir işi 90 bin lira aylık,
başbakan kazanamıyor.
Bakın o batuhan denen çocuğun yaptığı işi açıklayayım geçen sene 2011 ve 2012 yılında facebook sayfa kasma , abone , liste , askfm , vs bu tür şeylere herkesin çok merakı vardı bende biraz uğraştım ama para fln kazanma derseniz pek kazanamadım ordaki olay nasıl derseniz millet bi panel açıyodu panel'e 300 400 bin kişi çekiyodu örnek konu açıyolar 1 k beğeni 5 tl 1 k türk user beğenisi 10 tl öyle yaparak satıyolardı bazıları açtığı panele abonelik veriyodu nasıl derseniz örnek aylık 3 bin tl'ye birine üyelik veriyodu o ay içinde istediği kadar kişiye sınırsız sayfa abone liste felan çekerek oda para kazanıyodu günlüğü bin lira olan bile vardı ama biyerden sonra bitti iş sayfaya bin kişi çekiyosun 25 kuruş yani bizim millet herşeyin ... çıkarmaya hazır öyle olduğu içinde bu iş bitti şuan benim 60 bin abonem var örnek geçen yıldan kalma 1 tane daha wardı 380 bin abone ama hesap kapatıldı arkadaş bi yandan doğru söyleyebiliyo
[MENTION=1098]darkblue[/MENTION], daha sert çıkan arkadaşlara yanıt veriyorum oradan anlarsın hocam, saygılar.
Arkadaşlar ben o işi yaptım, dönen paralarda doğrudur fakat Facebook iyice saçmaladı ve reklam açamadık, şöyle söyliyeyim 1 ayda olan olaydan sonra 7-8 ay reklam açamadık, zaten açamadığımız dönemde yanlış anlamayın kazandığım parayı yiyodum. O iş sabit iş olsa ben salakmıyım bırakayım? 90.000 TL'ye kim hayır der? Yani işin oluru varken merak etmeyin gece 4 te işimiz bitiyodu sabah 5.50 de kalkıyoduk, 1-2 saatlik uykuyla duruyoduk anliyacağınız.
@nicemedya Haklısın hocam, zaten yazdığım gibi durum, öyle bir şey olsa zaten şimdi milyonluktum.
Ama yalan değil arkadaşlar bunu bilin, E-ticaret, satış ortaklığı sektöründe çok para dönüyor, bazı arkadaşlar açabiliyolar halen günlük 15.000 TL reklam bütçeli FB reklam hesaplarıda mevcut.
MarshallTeach hocam senin dedğin olay ile ilgili kazananlar vardır gene ama benimki alakası yoktu o işle anlattığım gibi.
Bu arada öylesine bir konu olduğundan tam detayına inerek anlatmadım, bu kadar üstüne düşüceğinizi bilseydim detaylı anlatırdım. 7-8 aylık dönemde daha fazla üstüne gitseydik 20-30.000 TL daha bırakırdı ki nitekim arkadaşım Eylül ayında 15.000 TL kazanmıştı 2 haftada, ben tatilteydim o süreçte.
Yani arkadaşlar sonuçta bu internet ile her türlü insana ulaşabilirsiniz, tamam benimde şuan $5-10'a sevinmem bunların yanında saçma duruyor ama bu sabit bir kazanç değildi, onun yerine inanın 3-4.000 TL youtube'tan sabit kazanç kazansam cebimde para olurdu, şimdi oda yok.
---------- Mesaj saat 20:53:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:42 civarında gönderildi. ----------
Arkadaşlar bu arada özür dilerim, üstüne bu kadar düşeceğinizi tahmin etmemiştim cidden. Ben mesela $1 kazanırken youtube'dan bugün $5-10 civarındayım 3-4 gündür, seviniyorum ama yüksek kazanç gelince işi ciddiye aldığım için önümden babamın iflasında kaybettiği paralar geliyor, çok ufacık paralar gibi gözüküyor.
Tekrar özür dilerim. Beni tanıyan tanır, yalan söyliyecek kişiliğe sahip değilim.
[MENTION=1065]Coree[/MENTION] hocam bende arkadaşlarım dışarıdayken onlarla eğlenmedim merak etme, hayatımda bir hedef var; 25 yaşına kadar maddi gelir sorununu ortadan kaldırmak. Yani şöyle ki ben 5 yıl önce başladığımdada bu hedefim vardı, halende devam ediyor. Sadece sabit iş'i bulmaya kaldı olay, ondada YouTube'u bulduk, önümüzdeki günlerde, aylarda oda belli olur.